Igen, relatív, mint minden más is. Nincs vásárlási szándékom, nem tesztelek, dolgozom.
Igen, valóban jól esik néha pl. egy Shadow beállított sebváltórudazatát, vagy fékét, gázbowdenjét, stb. kipróbálni, élvezem, relatíve potyamotorozom! Ennyit rólam.
A Honda Motorcenterben ez a lehetőség áll fenn az érdeklődőknek, úgy gondolom az ésszerűség határain belül.
Mellesleg Berber mesélhetne. Ma összehasonlította a VFR800-at a Fazerével, természetesen a Fazer nyert.
De szerintem neki is jólesett egy kis "potyamotorozás"(ez is az ésszerűség határain belül volt, csak 1 extra kör volt ). De utána mennyit tudtak pofázni a szervízben?!
Hát igen sajnos én is ezeket halottam de a remény hal meg utoljára
Viszont valaki nem tud 120/180 garnitúrát eladót vagy Pesten valami jóárusított gumist mert holnap minden képen mennem kell és ha lehet össze kötném a kellemest a hasznossal
olcsó húsnak igencsak híg a leve...nézz be a raptoros topicba....már vagy egy éve mondom, hogy nincs ilyen áron igazi....én csak jóval drágábban tudnék ennél szerezni így nem is foglalkozom vele mert mindenki ráharap ezekre....
Utánaérdeklődtem a Motulos dolognak. A bónnal, amit kaptunk csak egy olajcserényi nedű vásárolható. Ráadásul az engedményt a postaköltség elviszi. Úgyhogy én is vagy a Norautonál veszek szerintem Repsolt(2000Ft/l), vagy keresek olcsóbban Motult.
Janikám!Pár dolgot leírok,amit én gondolok de biztos más is véleményezi,úgyhogy neked kell levonni a tanulságot.A slickre rá van írva,hogy nem közúti használatra,az első alkalommal mikor pályára kerül,átmelegszik majd lehűl a rugalmassága soha többé nem lesz olyan.Ha meleg van és minden ideális akkor jól fog de az én tapasztalatom ha kissé poros az út,valamint eső esik nagyon csúszik.Én vettem már de nem ettől a sráctól,kiderült,hogy oldalt kirepedezett öreg szar volt.Részemről soha többet slick utcára.
Sziasztok vágott slick-kel van valakinek tapasztalata vagy esetleg ettől a sráctól vett már valaki közületek gumit?
itt a hirdetése http://www.kepesmotor.hu/slick...
Hatalmasat motoroztun Bryannel! Meg hiénáztam az új VFR 800-at, és kicsit a Hornetet is. Cuki darabok. Nagyon finom futóművel, szélvédelemmel (VFR), komoly gépek, de egyenlőre megtartom a Fazeremet.
Olaj ügyben is és tesztmotorozás ügyben is. (ha érdekel)
Jó kis kanyart terveztél, de hétvégén megyünk Északra (Mátra-Bükk-Zemplén) egy háromnaposra, úgyhogy ezt most kihagynám.
Igen, valóban jól esik néha pl. egy Shadow beállított sebváltórudazatát, vagy fékét, gázbowdenjét, stb. kipróbálni, élvezem, relatíve potyamotorozom! Ennyit rólam.
A Honda Motorcenterben ez a lehetőség áll fenn az érdeklődőknek, úgy gondolom az ésszerűség határain belül.
Mellesleg Berber mesélhetne. Ma összehasonlította a VFR800-at a Fazerével, természetesen a Fazer nyert.
De szerintem neki is jólesett egy kis "potyamotorozás"(ez is az ésszerűség határain belül volt, csak 1 extra kör volt ). De utána mennyit tudtak pofázni a szervízben?!
Viszont valaki nem tud 120/180 garnitúrát eladót vagy Pesten valami jóárusított gumist mert holnap minden képen mennem kell és ha lehet össze kötném a kellemest a hasznossal
Utánaérdeklődtem a Motulos dolognak. A bónnal, amit kaptunk csak egy olajcserényi nedű vásárolható. Ráadásul az engedményt a postaköltség elviszi. Úgyhogy én is vagy a Norautonál veszek szerintem Repsolt(2000Ft/l), vagy keresek olcsóbban Motult.
szorri
Találkozhatnánk valamikor a héten?
Nekem ugyan kettő kellene, de szintén nem tudom, hogy jó e a masinába, ha jó, átvenném Tőled
Merrefele tudnék beszerezni itt fehérváron "jóárasított" motorolajat?
Ha van korrket üzlet akkor nem rendelgetnék netről.
Tenksz for dö válasz.
itt a hirdetése
http://www.kepesmotor.hu/slick...
http://vargesmotor.hu/content/...
Azt tippelném 5*8cm alapterületű 2 cm magas hasáb, egy 6 mm-es lyukkal a csavarozáshoz.