Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am, a pegaso működik de valószínű, hogy eladom. Túl nagy még nekem kezdő motorosnak. Inkább kezdem egy kicsit mentebbről
Hááááát Szóval?
elcsesztem!
Asszonypajti?
Hja, és igen. Várjuk már nagyon! Most megyünk telefonálni szokásosan a szomszédok ügye miatt is. Csakhogy megfelelő vérnyomása legyen az embernek, valaki mindig gondoskodik a szinten tartásáról...
Örülök neki akkor! A múltkori gumis témának kifejletét láthatod a gsx-r 600 topicban. Ennyit a motoros társak (?) összetartásáról és korrektségéről.
Várod mint a Messiást mi?
A Pega kapott egy új feszkó szabályzót, mert a régi meg pusztula. Ahogy kúszott fel a töltés pl. 17V fölé, a CDI azonnal leszaggatta a gyújtást, hogy megvédje magát. 1 ember volt aki megmondta mit csináljak és mit fogok látni. Nem semmi csóka. Most megy csak sajna jó sok pénz ráment.. mindegy asszonypajti úgyis vizsgázik előtte, azt majd csak forgalomba kerül. Elég nagy falat ez így, egyszerre! A lényeg, hogy kösz, megvagyok
Nah, ez remek! Mi lett a titok nyitja? Közben kicsit felbaszott agyilag pár ember, úgyhogy most nem ülök motorra. Asszonykám amúgy sem bír felülni a pocak miatt. Megint nőtt ám! Már csak 3 hónap!
A kis édesek már withwort menetes csavarokat potyogtatnak! (Azért most gondolj bele milyen minőségű az a csavar amit a kölök eb is elrág)
A pegaso jár aranyszivem. Meg lett a bajusza neki. Mondjuk soha nem lesz tökéletes, de ugye ki az?
Amúgy már jöhetsz is pajti! Minek azzal annyit várni?
Szia! Kutyusok még nem szartak csavarokat? A pegaso-ra még mindig nem találtam megoldást amúgy. Majd valamikor összefuthatnánk esetleg a hétvégén.
Uhhh micsoda biznic! Gondolkodnom kell! A kabimról sajnika leesett egy gombocska... Lehet új ruci kéne?
Értem. Rákérdezek nincs e véletlenül elfekvőben egy darab a műhelyben.
De sajna nem sok az esély rá:(
Helló,
Nekem tudnál segíteni olaj ügyben. Dobjak egy mail-t?
Nő ment, motoros kabát maradt - ezzel nem lenne semmi baj, sőt! Csak hát azóta lett másik barátnő (hála Istennek, kiváló döntés volt) akinek sajnos kicsi. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy MELLBEN KICSI! (JÍÍÍHÁÁÁÁ) :D:D:D
Na de mindegy is - Neked ez MINDENKÉPP egy pazar lehetőség, hogy ne csak egy kötött kardigánban üljön mögéd az asszony! Az ugyanis veszélyes.
Optimizmusom áldozatává váltam, ezért ÚJONNAN vettem, 30 ezerért. Te ne kövesd el ezt a hibát, a mai világban bármi előfordulhat.
20 ezer a fix ára egyrészt azért, mert két alkalommal használta a hölgy aki okozta ezt a kellemetlen helyzetet - tehát tudom, hogy ér ennyit - másrészt azért, mert enni nem kér, eláll a polcon. Előbb - utóbb úgyis elkel. Ráér.

A márkája Mugen Race, és kimondottan nőknek (2 db 1 centis, diszkrét piros szívecske a két ujján) vagy speciális érdeklődésű férfiaknak ajánlom.

Méretet majd mondok mert nem tudom fejből, de átlagos testalkatúaknak biztos jó.

Elérhető vagyok itt, vagy 06302920834, ha sürgős (nem mindennap olvasom a fórumot).
Castrol 10W50
1900
Hi!
Ha motorolaj kell valakinek,nézzen be a Bárdi vagy a Guszti autósboltba,nézze meg a kínálatot.Van mocihoz is minden.
Mindegyik boltba van kedvezményem 30-40 százalék.Ha tudok.segítek.
Benne vagyok egy másik időpontban is...
Én január óta nézegetem ezt a túrát, de még nem jelentkeztem fel rá. Úgy néz ki, nem érek rá akkor. Amúgy tetszene.
Kösz, írtam is neki. Emlékeztem, hogy valaki ajánlotta szolgálatait csak hát szenilitásom teljében vagyok.
Ha valaki rendel mostanság MOL-t akkor 2Liter Racing 10W50-re vevő vagyok mert egy literrel megitattam a robogót (miért ne kapná ő is a legjobbat) meg jó ha van tartalékba.
Nagy Ákos, Pilot78 felhasználó....

de ha nem jutsz vele dűlőre, akkor pár hét alatt megoldom
Muszáj savállóból mert kipurendszer alkatrész lenne és még saválló lemezből lenne ráhegesztve egy korona amire a bilincs jön. Ez gyakorlatilag egy adapter, hogy fel tudjam tenni a Devil 4:1 rendszerre a gyári 3 csavaros ZRX dobot. Lehet, hogy elég lenne 3mm-es lemez is de savállóból jó csak.
Szasz.Ragaszkodsz a savállóhoz? 5mm es vaslemez nem jó
Meglátom még...

A túrát pedig Dokypapa szervezi a motorozz.hu-n a pünkösdi hétvége szombatjára. kb 14-en jelentkeztek már. Ha sikerül szabaddá tenni a szombatomat, akkor megyek én is.