Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sehol se vagyok. se quad szervíz, se quad csere.
buzdítanak hogy nevezzek szatymazdakarra...
Fogod Bocit ahova már elkelett volna vinni a te hondád is megbeszéled vele,hogy mennyiért megy el veled mittom én én anno 3-4ezret adtam asszem , mert szerelő meghallgatja átnézi helybe is többelt lát mint a "nagyokosmink" meg ha olyan fajta akkor jobban is tud alkudni !
jó nemazé mondtam, csak volt régen olyan motorom, ami ugy nézett ki mintha a kutya szályábol vettem volna ki, egész télen kint aludt az udvaron, de egy pöccre indult, 1 szer cseréltem benne dugót, oszt kész:) / HONDA / volt
najó, de ami ennyire hanyag és kókányul mutat: popszögeccsel összefogott müanyagok, szigetelőszalagozás stb.
a lényeg hogy átbaszás volt a hirdetés, mert az eredetileg kirakott képek nem azé a quadé voltak amit hirdettek. eltünt róla a sport gumi, haspáncél, sportkipufogó meg a kormányfűtés.
és egyből nemis tetszik annyira se a quad se az ára
ha járművet veszel, ne a külsejét nézd, hogy nincs lámpa, meg letört a müanyag, meg sáros a kerék, hanem a futómüvet blokkot váltót féket, csapágyakat, stb.:)
ha a szexbomba szakadt ruhában van, akkor már nem is kell?
ja, és mikor megnézed, akkor ne nézegesd, hanem vigyétek ki valahova, és meg kő hajtani, mint Zinger a varrógépet:)
nem akartam olyan tahó lenni hogy kinevetem a telefonba...
Igen!
Az én KTM-em ről meg azért tört le a hátsó sárvédő, mert nagyon hátra ültem...
A Yamaha TTR oldala és tankja meg azért volt karcos, mert eldölt a bolt előtt mikor bevásárolni voltam.

Terepet soha nem látott, és kikímélten idős német orvos házaspártól (harmadik motor volt a családban).
Ja, és kategóriaváltás, és kinőttem, és túl erős nekem, és építkezés miatt, és most költöttem rá 300.000-30.000 vagy nem tudom.
Más baromság most nem jut eszembe....
Jól mondod!
Ha kiértél Petőfi telepre, akkor a Csap utcán végig kell menned egészen Tápéra.
Ezt követően a Budai Nagy Antal utcán balra, és megint egyenesen a kompig. Át a komppal a Tisza-Maros szögébe, majd végig a Maros mentén Makóig.
Ha, beértél Makóra, akkor Kiszombor felé kell fordulnod, majd utána Ferencszállás, Klárafalva, és Deszk.
Ha beértél Deszkre, csörgess meg, és segítek a további útirányba!
Nah ha segíteni akarsz úgy magyarázd ,h meg is értsem:D
Na ha én bejövök S.faváról szegedre a Csongrádin,mondjuk a Mediamark-ig onnan hova tovább,forduljak balra és menjek el egész a csillagtéren át Petőfitelepre mert addig még vágom.
Ott van a sarkon valami fiddo,diddo kocsma:D
Kecskési pályát magyarázom tesó!
Jó lesz.
És a hoz mit szólsz ha Novemberben itt nálunk csinálunk egy kis baráti futamot. addigra remélem a két nagy ugratónál az érkezőt megtudom csinálni.
habi.
Gondolom a hattyasi pályát magyarázod ,h merre is találhatóóó...gondolom én:D
Ha igen azt vágom ,h merre van testvéremmel jártunk arra,mikor még crossozott.
Dudás, szerinted mennyire hihető a hirdető?
Azt mondja a hátsó lámpát egy felcsapódó ág törte le, a sárvédő vég meg ragasztva van, mivel letört a feltapadt sár súlyától és ez honda betegség (csak én nemtudok róla)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_trx-4198454
Nem vészes az öreg baltás ismerjük jól Zolibát az tény,hogy volt már sitten de nem kell tartani tőle megvannak a szabályok amit be kell,hogy tartsunk nem bemenni a földjére háza előtt nem nyélgázon közlekedni stb stb a szokásos!Gyertek vmikor ki és nézzétek meg a pályát maga az ide jutás töltéseken keresztül is már igen hangulatos lesz:D:D ! 2felől tudjátok megközelíteni:1.Bajai út repülőtér mellet a vasúti sínnel párhuzamosan van befele egy döcögős út és azon kell koppig jönni a tavakat megkerülve fel a töltésre onnan már jó helyen vagytok!
2. Négy-es villamos végá(Kecskéstelep) át a vasúti sínen jobbra be 2.utca sarkon nagy sárga virágbolt azon az utcán végig egyenesen jobbra majd egyből balra itt már langyosodik megint át a rampán lesz egy y-elágazás itt már látjátok a töltést balra és földes úton be a pusztára föl a töltésre! :))) Ha jöttök ki írjatok és gurulhatunk egyet!
Baltás ember,ezt szó szerint értsem?
Volt már pár érdekes eseményem ,pl:kapa,lapát,ásó,és legutobb egy létrát nyújtottak be elém....De baltás hajadonnal még nem találkoztam:D Véletlenül nem ismeri valaki Szegeden egy husky 125-s sm-el egy gyereket,pár nappal ez elött körbevizslattam a motorját, a Marstér háta mögött:)
épp csinálok a sajáthonlapra egy zárt fórum rendszert ergo kintről senki se látja aki akar csatlakozni az szóljon , ott nyugodtabban lehet megbeszélni a mikor hol találkozunkha megyünk valahova azt biztos nem olvassa más
igen, de nem én fogom kitóni őket a gödörből, hanem hozatok jegesmedvéket, oszt mindenki pockol kifele:)
ja, meg hosszabb lesz a pálya is:)
az elvan dugva eléggé :D meg a baltás emberrel vigyázni kell
hattyasi meg a töltés mellett van közvetlen de ott nem tudom milyen az állapota Janikát kéne erről kérdezni asszem megvan régről a száma.
jegesárokkal ?
a bordányi az kafa ;) lábon is átlehet menni mitek van,hogy ennyire üzemórás? Bordányi pálya díjáról a Sanyival beszéljetek az offroad mániába a sugárúton van az üzlet.
lehet, hogy a mórahalmi pályán decemberben csinálunk egy forraltboros Mikulásfutamot:)
úgytudom, 2x 40 perc, fél 11 körül az első, délután a 2. futam:)
nevezési dij lehet, hogy nem lesz, de sztem akkor kaja se, de büfé az lesz, ott lehet kaját venni:)
Zsombó az nincs messze azt bevállalom nem gond,de ott hol van pálya?
Ez a kecskés reptér merre is található?