Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia adj nekem valami élérhetőséget hogy tudjunk beszélni
Tudja valaki hol lehet ilyet venni?
Sziasztok! Nagy teljesítményű kompresszorra lenne szükségem! 600 l / perc! Nagy tisztaságú páramentes levegőt kellene előállítani homokszóráshoz! Egy két napra kellene! Egy barátom jönne homok szórni de kompresszort nem tud hozni! Bérelnénk vagy melóval fizetnénk!
szeva. nézz nekem valami jó dzsekit jó pénzé!
Mi gondod a Német szövetségi vasúttal?!?
Basszus! Egyedül megyek?
Felőlem mehetünk együtt. Akkor furgonos felvezetést kaptok! Fél nyolcra megyek be, szerintem legkésőbb 08.00-kor indulnom kell. Ha nincs túl korán nektek, indulhatunk együtt a Hondától.
Gyuri kollégám úgyis mocival jön, Laci kocsival, Attila csak délután mocival.
Aki nem velünk jön azzal holnap a Veszprém Aréna parkolójában találkozunk, 09.00-től kb 15.00-ig.
db killer ááááááááááááááá fellázadna a motor csak egy vékonyka 60-as perfó van benne .
Ha van benne DB killer akkor nincs gond!
A sportdobra harapnak!
Oké oda nem is akarok most legalább is. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat .
Nem csipázzák az osztrákok az ilyesfajta megjelenést tán?
Nekem a nyitott Akra rendszerrel nem volt gond a VTR-el se Horvátban se Szlovénban! A rendszámtartóval nem lesz gond! Kint sok vason a központi rugónál van a rendszám! Főleg a part mentén!
Ausztriába viszont ne menj!
Persze azok válaszoljanak leginkább akik voltak ott és nagyjából tisztában vannak a ottani rend őreinek hülyeségeivel.
Köszönöm válaszaitokat előre is .
Szasztok

KÉRDÉS Horvátba szeretik az olyan motorokat amilyen enyém sport kipu + rendszámtartó elhelyezkedésére gondolok leginkább .
Jahm.. jöttél szemben a Budain...
Mikor indulnal?
Valaszt a 9-es foromba
Csako!
En tervezem nagyon ,hogy megyek!
Majd irj a 9-es forumba
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zxr_250_ninja-479903
4
Ki mikor indúl holnap? Együtt?
Köszi!

Nagy segítség volt! Fél áron van az itthonihoz képest!
Jövő héten szombaton jön valaki a móri motoros okosságra?
Hívtalak, de nem vetted fel... Mire való a telefon? Innye! El akartalak volna csalni egy kicsit karikázni Gárdonyig meg vissza.
Ma és holnap hivatalosan is bemutatkozik a 2011-es év egyik legnagyobb Honda újdonsága a VFR800X Crossrunner!
Megérkezett a HONDA Motorcenterbe is.
Talán így jobb: link
Nem sokat találtam, és nem kevésért: link link