Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem tom holnap megyek bocihoz fütyülnek a szelepek vagymi azt azt vizsgálja meg meg új markolat kell mert elforgott meg megszakadt =/ meg a lábtartó alatt kiesett a gumikifli vagy mi azt kicsit instabill :O
http://www.flickr.com/photos/s... ilyesmi kéne mert ezt ellopták/eltünt és e helyére akarunk szerezni a garabba egy másikat :D
http://garabonciasborozo.hu/?q... itt az esemény még lehet mi is játszunk csak nincs most basserosunk azt találni kéne addig
Feri ez a te pályádon lesz, vagy hol?
quadosok indulhatnak?
oda elkéne menni.
Sada gyere, és lesd meg a kamerát.
szólok Petiéknek, leszünk páran
új info: endurocross verseny mórahalmon 25. -én szombaton, rajt 11 órakor, amatör, ill. profi futam, nevezés 10.30-ig:)
nevezési dij kajával együtt 1500 ft.:) 06-70-241-7658
Csak olyan koponya érdekel, amin szarv is van? Mihez kell am? Javas asszony lettél?
koszi a gyors valaszt :)
most kaptam az infót, hogy a gátsori verseny elmarad a nagy eső miatt:)
lehet, hogy mórahalmon lesz megtartva, majd szólok:)
hali, drz-s szaki 06-30-271-5410 Menhely utca, ill.Off-Road Mánia motorosbolt Petőfi sugárut 67 06- 70 318-8050 , ugyanitt Bordányi pálya info:)
mórahalmi pálya info 06-70-241-7658:)
a szegedi pályákat majd a szegedi kollegák irják:)
üdv
Sziasztok,

fel eve mar en is szegedi motoros vagyok ( drz 400 s ), es olyan kerdesem lenne, hogy tudtok esetleg Szegeden vagy kornyeken valami Suzuki szakit? Nincs kedvem allandoan Szentesre jarni, foleg kisebb dolgok miatt nem.

tovabba hol van a legkozelebbi enduro/krosszapalya? nem vagyok hardcore enduros, inkabb aszfalt/homokuton mozgok, de azert jo lenne neha huppanni egyet-kettot.

koszi

milgra
szombaton lesz, még megirom, mikorra kell odaérni:)
amatör, ill profi futam, 1500 a beugró kajával együtt:)
Szombat, vagy vasárnap?
hétvégén gátsor, azt tudjátok:)
egész hétre jó idöt mondot csak pont hétvégére mondja az esöt felveszük a koton ruhát az GO
Majd talán a jövő héten....Reméljük jobb idő lesz.
Bár ez nem nagyon szokott zavarni!
Mi is nagyon tanakodunk mi legyen..elég kilátástalan a helyzet
hova dobtad ? : D kikukázom
a gátsori az eső miatt részemről is lefujva, esetleg a mórahalmi pályán, ha nem esik délután, annak ne árt az eső:)
Vasárnap lefújva..
Családi program....
Pedig ma fél napot a motort símogattam....
B...meg Sada! Tegnap dobtam ki 3db-ot. Ha tudom, hogy neked kell,
félretettem volna..
Sdi, Marci, valamelyőtöknek megvan a nagy fenyőfa törzsén fekvős képem, akkor azt juttassátok már el (email, msn, skype vagy vmi)
koszi
Valakinél nincs elfekvőbe egy preparált kecske kos vagy hasonló jószág fej? ha eladó az is jó
hali, ha tudjátok hol a mórahalmi pálya, akkor ott találkozzunk, ott is lehet kerülni egy párat, oszt onnan megyünk együtt, jöhettek hamarabb is, üdv