austin, a versenyt áttettük mórahalomra, 11-kor rajt, nevezés 10.30-ig, amatör, ill. profi futam, meg lehet hogy quad:)
1500 a nevezés, kajával együtt, lesz büfé is:)
a pálya eső esetén is használható:) hajrá !
Halóó!
Hétvégére imátkozzunk,hogy ne essen és akkor biztos jóó buli lesz Gátsoron!Reggel indulunk ki barna elkérte a teherautót fönn lesz 5 moci meg 1 robogó,gondolkoztunk kidekorozzuk Team Kecskés logókkal a kamion ponyváját az lenne ám az álat..
Eső esetén menniyre használható a pálya?Tibi mindenképp felakar állni a dobogóra kíváncsi leszek mi sül ki belőle,nekem ez lesz életem első viadala! na addig is hajrááá
nálunk van kosfej a padláson.
csak azt lekell kicsit pucolni, meg fertőtleníteni. fater lehet odaadná...
van egy hatalmas kosfej is nálunk vagy fél méter széles, csak az nemsaját. nemadhatom.
http://youtu.be/kqG7hk4q0nY
gyerekeket kell quadoztatni? kelljen már 20as forma friss homoki lányokat is
milyen quad volt? hol láttad?
kamerát aki tud hozzon, mert lesz fsza dagonya is:)
de azé körbekerülhetek a pályán?
Add meg légyszi a szerelőd számát és nevét , ha lehet , én is el szeretném vinni hozzá a Tm - emet.Köszi.
1500 a nevezés, kajával együtt, lesz büfé is:)
a pálya eső esetén is használható:) hajrá !
Hétvégére imátkozzunk,hogy ne essen és akkor biztos jóó buli lesz Gátsoron!Reggel indulunk ki barna elkérte a teherautót fönn lesz 5 moci meg 1 robogó,gondolkoztunk kidekorozzuk Team Kecskés logókkal a kamion ponyváját az lenne ám az álat..
Eső esetén menniyre használható a pálya?Tibi mindenképp felakar állni a dobogóra kíváncsi leszek mi sül ki belőle,nekem ez lesz életem első viadala! na addig is hajrááá
De Marci, Máté, én, meg a öttömösi quadost ha áthívnánk, már 4en lennénk
fényképészre szükség van
csak azt lekell kicsit pucolni, meg fertőtleníteni. fater lehet odaadná...
van egy hatalmas kosfej is nálunk vagy fél méter széles, csak az nemsaját. nemadhatom.