Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képeket rarozzad azt data.hu e-mail be meg küld a linket sada1988 kukacos gmail.com -ra : D kő mind egybe
IHB

Csaba gyúrjál legközelebb te is jössz
nem veszi be a testem a vizi dolgokat viccen kivül .

az az anya sose lett volna meg 5-6kmet gurultunk meg azért nyélen mászkáltunk 80-90es temponál lerepül az úgy lepattogott az útról és akkora távon esélytelen lett volna megtalálni =/ de az a lényeg,hogy baj nem lett belőle.
az enyhe kifejezés
ugy látom voltak történések a kiránduláson
te, én nekem most nemsikerült, de legközelebb én úgy beb@szok, (nem akarok csónyán beszélni me tiltja a vallásom) hogy a hányásomban akarok feküdni
a halfoci volt a legjobb a labdabanánnal
a márk volt az, nem akarok rá csunya szót használni hogy banszná meg, ő volt ak 1-esbe betette, és onnantól elfelejtette hogy váltós, és 1esbe 15km/h-val ment csutka gázon hogy b@szná meg, má nem akarom szidni
én 3x indultam el keresni az anyát, de mindig vmi miatt visszafordultam. nemtom má ki állítottmeg vagy vonta el a figyelmem mindig
dehát mennyi cuccot itthon hagytam. rossz a memóriám is.
legközelebb, úgy igaz, vinni kell pecabotot, és teis eszel belöle Sada, ha szálkás is az a kurva hal
oszt a TRX-t meg úgy kő hajtani ,hogy 1esbe szabályzásig
hát az ideg is. azt a mocskos életbe bele
ezer-ezer köszönet Ferinek, aki mindent elintézett nekünk, továbbá köszünjük a segítséget, társaságot, hangulatot, felejthetetlen nevetést, Ernőbának, Lajos bácsinak, Joszinak, Joe bácsinak stb.
kurvajó volt, szó szerint

Márk volt az :D meg a kínai te kínai gyere ide :D mókás majd tolunk fel valami minimál képválogatást ha Albert átküldi csak a cenzúra most erősen fog fogni
ja meg a peca botot is bekéne rakni legközelebb , de viccen kivül lelehetne megint szervezni úgy,hogy 1 autó cuccokkal Xen meg offroad sztem 3-4óra alatt teljesíthető.

Feri remélem sikerül gyorsan találni anyát a TMhez ;)
az ideg
engem nagyon fejbebaszott most a szülinapon ivott pár jégeer, sörök.
ott meg ittunk mint a gödény, és bírtuk mint az éállat. mint ha vizet ittunk volna
minden fasza volt egyébkéntmeg. legközelebb előre csomagolom a biztos bolti piát, vagy itthonit(és persze nem hagyom itthon ).
ki mikor érne rá visszamenni, vagy esetleg még hozzánk társulni?
ott mindig mindenki jófej, ahogy ákos vagy ki ismondta, igaz sada?
mi is áztunk. sebaj
papírból vagyunk?
2 nike pólómat lehet ezentól munkás pólóként használni, egyébként meg nemlett gáz az esőtől
Igazából Romániába indultunk motorozni, de az egyik srác személyi igazolványa le volt járva. Persze ez csak a határon derült ki. Hazafelé eldöntöttük, hogy azért csapatunk egyet, mert nagyon rákészültünk. Elnéztünk Zsana felé. Szarrááztunk, de jó volt.
az élet
széééééééééééééééét visz
ejjj gyomán jobban jártál volna hehehe :D motort vettetek?
és nem is szóltál de igaz ugy se értem volna rá merre voltatok?
Meg ám! Nagyon jót csapattunk.
Igaz, hogy nem Romániában, de akkor is jó volt.
hát a motorozásról nem sok van SDI te meg megléptél takival? :D ennye
Képeket nyomjatok már fel róla.
hááát : ) voltak kisebb nagyobb gondok =/ rosszalkodott Feri gépe illetve nem is a gép hanem a véletlenek összejátszottak ellenünk,
a környékbe azért szétnéztünkk ;)