hát mert későn szóltam Ernőnek, többre nincs idő, 3 nap alatt kell öszehozni neki, igy se kis munka lessz:)
dec. 8.-án jön vissza, akkor meg már majdnem késő, dec. végén már nem vállalják a nyomdák:)
most beszéltem vele, most ért haza, most nézegeti, holnap délkörül hiv föl:)
sajna nembiztos, hogy olyan lessz amilyet szerettem volna, de ennek is örülök, hogy megcsinálja, mert többre nincs ideje, mert mén ámerikába 1 hónapra, valami fotókiállitásra:)
Mindig akad olyan akinek nem fog tetszeni vmi,de a legjobb az amikor megállok vhol és jön oda a tati,hogy milyen motor is ez hány ló erő és hogy az ő idejében még Cetkák meg Jawak voltak a menők :))
Halihó , jó hirem van nektek, aki részt vett a mórahalmi versenyen, azokról 2011-es naptár készül. Azt viszont nemtudom garantálni, hogy mindenki rajta lessz, mert ugye csak 12 lesz kiválasztva.
Sada fotóiból készül, remélem elküldte Ernőbácsinak Gyomaendrődre. Ha minden igaz, jövőhét elején kész lessz.
üdv.
Na 3. nekifutásra kiderítettük pontosan hogy honnan jön a kopogó hangja a quadnak. Sztetoszkópot meg mindent bevetettünk már.
Hátsó fék csapágya tört szét, csak eddig nem volt kiütve a helyéről, és nemlátszódott rajta.
Hétvégén asszem nemmék még sehova
Fizettem aszt is!
És még nem is láttam!
Azt is megköszöném!
Fizettem
Lehet hogy kinézek Gátsorra akkor pedig viszem a dvd-t a kigyosi versenyröl mert úgy látom hogy te is ott leszel.
köszönjük hogy ezt elintézted nekünk
majd ha kész a quad, még a naptárért, és viszem az adósságomat (dvd)
azért nekem is kell belöle 1 példány, lehet 2
dec. 8.-án jön vissza, akkor meg már majdnem késő, dec. végén már nem vállalják a nyomdák:)
és 1 lapra mért csak 1 kép kerül? hülyén mutatna ha mozaik képek lennének?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszi
sajna nembiztos, hogy olyan lessz amilyet szerettem volna, de ennek is örülök, hogy megcsinálja, mert többre nincs ideje, mert mén ámerikába 1 hónapra, valami fotókiállitásra:)
Sada fotóiból készül, remélem elküldte Ernőbácsinak Gyomaendrődre. Ha minden igaz, jövőhét elején kész lessz.
üdv.
http://youtu.be/mIV6Su6VlBc
Gondolom öis valami tirpák lehet!
Hátsó fék csapágya tört szét, csak eddig nem volt kiütve a helyéről, és nemlátszódott rajta.
Hétvégén asszem nemmék még sehova