Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez most csak 1 napos lett, mert már nem lehet sátorozni, de motorozni gyertek ki nyugodtan, be lesz melegitve a pálya:)
Mi is egész héten motoroztunk az esti órákban a versenyre készülvén 8kor pakolunk fel a teherautóra és irány Móra
vasárnap lesz még valami ?mert ha szombaton hegyezés és túlélem lehet asárnap kinézek.
kérdezz rá ,hogy felfér e negyediknek a motrod . 3an tuti megyünk.
nemtudom áttenni, minden le van zsirozva, már ma voltak 4-en gyakorolni, meg vagy 7 fiatal 50-es gépekkel készültek az amatör futamra.:)
jönnek messzebröl is, állitólag sokan leszünk:)
lesz büfé is, kaja, pia, vagyis, étel, ital, játék, móka, kacagás:)
csapasunk szombaton ,ha beszálhatok
Feri szomati versenyt rakjuk át vasárnapra :D akkor tudunk SDIvel is csapatni meg versenyre is :D takinak jó lett a gépet ahogy elnéztem azzal csapatott hazafelé.
passz!

Igazad van! Nem a mennyiség, hanem a minőség a a lényeg...
Meg, hogy sok legyen....
gondolom eladták már akkor . pedig nem volt rossz pálya meg hosszabb volt mint a hattyasi.
tyűű, és ki engedte meg nekik?!?! :) úgy tűnik kicsit régi volt a térkép amin föltűnt hogy arra is van egy pálya.
Havalakinemtudnámég, endurocross edzésnap lesz mórahalmon szombaton.Nevezés 10.30-ig, rajt 11 órakor. Amatör és profi futamok. Nevezési dij 1500 ft. , bőséges ebéddel együtt. Büfé is lesz. A verseny után is lehet motorozgatni, nagyon fsza lesz a pálya. üdv 06-70-241-7658
picit megcsúsztál már 2éve is szétvolt bontva onnan hordták az anyagot az ótópályához.
azt tudja valaki hogy az öthalmi pályával mi a helyzet? amikor legutoljára arra jártam ( 2 hónapja ), egy kurva nagy tó volt a helyén, és úsztak benne vagy huszan-harmincan :D lesz még abból valami valaha?
vagy egyáltalán egyre gondolunk?
én nem ragadtam le annál. má rég el lett felejtve.
egyébként mög válogatok mert szabad
jó lenne az a kislány csak nem hiszöl nekem
me nem állok le minden jött-menttel?
há me finnyázik
anyááááááád
Úgy látom Albert még mindig punci hiányban szenvedsz. Eljön majd még az az idő, amikor még unni is fogod. Addig is nézelődj a használtcsajok.hu-n!
futamidők, full amatör 1x 30 perc, profik 2x 30 perc:)
a pálya vegyesen tartalmaz cross, enduro, ill. extrém szakaszokat:)
a cross rész kb 800 méter ugratókkal, mandénerekkel:)
mindenki számára teljesithető a pálya:)
verseny után is lehet motorozgatni:)
H!Morahalmon milyen futamidők lesznek,ott krosszos vagy enduros a pálya?
majd szólok a fiataloknak, hozzanak szép fiatal nunikat:)
nade nemszólt senki nekem holy ilyen lehetőség van.
Pakai nemmutatott nekik semmi extrát, csak odaadta: "tessék szöszi sarajjá"
neked kellet volna quadozni velük biztos még jobban élvezték volna plána amikor kanyarba csapatod neki