még nem tom holnap megyek bocihoz fütyülnek a szelepek vagymi azt azt vizsgálja meg meg új markolat kell mert elforgott meg megszakadt =/ meg a lábtartó alatt kiesett a gumikifli vagy mi azt kicsit instabill :O
új info: endurocross verseny mórahalmon 25. -én szombaton, rajt 11 órakor, amatör, ill. profi futam, nevezés 10.30-ig:)
nevezési dij kajával együtt 1500 ft.:) 06-70-241-7658
hali, drz-s szaki 06-30-271-5410 Menhely utca, ill.Off-Road Mánia motorosbolt Petőfi sugárut 67 06- 70 318-8050 , ugyanitt Bordányi pálya info:)
mórahalmi pálya info 06-70-241-7658:)
a szegedi pályákat majd a szegedi kollegák irják:)
üdv
fel eve mar en is szegedi motoros vagyok ( drz 400 s ), es olyan kerdesem lenne, hogy tudtok esetleg Szegeden vagy kornyeken valami Suzuki szakit? Nincs kedvem allandoan Szentesre jarni, foleg kisebb dolgok miatt nem.
tovabba hol van a legkozelebbi enduro/krosszapalya? nem vagyok hardcore enduros, inkabb aszfalt/homokuton mozgok, de azert jo lenne neha huppanni egyet-kettot.
http://garabonciasborozo.hu/?q... itt az esemény még lehet mi is játszunk csak nincs most basserosunk azt találni kéne addig
Sada gyere, és lesd meg a kamerát.
szólok Petiéknek, leszünk páran
nevezési dij kajával együtt 1500 ft.:) 06-70-241-7658
lehet, hogy mórahalmon lesz megtartva, majd szólok:)
mórahalmi pálya info 06-70-241-7658:)
a szegedi pályákat majd a szegedi kollegák irják:)
üdv
fel eve mar en is szegedi motoros vagyok ( drz 400 s ), es olyan kerdesem lenne, hogy tudtok esetleg Szegeden vagy kornyeken valami Suzuki szakit? Nincs kedvem allandoan Szentesre jarni, foleg kisebb dolgok miatt nem.
tovabba hol van a legkozelebbi enduro/krosszapalya? nem vagyok hardcore enduros, inkabb aszfalt/homokuton mozgok, de azert jo lenne neha huppanni egyet-kettot.
koszi
milgra
amatör, ill profi futam, 1500 a beugró kajával együtt:)
Bár ez nem nagyon szokott zavarni!
Családi program....
Pedig ma fél napot a motort símogattam....
félretettem volna..
koszi