Üdv mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Szegeden és környékén merre találok olcsó motoros boltokat illetve motorbontókat? Most vettem egy Kawasaki Z500-ast és ahhoz kellene ez-az.
lett csavar, meg egy kis esztergályos meló, holnap kész:)
gátsorra én is motorozni megyek, ha nem lehetne nem is mennék:)
lábon eltudtok jönni, ahol én lakom a 55-ös uttal párhuzamosan Ásotthalom fele, és a 33-34-35- km-es táblánál keresztbe átvágtok az 55-ösön, meg az erdőn a határ fele, és már ott is vagytok:)
ha kell, elétek megyek, telón szoltok:)
nekem még mindkettő kérdéses :D gyanús volt,hogy ma voltam városba azt nem kapart úgy a DR ahogy kéne ... ugye gyoma előtt átmostam a légszűrőt akkor csinál ilyet ha retkes ... erre most szétszedem azt csupa retek és néztem ,hogy a tömítés szétment nem tom hazafelé a fúton ette meg vagy ott voltam valahol benn a dzsumbujba egyszer elmerült tudom a földeken de nem emlékeztem ovlna ekkora vízre , na a léényeg,hogy a kiürítőm is elvolt dugulva azt is mire szétszedtem ... találkoztam csomó érdekes alkatrésszel :D pl egy lefolyó a légszűrő előtti részből ami levolt dugózva ... hogy az mi lehet.... lehet benzin karbi kiegyenlítő ha sokáig mennék egykeréken vagy nem tom
lényeg most légszűrő födél tömítést kell szereznem.
http://www.gyorsroncsderbi.hu/...
Azt szeretném megkérdezni, hogy Szegeden és környékén merre találok olcsó motoros boltokat illetve motorbontókat? Most vettem egy Kawasaki Z500-ast és ahhoz kellene ez-az.
gátsorra én is motorozni megyek, ha nem lehetne nem is mennék:)
lábon eltudtok jönni, ahol én lakom a 55-ös uttal párhuzamosan Ásotthalom fele, és a 33-34-35- km-es táblánál keresztbe átvágtok az 55-ösön, meg az erdőn a határ fele, és már ott is vagytok:)
ha kell, elétek megyek, telón szoltok:)
lényeg most légszűrő födél tömítést kell szereznem.
vettél másik mocit?
Feri TMhez lett agy?
Eladnám Bőrruhámat!
ha érdekelne valakit...női
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
pussz
Pendrive, vagy valamin eltudnám hozni?
kinek jó az időpont gyomaendrődi bulihoz?
2. takacsek.hu olvasd át a bejárásokat :D
Állat lesz ez 27.ei tuura románba ugy nézz ki h megyüünk !
Taki vagy valaki... rem nem nagy gáz h a motoron lejárt a müszaki...
Dobj már egy emailt lécci meg pár jó tanács is jöhetne h mi meg h ...
tibikektm@freemail.hu csak nemtudom h mikor leszek gépközelben ...
amugy állat lett a hajam? :D:D: