Kígyósi programok,hogy lesznek?Nevezés,gyakorlás kaja stb stb?Ha megyünk akkor sztem csak én megyek meg a Papdi gyerek a cr-el aki megnyerte az amatőr.kat! Barnának elszállt Mórán a hátsó telója 6 év után Tibinek meg oljacsere meg első teló szimering..
Na a dVd eljutott hozzánk is az volt a szombat esti programunk pár üveg sör mellett nagyon jo volt újra feleleveníteni az élményeket remélem Kígyos is legalább ilyen jó lesz:))
Kecskés reptérre gyere nagyon kemény kis enduro pálya most takarítgattuk a héten ahogy kész lesz mindenkinek a mocija megyünk és kezdünk rajta motorozni!Ha jöttök ki vmikor írj és akkor megmutatjuk nektek itt a terepet tuti ki fogtok akadni hogy mien a placc... :)Fórumos brigádot is régóta csalogatjuk már de mostmár össze fogunk hozni vmit! :))
Ez most komoly?
ez dúrva!Nem is hallottam róla!
Egyik haver beszélt a hattyasi üzemeltetővel azt mondták ,h az megy,de most csináltak tán valami új pályát rúzsán talán v Bordányba,h nézzünk át oda de futónk nem nagyon van sajna....
Ugye volt itt Szatymazon is egy pálya,de azon meg nem lehet motozni,mert ,h zavarják az embereket és a templom nyugalmát...
Fogynak a pályák:(:D
És amit írtak az előbb Ásotthalmon,mennyibe kerül a pálya,vagy milyen rendszer működik ott?hívni kell valakit?
Azt hittem közelebb van mert mi is szívesen járnánk pályázni,csak lábán jobb lenne kimenni(Sándorfalviak) vagyunk....
Öthalmi pálya az működik egyébként?
Vagy esetleg az algyői?valaki tud róluk valamit?
megyünk Csiszi, jó kis melós pálya lesz, majd télen megkeményednek az ugratók, oszt nem kell mindig kapálgatni:)
a nagy ugratót meg kő csinálni, aki szeet ugratni, had tegye:)
Albi, ha addig nem találkozunk, kigyósra viszem a pendrive-ot:)
hétvégi motorozáskor áldozatul esett a fényképezőm, a nagyobbik középső gyereköm perecelt vele, ozt annyi a karosszériának, meg a motornak is:)
hozzáértő segitségét elfogadom, milyet vegyek, gondoltam használtra is:)
Na a dVd eljutott hozzánk is az volt a szombat esti programunk pár üveg sör mellett nagyon jo volt újra feleleveníteni az élményeket remélem Kígyos is legalább ilyen jó lesz:))