Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap ha minden oké mi lehet kinézünk!Mórától kéne valaki aki elvinne minket homokon gátsorig de más nem vhogy úgy is odatalálunk :)
OKÉ
akkor elhiszem hogy megizzadtél vele.nekem a hétvége ugy néz ki egyenlöre hogy nem alkalmas motorozásra.az a pár kép ami készült rólam az kiirnád majd cd-re az utókornak ha van olyan is amin a földet durom az is mehet rá
2 km-re vannak egymástól:)
Jól hangzik. Lehet róla szó...
vasárnap délután 2-től, gyertek ki gátsorra, bemotorozni mind a két pályát:)
ez nem cross pálya, hanem enduro, de 1-2 ugrató azé van benne:)
a motorozás miatt biztos nem, viszont rotátoroztam, vagy két holdat, ráadásul a végén vettem észre, hogy elfelejtettem beinditani:)
csak nem a vasárnapi motorozás miatt?
lehet. hogy én se megyek, mert ugy megfáztam, mint másik 3 ember:)
nem tudok menni szombaton mert délelött munka van
csávó nagyon tud,és az autó se kutya. lehetne vele csapatni szegeden
400as trx-be is 350é számolták volna be.
hidd el a 400at is sokallják értük. amit annyiért árulnak, azok se fogynak neten...
meg,hogy nincs az embereknek pénze , SDI is felrakta -100kval az ára alatt a TTR-t 1nap alatt elvitték , Albert is felrakná 400-450é 1-2nap alatt elvinnék csak quadra ugye kisebb a kereslet mert behatárolt a felhasználása =/

LTZre meg rendszám az csak ismerős kérdése :D mondjuk asszem akkor is csak 40kmes utazója lehet vagy ilyesmi de olyan ez mint a cross gumi
rendesen befáslizom a térgyemet ,hogy ne ugorjon szét a TMel megcsinálom neked bár lehet az karcsúbb mint a EXC de én beleszerettem a súlyába :D
nem baj
mindent el lehet adni
Türelem ( az ami belőlem hiányzik ) meg jó reklám .
fingom sincs.
enyémre is 1 hét alatt 1 érdeklődő volt. 480é hirdettem, ha jól emlékszem, és mailbe simán lefaragott belöle egy 100ast. kicsitse volt pofátlan
Nincsenek :(

ennyire sok lenne az ára ?
szerinted mennyiért vennék meg ?
vannak érdeklődők?
betonon nem olyan élvezetes.
ahhoz hogy élvezetes legyen, kikell szélesíteni, leültetni, meg rakni rá egy turbót
adnak LTZ-re korlátozás nélküli rendszámot egyik ismerősöm Csongrádról LTZ - vel ment le a Balatonra .
nemaz a lényeg hanem hogy ilyet vegyél ne ltz-t, mer az nem mehet közúton!
hamm
A-s jogsival is vezethető ? A1 - A 2 ?

köbcentitőlfűgg ?