a zene miatt tiltották le a hangot a videó hangját. amúgy nem akadozik, rájöttem...
"FIGYELMEZTETÉS A videó olyan hangsávot tartalmaz, amelynek használatára WMG nem jogosított fel. A hanganyagot letiltottuk"
1080p-re állítsátok át a videót, akkor tudjátok hd minőségben megnézni. ilyen minőségben készült a videó az enduro versenyről is, csak valami nemtetszett youtubebácsinak.
Nos youtube-ra felment a videó, de szarabb lett mint sportmotoron akadozik, és nincs hang. de azért ha gondoljátok, nézzetek bele. pár nap múlva letörlöm http://www.youtube.com/user/la...
lehet csak kivolt lazulva azt azé törött széjjel.
a racsnit nézzed megfelé mert ha azt lefogazta/darálta törésnél az szopás bár nem láttam ,hoyg az a rész megmaradt é . amúgy offroadba is egész jó váltókar van én tavly ott vettem.
az kimaradt sajna :( elején nagy volt a zűr ,hogy most hol lesz meg minden azt ment a rohangászás deporól meg csak pár kajálós van még azokat nem toltam fel . de rohangált gy nikonos kislányis őt kéne megtalálni hátha neki van .
amúgy kijé volt ez a nagyautó? ezzel kéne aradra is menni :D beleférne vagy 6-7motor.
Igy van végig kamerázott ! Még a király választot is felvette meg az érkezést stb ! nekemkell a dvd most szolok akár kiugrok érte mórára... Holnap estére szted meglesz?
Megadnád a számod tm Feri?
96kép száguld fel a minőség nagyon leromlik mert ezek RAWból konvertált JPGek amit z ilyen "képmegosztók" nemigazán csípnek . ha kő nagyba majd szóltok , nehéz volt kiválogatni 370 van amúgy összesen de 100 alá akartam szorítani az ízelítőőőt .
énnem adom körbe 6-8 embernek a ppendrivot, mert 2 hónap míg elér mindenkihez.
hanem inkább mindenki vegye meg ezt a 6-8 rugós pendriveot, és vegyetek hozzá tv-t
Sada nincs jobb megoldás?
azé neten kell nyomni vagy vinyóra / pendrivera .. akár úgy is,hogy veszel egy 16gigás pen-t ~6-8ezer azt odaadod azon felmásolják aztán nézhetik gépen vagy amin akarják , bár már az új genes tv-k pendriveról is lejátszák.
jaja. ez már újfajta lasi-video.
itt már mindennek igényesnek kell lennie.
blueray egy szar. ahhoz blueraj író(30rugó) kell, meg blueray dvdk (4rugó), meg akinek kiírom, annak is kell bluerayt tudó tv x-összegé...
Sada ezzel arra akart célozni kedves Csaba barátunk hogykezdj el gyüjteni
régi kamerámhoz is utángyártott volt véve.
5-6 körül fizettem, a gyári meg 16-17 lett volna asszem.
oks. tőlem le is rendelheted. azt majd kifizetem. te vágod ezeket a rendeléses dolgokat, csak aztán olyat küldjenek amilyet kell!
adsz neki bluerayt vagy vinyót mert totál bitrate kódoláson 1óra ~ 10giga. a youtube az csak butított. :D meg van fullHD monitorod vagy TV-d 1920*1020 akkor ja :D
"FIGYELMEZTETÉS A videó olyan hangsávot tartalmaz, amelynek használatára WMG nem jogosított fel. A hanganyagot letiltottuk"
http://www.youtube.com/user/la...
http://www.youtube.com/user/la...
a racsnit nézzed megfelé mert ha azt lefogazta/darálta törésnél az szopás bár nem láttam ,hoyg az a rész megmaradt é . amúgy offroadba is egész jó váltókar van én tavly ott vettem.
amúgy kijé volt ez a nagyautó? ezzel kéne aradra is menni :D beleférne vagy 6-7motor.
kösz a számot holnap csörgök..
SAda brutálisak a képek esetleg nagykocsirol nincs kp? depóról?
Megadnád a számod tm Feri?
hanem inkább mindenki vegye meg ezt a 6-8 rugós pendriveot, és vegyetek hozzá tv-t
Sada nincs jobb megoldás?
megoldjuk úgy hogy visszatudjátok nézni a videót!
itt már mindennek igényesnek kell lennie.
blueray egy szar. ahhoz blueraj író(30rugó) kell, meg blueray dvdk (4rugó), meg akinek kiírom, annak is kell bluerayt tudó tv x-összegé...
Sada ezzel arra akart célozni kedves Csaba barátunk hogykezdj el gyüjteni
5-6 körül fizettem, a gyári meg 16-17 lett volna asszem.
oks. tőlem le is rendelheted. azt majd kifizetem. te vágod ezeket a rendeléses dolgokat, csak aztán olyat küldjenek amilyet kell!