Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kimész cserkóra ott a legoccsóbb.

tibike estére kinn vagyok hattyason dután ftp down volt :S
van egy 20-as bontatlan csomagom, holnap, v holnapután átugrok vele:)
paraszt meg kérdezte a videómnál hogy hol rendezték ezt a versenyt, tán focipályán?
az is lehet hogy bekaphatja....
elfogyott itthon a dvd. és a 2 rendelésből még egyik sem érkezett meg. majd ha megjön a karton dvd, ako csak úgy röptetem majd őket
skyp, msn. beszéljük meg.
vagy ha nem, megcsörgetsz, azt má ittis vagyok gépné...
pasz kellene a móra versenyröl az egészröl video mikor tudnánk összefutni?

SADA KÉPEK?
4perc? csütön jó ha kijössz?13ig vagyok suliba .
úgy kéne ,hogy te meg én meg feri . taki meg jönne SDIvel . feri kocsijára+futóra felférünk 3an. meg benzin is akkor 3felé megy. csak akkor télleg lightos kéne nem arra menni ahol még nem voltunk :D mondjun wellneses vööögy.
ő úgy 14 óra múlva ér fel. nemvicc. délután 3-4 körül kezdtem el feltölteni
fent van már a videó? mert nem találtam meg.
rendbe kapatom a motort és mehetünk. ha elvisztek. csak ne az utolsó pillanatba szóljatok, hogy SADA nem ér rá és mehetek helyette
Szerintem is szervezhetünk valami túrát még idén Arad mellé! Elkezdhetjük szervezni, és a végén majd Takival ketten megyünk!
JA, Janó barátunk végig videózta a versenyt, ha meglessz az első DVD, mindenkinek másolok, aki kéri, üdv
SADA, neköm köllene az összes fotó, ha kiirnád cd-re elmennék érte, már csak azért is, mert még mindig nálam van az eü. csomagod, oszt eeevinném azt is. Tögyé mán föl jó sok ütős fotót, de ne mindet, csak kb. 50-60-at. köszi
OKÉ
de amúgy is jöttek volna öccsék ha nem törik magukat össze :) 3an nem tuti hegyezni mert pl egy megfekszik akkor 2en nehezen cipekszünk =/
kellene egy puhapöcs arad túrát szervezni még októberbe
úgyvan ám csak épp szar napom / hetem volt azt magamra vettem sry

amúgy se maradnék le már csak azért se :D csak azért belém eléggé belém égett az a 2hónap fekvés anno ... azt inkább ésszel mint erővel de ezt te is tudod már amikor
Feri, a videót elkezdtem feltölteni youtube-ra!
Szombaton hozz motrot is, mert kerülünk 1et az erdőben. Futón vagy valahogy hozd át.
Ennyien leszünk a hétvégén? Nemfogjuk bírni körbeállni a tábortüzet...
Sada, Taki nem beszologatott neked, hanem közölte veled azt a tény, hogy ha sdi-sada-taki ilyen felállásba mennének románba, akkor ott sada lenne a leggyengébb láncsz és csak szopna.
Én a helyedbe ezért inkább hálás lennék, de ha gondolod, akkor a követekezőre majd gyere el és szopd végig az utat, ha az úgy neked jobb...
Amúgy nem értem a kitörésedet és a hozzáállásodat sem - de még szerencse, hogy nem is muszáj minden értenem. Mi mindenesetre egy jó motoros élménnyel, te meg egy szuper képsorozattal lettél gazdagabb... Mindenki boldog.
elég ha izeltőt raksz fel mint én...
~360kép marad meg felrakjam e mindet vagy csak mondjuk a legjobb 50-60at?
kígyóson is kamerázhatok, de aznap délután 6kor makón van jelenésem. tehát jó lenne ha 3-4ig max lezajlana a verseny.
Hétvégén Lakitelken lesz drz kupa utolsó fordulója meg a móraihoz hasonló enduro verseny nem lenne rossz oda is kinézni de ha nem jön össze akkor Kíínyós az tuti!Remélem oda is jössz kamerázni sztem móra után meg a videók látván annyian leszünk hogy csak na.. :)
köszi.
ti elég sok jelenetben bennevagytok. amit feltettem, azon is rajta vagytok párszor
Profi Lett a Videó!