Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Deka te neked van tapasztalatod teleszkóp felújítás / hol lehet occsón erősebb rugó gyártatni ügyben?
a hirdetéseim közt ittvan fent képesmotoron.
Nehéz ügy, a kis cm³ miatt.
Ebben a kategóriában a nagy vasak mennek, de utána kérdezek.
Azért valami adat kellene róla.
Suzuki marauder 250est segítened kéne elpasszolni
vmi ötlet? hova vigyük?
na majd elmeséeld :D de azéért elég magas elvárásokat állítasz :) mert 140es utazót kényelmesen csak a nagy ccm viszi az meg 7litert akkor eszik ha nagyon mázlid van .
évi minimum 20ezres futás mellett elég sűrűn generálozhatnék egy 2t motort.

Elég egyszerű szempontjaim vannak: Ki tudjam fizetni meg fenntartani.. 140nél se forogjon sokat a motorja, lehetőleg kommersz méretű gumi legyen rajta.. lehetőleg 5 liternél ne egyen többet, de 7nél semmiképpen. Olajfogyasztása ne legyen több mint 2-3 deci 1000 kmen.. ja és igen, a következő 50ezer kilométerre venném..

Idén is voltam már egy hetet albániában, és akkor ismét jobban kezdett húzni az szívem a túraendúrók felé.. Albánia legjobb ország a közelben
háát sztem ez egyed függő , én spec nyomtam olyat,hogy mátra+szlovákia ez délelőtt ~300km ide oda aztán még hazavágtattam onnan szegedre este 600km körül állt a mutató úgy,hogy a DRen cross gumák voltak meg 2 személyeztem hazafelé felmálházva.
De a pampoginak is jó ülése van azt az a lényeg :)

de mondjuk neked ha spanod a gixxerrel képes meni akkor bármi lehet én is itt gixxeres sráccal voltam de ő neki nem volt olyna kényelmes.

a lábleérés enduros szempont :D hidd el ott ez éri a legtöbbet mert ha leér akkor nem dőlsz el : )
35? kb 280as triál blokkos Takit zaklasd jobban , de az EXCnél kb könyebb ... de ez nem poweres asszem hanem triál blokkos ezért nem zabál úgy mint az állat . ellenben nagyon alacsony = nem esel el vele , és nagyon könnyű . nekem legalább is tetszik , cska én marha viccesen mutatnék rajta
de van verseny verziója az lenoymja állítólag az EXC-t :D

meg most lett fullon felújítva ha jól tudom .

Én is most akarok a DR telóira költeni csak akkor amikor már meglesznek a vizsgák sikeresen mind.
Nem az a baj, hogy egy motorról nem ér le rendesen a lábam.. sokkal nagyobb baj hogyha nem lehet vele lehúzni egy nap akár 1000kmet egyhuzamban.. nem hinném hogy a pampera rendelkezne hosszútávú túraalkalmassággal
az a motor hány lóerö?gondolom nincs olyan erös mint a 300exc
esö után lehet nincs nagy homok akkor célszerübb.de enduróval mindeny milyen az idö:)
Taki árulja a pamperáját :D ha netán átváltanál endurora az annyiba jó,hogy egy alacsony vas meg 2T 280as de hegyen kevesebbet evett a DRnél ...
Nem sajnos. Csak menne el a mostani gép (kéne az ára nagyon a következőhöz)... versenyben van még azért mindig.. az aszfaltos gépek mellett
Kolos bácsi nem lett super tenyeré? Taki meg most akar megint venni egyet .
Csaba van egy rakat ilyen :D valahol ott van még nálam Passz csuda GPS-e : D bár ha lesz pénzem lehet felvásárlom tőle.
abba tömtem pár ilyen kilátót amit jelölnek a turistautak mert kb csak ott találtam rávaló poikat meg trackeket.

De pl a bunkert is bejelölhetjük majd rajta
Hali
Utcai motorral, száraz időben, száraz úton mennyire problémás megközelíteni?
hello SDI ! azt szeretném kérdezni hogy te hirdetted-e a ttr-t korábban? ha igen akkor meg van-e még,eladó-e, és mennyiért, az egyik havert érdekelné. a választ elöre is köszönöm.
légszűrő még toronymagasan volt. egyébként se érné a víz még 4 keréken se
túlságosan aggódsz mindenért.
ésszel beázik a légszűrőd akkor hazáig tolhatod aztán imádkozhacc,hoyg a blokkig ne jusson be a víz mert az szopó ... kipuffnál ugyanezz bár ott amíg jön ki a gáz addig jó : D
ilyenek voltunk, vagy még ilyenebbek
ma fát vágtunk az erdőben, és pont azon az úton jöttünk kocsival, amelyiken motorral is jöttönk hétvégén.
meséltem nektek arról a hatalmas fenyőről, ami mellett lehetett volna pózolni
na, ma kiderült motorozás közben elmentünk a fa mellett, úgy hogy nemvettük észre...
hát ezéé kell egy kerékkel átmenni az ilyen pocsolyákon .... amikor DResekkel voltunk Aradnál a hegyen ott okoskodta ezt Pólya komám én meg elhittem,hogy az úgy a tuti : D egész tuti is csak Xedik tocsába volt egy olyan nyomvájú ,hogy nyakig sár :D
Ez a nap elején volt a nap végén http://www.flickr.com/photos/s...