Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ako szentem lefújom a kamerázást. meg te is ha jönni akarsz.
ez a szombatom jó csak, és nem ottalvós, me másnap reggel én mék elvileg kecskemétre kamerázni.
hát de hun? nálatok? a tanyán? ottaalvós? de ne szombat mááán akkor van a goat night :S neked meg jönnöd kéne kamerázni :D
Üdv, jónép.
Szombaton délután elvileg minden adott ahhoz hogy csináljunk egy motoros bulit.
Ferit is megkérném hogy tegye magát szabaddá, és ha tudja, hozza át nekem a hangtechnikáját.
Sada jöhetne fotót csinálni.
Tábortűz mellett szalonnasütés, motorozás, sör, rock n roll.
Jelentkezők mi elöbb írjanak, hogy tudjam hány főre számítsak.
Hallo emberek.
Megjött Ernőbá.
nincsen mit nagyon szivesen, tudom milyen, mikor az ember készül, és elmegy motorozni, oszt beüt a krakk:)
fotókat szivesen fogadok, küldjetek, én nem tudtam csinálni:)
Sziasztok! Tudja valaki mikor lesz Kígyóson a találkozó?
Ezek a képek Sada Brutálisak!Teló kábelem csajomnál van de estére minden igaz feltolok pár vidit!Csinált ő is párat néztem őket egész hátborzongatóak :)
Feri köszi a Tm-et!Majd sírva fakadtam mikor kb a 3.kanyarban letört a váltókarom ezért ki is kellett állnom rajt után a 2. helyről:D mert ugyebár mi hoztuk el Barnával a startot! !TM brutális motor 2.körtől kezdve szinte át is vette az uralmat felettem,az egész karom sajogott,nem vagyok azért ehhez hozzászokva 30 percen keresztül de azért célba értünk .Hátul vizes árok nagyon adta,na meg a végén a katlan ott aztán volt csúszkálás!Összességében nagyon tetszett az egész nap,még soha nem volt ilyen motorozásban részem de most már Kígyosra is készülünk!Máskor szemetes zsákokat rakjatok már ki mert nekem csak az hiányzott..xd más konkrétan nem szúrt szemet!
azt még hátravan a java :D
ezek nagyon komoly képek
takacsek.hu
ízelítő :D még odébb vannak a jobbak
én nemtalálom. linkekld mán be
akkor most már az egész pályát lehet majd hasznélni?és gratula az egész versenyhez
láttam a videót. küzdötetek azért románban.
csá! voltam kint elvoltam merülve az események hangulatában.délután akartam bandázni de közbe jött egyprobléma és nem tudtam vissza menni de nagyon jó verseny volt az biztos cd-t azt már rendelek is egyet ha csinálsz
40 perces videó megrendelhető a mórai enduro versenyről.
Izgalmas jelenetek, előzések, esések (én esésem nincs rajta .
15-20 helyszínről kameráztam. Vises árok, csatorna, ugratók, visszafordítók, rajt, cél stb mindenhol ottvoltam
Csaba, te is kintvoltál mórán? Most a videót nézem vissza, és ott látom hogy a távolban nézed az eseményeket, szó szerint eseményeket
Miért nem jöttél oda hozzánk?
a gumicsimmás kislány kivolt ?:D nikonos havert érdekli ;)
én majd talán estére vagy holnapra rakom össze őket lett egy 400kép a felét kb kiszórtam , de úgy 50-60van ami nagyon odabasz;)
Szerintem a kigyósi verseny után, gátsoron is lesz verseny, de csinálhatunk mórán egy mikulás futamot is decemberben. A fotókkal hadilábon állok, mert a gyerekek elpiszkálták fényképezőt, de Sada, meg a fiatal motorosok / nézők / sokat csináltak, ja meg LOLI is, ugyhogy majd ezeket kell lenyulnom. Videó is lesz biztos, mert a K Janó végig videózott, meg Albert is csinált valamennyit, ha meglesznek, küldöm. Ha versenyt akartok kecskésen, sokmindenben számithattok rám, szóljatok időben, üdv.
Valóban nagyon jó kis verseny volt!
Tetszett, h családias volt a hangulat, jó volt a pálya is (kár, h a második menetben le volt zárva a kattlan).
Köszönöm az Oklevelet és a kupát

Várom a legközelebbi versenyt

csaó
Tényleg kafa verseny volt ! MI KÖSZÖNJÜK KECSKÉSI BRIGÁD !:) ( 6 ; 71 ;14;77;520)
Fasza volt a szervezés :)
Finom is volt a hami
Jok voltak a versenyzök!
minden szuper volt mondjuk pezsgöt hiányoltam ...:) no de mind1 Kigyoson remélem lesz és Remélem locsolhatom a dobogon!

Gátsoron is jóó a pálya multhéten voltam kint, ugymond szabadedzésen ...(akkor ugy volt h ott lesz a futam ...) Jó lenne MÉG idén oda is szervezni egy futamot!

Kecskésen van egy 6 kilométeres elég komoly enduro pályánk ideis szervezhetnénk versenyeket CsaK a Szervezésben,kis földmunkában kérnénk segitséget ! Durvább a pálya mint némeik hegyi pálya )

Móráról küldjetek képeket ! NEE A STRANDRÓÓL
email cimemredobhatokk képeket : tibikektm@freemail.hu
Sziasztok , aki kint volt a versenyen, megköszönöm a részvétel, örülök, hogy ilyen sokan eljöttetek, nekem volt egy kicsit kinos, mert máshogy alakultak a futamok, sokkal többen lettünk, és az ajándékokkal serlegeggel alulmaradtam a szinvonalhoz. Aki eljött akár nézőnek , akár versenyzőnek, magas szinvonalú versenyt láthatott. A nézők véleménye egyértelmü, közel 35 tel. számot kellett felirnom, ha legközelebb lessz ilyen, szólnom kell nekik. Tiszteletem minden résztvevőnek, és köszi, hogy eljöttetek. Akinek van fotója, videoja, szivesen veszem, vagy tegyétek fel ide, hogy lássák, nem csak hegyvidéken lehet fogós versenyen résztvenni.
Respekt mindenkinek !
am az msn is szar. csak skypeon tudunk beszélni