úgy kéne ,hogy te meg én meg feri . taki meg jönne SDIvel . feri kocsijára+futóra felférünk 3an. meg benzin is akkor 3felé megy. csak akkor télleg lightos kéne nem arra menni ahol még nem voltunk :D mondjun wellneses vööögy.
SADA, neköm köllene az összes fotó, ha kiirnád cd-re elmennék érte, már csak azért is, mert még mindig nálam van az eü. csomagod, oszt eeevinném azt is. Tögyé mán föl jó sok ütős fotót, de ne mindet, csak kb. 50-60-at. köszi
de amúgy is jöttek volna öccsék ha nem törik magukat össze :) 3an nem tuti hegyezni mert pl egy megfekszik akkor 2en nehezen cipekszünk =/
kellene egy puhapöcs arad túrát szervezni még októberbe
úgyvan ám csak épp szar napom / hetem volt azt magamra vettem sry
amúgy se maradnék le már csak azért se :D csak azért belém eléggé belém égett az a 2hónap fekvés anno ... azt inkább ésszel mint erővel de ezt te is tudod már amikor
Feri, a videót elkezdtem feltölteni youtube-ra!
Szombaton hozz motrot is, mert kerülünk 1et az erdőben. Futón vagy valahogy hozd át.
Ennyien leszünk a hétvégén? Nemfogjuk bírni körbeállni a tábortüzet...
Sada, Taki nem beszologatott neked, hanem közölte veled azt a tény, hogy ha sdi-sada-taki ilyen felállásba mennének románba, akkor ott sada lenne a leggyengébb láncsz és csak szopna.
Én a helyedbe ezért inkább hálás lennék, de ha gondolod, akkor a követekezőre majd gyere el és szopd végig az utat, ha az úgy neked jobb...
Amúgy nem értem a kitörésedet és a hozzáállásodat sem - de még szerencse, hogy nem is muszáj minden értenem. Mi mindenesetre egy jó motoros élménnyel, te meg egy szuper képsorozattal lettél gazdagabb... Mindenki boldog.
Hétvégén Lakitelken lesz drz kupa utolsó fordulója meg a móraihoz hasonló enduro verseny nem lenne rossz oda is kinézni de ha nem jön össze akkor Kíínyós az tuti!Remélem oda is jössz kamerázni sztem móra után meg a videók látván annyian leszünk hogy csak na.. :)
tibike estére kinn vagyok hattyason dután ftp down volt :S