nekem is necces a holnap, még egy éjjeliőrt kéne szereznem szegedre, nemtom mi lessz:)
ha valakit érdekel, 16 órátol reggel 7-ig, 600 netto/ óra, rögtön fizetve, csak ott kell lenni:)
azt mondta ater dél körül meglesz a csemete!
sajna nemtudok veled menni, nagyon elfoglalt vagyok.
vasárnapi quadulásból se tudom milesz, mert van meló is, disznóvágás, meg még tanulni is kéne
holnapi nap nembánnám ha 48 órás lenne!
hát, délkörül elkéne indulnom legkésőbb, este 8-kor már dolgoznom kell, nemtudok ottmaradni sajna:)
ha van kedved eljöhetsz velem, körbetsókoljuk a panzióban a csajokat, meg csinálunk pikáns fotókat:)
milyen vagányság?
most azé vagyok raj me 2keréken megyek 10 métert, azt kb negyede annyit használom a quadot mint amennyit általában használni szokták.
jó kis motorozás lesz ,csak a medvék meg ne egyenek azért jövöre egyszer majd szeretnék én is menni, biztos szép vidéken mentek nem ez az egy hangú mint az alföld.
azért lógnak azok már 22évesen
nade a két csajt megcsöcsörészem holnap:)
ha valakit érdekel, 16 órátol reggel 7-ig, 600 netto/ óra, rögtön fizetve, csak ott kell lenni:)
http://www.milyennapvanma.hu/
sajna nemtudok veled menni, nagyon elfoglalt vagyok.
vasárnapi quadulásból se tudom milesz, mert van meló is, disznóvágás, meg még tanulni is kéne
holnapi nap nembánnám ha 48 órás lenne!
ha van kedved eljöhetsz velem, körbetsókoljuk a panzióban a csajokat, meg csinálunk pikáns fotókat:)
hány órára kell?
most azé vagyok raj me 2keréken megyek 10 métert, azt kb negyede annyit használom a quadot mint amennyit általában használni szokták.
kardánkeresztre azt mondta a szerelő hogy 35000ftért ajánlottak neki