Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazze elfelejtettem odaadni a dévédét:)
volt motorozás?
mikor lesz?remélem vasárnap
versenyröl van dvd-d akkor kellene nekem
megyek .és lealázunk mindenkit
OK! 2-kor ott vagyok!

Csaba!
Remélem lesz márkatársam is!
sdi, keresztül mész mórahalmon Baja fele a jobb oldalon lévő benzinkut után jobbra, hosszú kövesút, a kövesút vége után egyenesen a homokon 2 száz méter jobbra , sárga tanya:)
gátsorra én is autóval megyek, mert a györökököt nemtom hova rakni:) 06-70241-7658
Jövő hétvégén Gárgyánban motoros tali+enduroverseny.
Nem elfelejteni!
hát szegénység van :( ~20k a szervíz legalább .
amúgy valamelyik hétvégén kiakarok menni beszéltük is Alberttal kell headcames kört menni a vízbe csak a kecskési menőket is összekén rúgdosni addig ,hogy jöjjenek
Sada!
Gondoltuk, hogy Te nem jössz!
2személyes az exc nem? :D azé ésszel a kissráccal
Albert amúgy ilyet mondtam ni http://cgi.ebay.com/Camera-Rai... mostmár veszek egy ilyet :D mert nincs kedvem megint takarítatni a dolgokat minden verseny iután .
Azért futóval megyek, mert a mostohaöcsémnek megigértem, hogy kiviszem magammal, kicsit csapatni.
ejj ez a elkényelmesedés :D egyszerű elmész baja felé előre egyenest a körfogalomba aztán jobbról benzin kút ott jobbra a betonutcán elsőn befelé ott végig kereszteződés át földútra azt ott is vagy .

nekem pézem sincs most tankolni :/ még hétfőn szól a szervizes emberke mipéz lesz a fotómasina.
egye fene megyek hátha helyre rázi a derekam mert fáj de nehogy mán futózad a motort,lábon gyere vele, nem lesz hideg
Csaba!
Te nem akarsz jönni?
Szerintem futóval húzom ki a vasat.
Hol van Mórán a pálya?
És hol van Gátsor? Oda kocsival ki tudok menni?
melózok, de oda tudom adni:)
Lehet, hogy kinézek én is..
szombaton délután otthonleszel?
bátyámat átküldeném a pendrievért meg zenékért...
a videót télleg nemtudod lejátszani?
vasárnap du. 2-től gátsori motorozás a gátsori pályákon, ill. ha lesz még rá idő meg enerdzsi a mórai pályán is:)
motorosok találkozása a mórai pályánál 14 órakor én akkor indulok:)
üdv
akkor miértnem használod?
lasi-video néven vagyok fent
Van.
épp ellentkezőleg.
senki se motorozik.
skypeod van már?
Valami csapatás a hétvégén?
Egyáltalán van itt valaki? Vagy mindenki motorozni van?