Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gátsori versenyen is többször eltávolodott a levegőben a motortól, majd földetérés előtt visszatért, a szülők becsukott szemmel merték nézni:)
tessék, nézzetek egykis rákendrolt kiszel tünci módra
azé nemsémmi videód van. több embernek teccett mint az enyém amin egész délután dolgoztam
a régi kamerával 1500é nyomattam 80-90-100perces videókat
most az új kamerával ami télleg nempiskóta, 1200é adom a terjedelemre való tekintettel.
kígyósi versenyre megpróbálok egy aksit beszerezni ha Sada segít
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ezt ha még nem láttátok volna.. xd:)

Csiszi a kaszkadőőr :))Hátul az árokba is voltak látványos mutatványai..:)
a Janóé régi, de jó kamera, aszem még fatüzelésű, azé bir ennyit felvenni:)
kijöhetsz, meghajthatod:)
nekem is szervizelnem kell egy kicsit, hátsó csapágy, de itthon biztos drága, amcsiba 6 rugo a 2 porvédővel együtt:)
nekem akkorára kifogyott az aksim
megkéne rendelni a kamerához a tartalék aksit, csak azis tizen, huszonezer. remélem annál nemtöbb
nem csak a versenyt vette, hanem mindent, még a végén a gyerekek bicikli versenyét is, meg a dijátadót is:)
na találtam váltókart nem is akár milyet :)) Pedig már majdnem megkellet,hogy rendeljem a gyárit ami 11e lett volna!A dvd-t hogyé akarod osztani Albert?Az öreg Janó végig kamerázott biztos fincsi lesz az is!
http://www.parilla.hu/index.ph...
fejkamot kéne még belőni vagy valakitől szerezni egy helmet herot vagy vholdR-t
és ezt full hd-ba majd megtudom nézni
kösz Sada!
2 pont ide
meg minőőség ő valami régebbi vassal tolta nem? aszé a hádéé az hádé .
Janó szinte csak a csatornánál volt meg a gödörnél. én máshol nemláttam.
1 pont ide
aztán jövőhéten már ha hétvégén nem dolgozol kimehetnénk már ha lehet még menni a pályán én is megkergetném a tmet csak akkor viszek váltó gatyát ja meg fejkamot kikell tapasztalni :D egészjólvett végig a kormányt =
4et?
az egész vesreny nem tartott addig
oké, ha lesz nekem 1, akkor majd másolok akinek kell :)
holnap rászólok Janóra, ő felvett vagy 4 órát, láttam a katlannál is, végig ott volt:)
azé me te nem mentél folyamat más helyet keresni. lusta
épp dicsekedtem Csiszinek is hogy több mint 20 külömböző pontból kameráztam. (az itteni videón is meg tudjátok számolni...)
22körül érek haza akkor tolok fel már 30at kiválogattam a legbetegebbeket :D kár,hogy katlanról nekem nem lett:(
kösz. de nemkell, mert...
az a baj ha megjön hirtelen a 2 rendelt csomag, ako má lesz hirtelen 120dvd-m.
majd rászólok a futárra!
faszkalap a hegyekbe nem lát ekkora összefügö sik területett
Sada tojjá már pár képet, ki vagyunk éhezve, az előzetes láttán:)
hát mert olyan szép volt a gyep ! !