Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyílván ott volt videózás, ahol kicsit keményebb volt, mert ott ráéért Taki elővenni a gépet. Egyébként kellemesen elfáradtam.
hát addig jó amíg nem esel, nekem a kövek azóta ellenségek mióta a benerobi deklijét átütötték meg valakinek eltörték a kormányát at már nem tudom melyik DRen de olyna is volt

de videón megint több volt a tolás mint a motorozás =/
Sada!
Nagyon jó volt. Egyáltalán nem volt szopatós rész, bár az a hegyoldal, egy kicsit kivett az erőmből, de megettem....
Rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem a hegyekben, és a kövek közt motorozás témában.
De nézd majd a versenyes képeket EXCvel ott jobban jártál volna :D szegénynek cska úgy pörgött ki a kereke a hegyes videjóón finomabban kő vele
ilyenkor ha akarnak megbasznak :D a pennynél szokott 90%ban állni a másik :) ha nem fog be a trafi akkor majd ők .
én tuti nem megyek mondom Goat Night van garabba oda gyere kamerázni ott lesz 200ember meg 3 zenekar én meg rendezek .
Sadát felkúrja Taki meg a beszólógatás amúgy ahogy elnézem megint szenvedés volt hegyezés helyett =/ már régóta mondom,hogy olyan helyen kéne menni ahol már voltak is nme mindig az új csapást keresni ami nincs is
meló van nem tudok menni a bulira:(
helló

Engem Páhi táblánál kaptak le a rendőrök ahogy gurultam be 74 km/h-val (autóval) és kb 4-5 hét volt mire megjött a levél.
Nekem ez volt a "tapasztalat" sajnos rossz értelemben.
itt a kért videó
Aha, köszi!
Még annyit h utánnam tudják fordítani a trafit? Mert szemből mérték a népet.
Nekem ott meg nincs rendszámom..
nagyjából 4 óra óta csinálom a promóvideót.
azóta párszor lefagyott. meg hogy a programban akadozik, az megnehezíti a dolgom rendesen.
egyébként márcsak a tömörítés van hátra, mert a 900 megát nemengedi ide feltölteni, csak 100at
nade mindegy is. Feri, meg a versenyzők úgy gondolom megérdemlik
Sada mindig mindehova megy!
Csak az utolsó pillanatban mindig közbejön neki valami...
Sada csak szájban motoros!
épp ezaz. ha most nemjön sada, ez után már nemfogok neki külön bulit csinálni mert nemvolt itt.
még most lehet kinti partit csinálni, de már nem sokáig, én megyek, ha lessz:)
Hy Rnö! Épp most jöttem Robitól megnéztük a pályát király lesz ha a tervek szerint sikerül kialakitani(lehet hogy lesz épületbe be ablakon ki) A verseny ideje OKTOBER 16 ! kigyoson legalább is most ez fix.
a promóvideón még az utolsó simitásokat végzem. ma már nembiztos h felmegy.
dvd-t természetes hogy adok.
nem fix a hétvége. de több mint valószinű összejön. lehet kár a nagy hajcihő, nincs jelentkező...
Albi, a szombatot lefixáltad? Szólj időben, viszek mindent.
Tehetnél föl egy kis izelitőt a versenyről, de kérek 1 dvd-t is.
A zenét megpróbálom addig átvenni, majd kérek sos-t valakitől.
üdv
Ha lekaptak, akkor 2 héten belül megkapod a levelet.
A csekk később érkezik. Kb 1 hónap.
Ha 2 héten belül nem kapsz semmit, akkor megúsztad.
Ha szerencséd van nem tudott bemérni ha csak a rendőr bácsi nem kapta a fejét és olvasta le a rendszámodat ha meg nincs is akkor no para!
Sziasztok!
Valamelyikőtök ma 4körül nem ment dorozsmai úton?
Mert én sajnos igen, elég gyorsan.
Vittem a szerelőhöz a mocit és próbálgattam....
A TRAFI a méh előtt állt orral befele fordúlva és az anyósülésen volt a trafi. Én Szeged fele mentem é pont ott húztam neki (90-100).
Kérdésem h szerintetek merre érhetett?

Köszi!
http://www.sportmotor.hu/motor...

http://www.sportmotor.hu/motor...

sajnos nagyon gyenge minőség de majd az erre hivatottak töltögetik fel a frankót (remééélem) :))
pontosítok. énsem estem mórán, csak dőltem
Csaba!

Végül a Mátrába mentünk, nem Romániába.
Nagyon zsír volt...
Csak 3-at estem.... Illetve kettőt döltem, és egyet estem.
Az esésről (ami egy homokos kanyarban volt, kettesben hírtelen csutka gáz kíséretében) csak annyit mondott Taki,
hogy a farolás és a becsapódás között kb 3 m távolságot fedezett fel, mikor utolért....
hát énnehezem azt én szervezem :D