Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de csak nem a lasira hanem a másik @freemail.hu ra.
Én se de szeretnék!
nemkaptam meghívót
én beléptem, sikerült, jó lenne, ha jönnél Kigyósra, mert nem lessz aki fotózzon, az én gépemet is tönkretették a györökök:)
ha ilyen rizikós a Kecskési pálya, nem kockáztatok:)
beregeltelek .
majd probáljatok meg belépni remélem müxik
ilyen köcsög ország,mindig lesznek ilyen feljelentgetök. .adatlapon ott e-mail.
hát akkor pont volt ilyen balhés időszak de lehet már 3éve is volt azt valaki felnyomta őket , nem emlékszem a részletekre azt tudom,hogy 2-t lefoglaltak vagy mi , gondolom nuku papír volt stb. csaba adjál e-mail címet te is kapod a meghívót :)
elkobozták a quadot? az hogy lehet?
Feri kígyóst még nem vágom mert a nagylátó obim az kukás lett(-20k ) , a telével emg ugye 30-40méter a távolság ahonnan használható , de lehet megprobálok kimenni .
Kecskésre ha jössz szóljál előtte mindenképp ! meghívtalak téged is a másik fórumra majd erősítsd meg a linken amit e-mailbe kapsz, a kecskési torzulásokat erősen ajánlom,hogy ott beszéljük ....

mert uyge ott volt 2éve egy rendőrség körbe vette azt elkoboztak 2 quadot móka ...
ha Kecskésen akartok valami házi versenyt, most be lehetne jelenteni Kigyóson, az időpontot kéne kitalálni, biztos jönnének sokan:) a vasárnap nekem nem jó, mert hétvégén dógozok a legtöbbet, oszt szombat után már nem mögy, de másik hétvége oké, már rég kiakarom próbálni a pályátokat:)
neköm köll dévédé, ha jössz Kigyósra hozzál, oszt fizetem:)
ja ha valakit khagytam a köménymagból szóljon.

taki ha olvasod írj mert az rhz e-mail címedre majré démon válaszolt csak.
elméletileg , Ferinek , Albertnak , Dekának , SDInek, Tibikének , Gombosnak , Barnának kimentek a meghívók e-mailre .
http://sadaweb.hu/tartalom/sze... belépés itt .
aki nem kapta volna meg dobjon e-maitl az alább írt e-mail címemre .
totál zárt csak az látja akit beregelek kézzel.
szinte teljesen kitakaritottuk kecskési pályát ! elég vad részekkel bövüült !

Kigyoson ha minden jól megy birok indulni ! Remélem locsolhatjuk a pezsgöt a végén ! :D

Kecskésre gyrtek koptatni ?

VASÁRNAP ENDURO KECSKÉSEN KIJÖÖN?
hát semmibe :D de adhattok benzint az mindig jól jön :)
sada1988@gmail.com ide írjon e-mailt aki csatlakozna Szeged-Enduro témával aztán regelem meg adom a linket .
Sada! Érdekelne ez a privátfórum, mert ide mindenki csak írogat. gondolom nem ingyen gondoltad, mennyibe fáj ez a regisztráltaknak?
hát menjetek el hétköznap :D egy nap kihagyást kibírsz .
én meg elkezdtem csinálni a fényképezőre a védő "ruhát " :D mert 1obi behalt ~20k a másikat pár ezresből helyre rakták szerencsére :D

DVD kő valakinek ? még van ~260kép , kis hozzjárulás ellenében
de mire lenne időm használni, akkorára elkel
hát akkor meg minek akarsz másikat ha nincs idő használni ?
de csak neked kell megnézni
nincs rá idő
hétvégén Kígyóson enduro versenyen kamerázok, aztán este átmék Makóra derbis díjkiosztó gálára, kb délbe kelek vasárnap. aztán még tanulok. tehát ez a hét kilőve.
jövő héten összefüggő gyakszin leszek Kecskeméten, szombaton már itthon vagyok, de már mék is Szatymaz-Dakarra kamerázni...
Hát fogod felhívod elmész érte kocsival azt elmentek megnézni :D
ja meg ehez , Taki DRZje is volt,hogy úgy nézett ki mint amin átment az úthenger , de ő mindig ráköltötte amit rákellett és nem fukarkodott vele az pl megbízható gép tutira csak nem olyan designos ellenben amikor egyszer már eladta :D akkor ráköltött asszem 20-30at csak müanyagra azt úgy nézett ki mintha a szalonból tolta volna ki ... ergo ak ülső enduronál semmit se számít ... csak müanyag és nem is drága ....
Ne szopasd mert télleg elmegy http://maps.google.com/maps?f=... itt a kecskési ni...