hát addig jó amíg nem esel, nekem a kövek azóta ellenségek mióta a benerobi deklijét átütötték meg valakinek eltörték a kormányát at már nem tudom melyik DRen de olyna is volt
de videón megint több volt a tolás mint a motorozás =/
Sada!
Nagyon jó volt. Egyáltalán nem volt szopatós rész, bár az a hegyoldal, egy kicsit kivett az erőmből, de megettem....
Rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem a hegyekben, és a kövek közt motorozás témában.
Sadát felkúrja Taki meg a beszólógatás amúgy ahogy elnézem megint szenvedés volt hegyezés helyett =/ már régóta mondom,hogy olyan helyen kéne menni ahol már voltak is nme mindig az új csapást keresni ami nincs is
Engem Páhi táblánál kaptak le a rendőrök ahogy gurultam be 74 km/h-val (autóval) és kb 4-5 hét volt mire megjött a levél.
Nekem ez volt a "tapasztalat" sajnos rossz értelemben.
nagyjából 4 óra óta csinálom a promóvideót.
azóta párszor lefagyott. meg hogy a programban akadozik, az megnehezíti a dolgom rendesen.
egyébként márcsak a tömörítés van hátra, mert a 900 megát nemengedi ide feltölteni, csak 100at
nade mindegy is. Feri, meg a versenyzők úgy gondolom megérdemlik
Hy Rnö! Épp most jöttem Robitól megnéztük a pályát király lesz ha a tervek szerint sikerül kialakitani(lehet hogy lesz épületbe be ablakon ki) A verseny ideje OKTOBER 16 ! kigyoson legalább is most ez fix.
a promóvideón még az utolsó simitásokat végzem. ma már nembiztos h felmegy.
dvd-t természetes hogy adok.
nem fix a hétvége. de több mint valószinű összejön. lehet kár a nagy hajcihő, nincs jelentkező...
Albi, a szombatot lefixáltad? Szólj időben, viszek mindent.
Tehetnél föl egy kis izelitőt a versenyről, de kérek 1 dvd-t is.
A zenét megpróbálom addig átvenni, majd kérek sos-t valakitől.
üdv
Sziasztok!
Valamelyikőtök ma 4körül nem ment dorozsmai úton?
Mert én sajnos igen, elég gyorsan.
Vittem a szerelőhöz a mocit és próbálgattam....
A TRAFI a méh előtt állt orral befele fordúlva és az anyósülésen volt a trafi. Én Szeged fele mentem é pont ott húztam neki (90-100).
Kérdésem h szerintetek merre érhetett?
Végül a Mátrába mentünk, nem Romániába.
Nagyon zsír volt...
Csak 3-at estem.... Illetve kettőt döltem, és egyet estem.
Az esésről (ami egy homokos kanyarban volt, kettesben hírtelen csutka gáz kíséretében) csak annyit mondott Taki,
hogy a farolás és a becsapódás között kb 3 m távolságot fedezett fel, mikor utolért....
de videón megint több volt a tolás mint a motorozás =/
Nagyon jó volt. Egyáltalán nem volt szopatós rész, bár az a hegyoldal, egy kicsit kivett az erőmből, de megettem....
Rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem a hegyekben, és a kövek közt motorozás témában.
Engem Páhi táblánál kaptak le a rendőrök ahogy gurultam be 74 km/h-val (autóval) és kb 4-5 hét volt mire megjött a levél.
Nekem ez volt a "tapasztalat" sajnos rossz értelemben.
Még annyit h utánnam tudják fordítani a trafit? Mert szemből mérték a népet.
Nekem ott meg nincs rendszámom..
azóta párszor lefagyott. meg hogy a programban akadozik, az megnehezíti a dolgom rendesen.
egyébként márcsak a tömörítés van hátra, mert a 900 megát nemengedi ide feltölteni, csak 100at
nade mindegy is. Feri, meg a versenyzők úgy gondolom megérdemlik
Csak az utolsó pillanatban mindig közbejön neki valami...
Sada csak szájban motoros!
dvd-t természetes hogy adok.
nem fix a hétvége. de több mint valószinű összejön. lehet kár a nagy hajcihő, nincs jelentkező...
Tehetnél föl egy kis izelitőt a versenyről, de kérek 1 dvd-t is.
A zenét megpróbálom addig átvenni, majd kérek sos-t valakitől.
üdv
A csekk később érkezik. Kb 1 hónap.
Ha 2 héten belül nem kapsz semmit, akkor megúsztad.
Valamelyikőtök ma 4körül nem ment dorozsmai úton?
Mert én sajnos igen, elég gyorsan.
Vittem a szerelőhöz a mocit és próbálgattam....
A TRAFI a méh előtt állt orral befele fordúlva és az anyósülésen volt a trafi. Én Szeged fele mentem é pont ott húztam neki (90-100).
Kérdésem h szerintetek merre érhetett?
Köszi!
http://www.sportmotor.hu/motor...
sajnos nagyon gyenge minőség de majd az erre hivatottak töltögetik fel a frankót (remééélem) :))
Végül a Mátrába mentünk, nem Romániába.
Nagyon zsír volt...
Csak 3-at estem.... Illetve kettőt döltem, és egyet estem.
Az esésről (ami egy homokos kanyarban volt, kettesben hírtelen csutka gáz kíséretében) csak annyit mondott Taki,
hogy a farolás és a becsapódás között kb 3 m távolságot fedezett fel, mikor utolért....