Véglegesült a program:
Holnap reggel kimegyek autóval a Pádis fensíkra... (Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba-Méhkerék nyomvonalon). Ha van valakinek csatlakozni - szóljon.
Reggel 7-kor indulunk... 11-re érünk a Szamos bazárhoz... ha már ott vagyunk, akkor megcsináljuk ezt a csodálatos gyalogtúrát (12 km...) és kb. este 7-re már itthon is vagyunk...
Holnap (pénteken) korra reggeli indulással lehet, hogy kimegyek a Pádis fennsíkra, mert múlthéten elhagytam a fényképező gépem - hátha megtalálom alapon... Még nem végleges a döntésem - így az is lehet, hogy nem megyek, de ha valakit érdekelne még rajtam kívül is egy kb. 500 km-es túra, aminek a 95% aszfalt, akkor jobban motiválva érezném megam...
Albi a pendrive -on nem volt semmi, holnap otthon vagyok, akarok motorozgatni a pályán, de visszaviszem hétvégén, ha nem jön érte senki:)
a másik video az lemezen van, azt elküldöm, vagy átviszem:)
a számitogépem szervizben van, telón vagyok elérhető:)
Köszönöm a meghívást Albert szuper volt a koszt, és a társaság! Már a sütögetés is elég lett volna, de a kemencés sütik mennyeiek voltak. Betti sem volt morcos a kóstoló után...
szevasztok
17 és fél perc kukoricán térdepelés (méghozzá sarokban) jár annak aki nemvolt képes eljönni a nyár búcsúztató motoros bulinkra, annak elklenére hogy igérte hogy jön.
nem lesz már másik hétvége amikor így össze birunk ülni. eső se esik, szél se lesz meg még fagy se.
én jól éreztem magam, remélem ti is! köszönöm hogy megtiszteltetek a jelenlétetekkel, és hogy kölönféle segítség nyújtással hozzájárultatok a bulihoz.
Feri. most ahogy hazaértem, beugrott hogy nem raktunk neked meg a családnak kóstolót. ezer bocs, télleg sajnálom, gyerekek is örültek volna neki.
holnap délutánra, 1 esetleg 2 dvd kész lessz, azé nem hamarabb, mert nem vagyok otthon, csak ugy belenéztem, elég fasza, majd mögkérem Albit vagdossa meg:)
egyébként jó hosszú:)
Na én meg jótékonysági akciót hírdetek :D a fotó masina nem pontozta nagyon a saras eksönt azt ma beadta a kulcsot a kisebbik obi ~10kba szerelik állítólag szóval most leszek gonosz és szedek egy 1000est a dvd darabjáé :D vagy ha nem kő dvd-n felrakom netre csak ha összedobtok páran az fasza lenne :) mert legközelbbre is kéne menni , csak 3lityó benzinóóó ingyé akartam csak most ez érvágás :S
oké, viszem a zenét, ki jön még, ?
vinni akarom a motort is, de elég gatya a hátsó csapágy, holnap kiderül mennyire:)
megvan a Janó videoja, gépen alig tudtam megnézni, holnap dvd-n próbálom, lehet, hogy a gépem a szar:)
szombaton viszem:)
Holnap reggel kimegyek autóval a Pádis fensíkra... (Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba-Méhkerék nyomvonalon). Ha van valakinek csatlakozni - szóljon.
Reggel 7-kor indulunk... 11-re érünk a Szamos bazárhoz... ha már ott vagyunk, akkor megcsináljuk ezt a csodálatos gyalogtúrát (12 km...) és kb. este 7-re már itthon is vagyunk...
Az üzemanyagba be kell szállni.