Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am kurvajó felvételek lettek. majd valamelyik nap vagdosom.
elöbb belenéztem a videóba, minimum 10 esést felvettem.
volt aki S-alakban ment át a csatornán, csúszkált össze vissza
ez a kamera olyan képet csinál, hogy látod amint pislog a versenyző menet közben.
hát akkor a gép a szar , a HD megköveteli a gép erőt ha a kam lejátsza akadás mentesen akkor a felvétel maga jó.
Sziasztok !

Hát meg küzdöttem a mai nappal rendeen ... szabad edzésen elszakadt a lánc.. igy kezdödött... elsö futamot 4.ként végeztem a nagymenő két kecskési mögött( Papdi;Barna no meg egy ügyes drzés mögött...második futam utolsó körébe a lánc megint meg adta magát... 4.voltam... no megint összeraktam a gépet .. s elindultam a királykategoriába haha :P sikerült összehozni egy 2. helyt

Képeket Képeketzuzzázok fotosok meg a videokat is ..

Király volt a mai nap köszönjük a szervezöknek,rendezöknek no meg mindenkinekakinek benne volt a keze :P:P (OFF ROAD MÁNIA SZEGED )

Gratula mindenkinek..

üdv Tibike
mire összejönne az üzlet, elkezd szaggatni a videó. a program se viseli el, mindig lefagy. és a gép is kezdi megadni magát
kezdek lassan besokallni
eddig sose szaggatott
keceli nem szaggatott? vagy vegasba vagy mibe szaggat? hozd at köv héten
Sada, a videó szaggat össze vissza.
egyébként 40perc anyag készült
Nem bicajozok olyan messzire, de ha egy ktm-et bicajnak láttad, akkor lehet, Dudás mociját szoktattam a pályához.
Sdi! kár hogy románba mész, holnap kimentünk volna ökörködni mórára, Potyi is biztos jött volna.Megmutattuk volna mire képes a ktm! A kawát még mindig nem volt időm rendberakni, hála istennek nem kell vennem semmit bele, csak olajszűrőt.
még mindfig keresek :D preparátumot :D
de múltkor hattyason nem te tekertél egy bicajta kanyarba? csak messze voltál ha te voltál azt nem láttam rendesen.
ha odaérek holnap akkor elvállalom a kamerázást.
a quadon múlik hogy odaérek-e. kicsit beteg.
ha megyek, akkor egyedül, mivel itt vagy a quadok elpusztultak, vagy a gazdájuk a beteg.
Most láttam az aktívba, hogy valami faluban valaki egy kecskefejet rakott egy sírra, sátáni céllal, feléleszteni a halottat. Bocsi, de nem Sada keresett itt kecskefejet? Meg gitárost? Lehet így akar betőrni a poppiacra: "Haláli" a gitárosunk!
hánykor van az első futam? mert én 10körül érek ki leghamarabb. cska ne essen mert akkor beszopom.
Holnap Crosss
Nállam már fent van 4 Vas Állat lesz a holnapi verseny
Na majd holnap, a viszont látásra!
Rajt milyen lesz?Futni kell a motorhoz rugni?
lehet megyek mórára , taki elvette a kedvemet a hegyektől mert szerinte csak hátráltatnám őket
Szégyeljétek el magatokat
Feri itt vár étellel, itallal, jókedvvel.
Ti meg elmentek inkább a hegyekbe...
Passz!

Ez szomorúúúúúúúú!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda
_trx250ex_trx_250_ex-4147005
nincs msned vagy skypeod már ?
találd ki nekem most beszólt a taki ,hogy cska hátráltatnám őket szóval még gondolkozok erősen most ... mórán legalább örülnének nekem
merre mentek hogy futoval kel vinni a motort?van futom csak olyan nagy hogy fele motor lelóg róla
van futód meg kocsid ? :D asszondja taki 4en tuti nem férüónk fel a futóra .
hívd már fel takit SDI tudja a számát .
én már tegnap megfürödtem a csatornában, pont a közepén fullasztottam le a motort, ugykellett kiönteni a vizet a kipuffból, de beindult 10 perc rugdosáás után, fogós ravasz a pálya:)
nagyon helyes:)