Azt hiszem, hogy a DRZ motorja csak Euro II-es. Azokat pedig már nem lehet forgalombahelyezni. Ezért ilyen olcsó. Arról nem is beszélve, hogy típusöreg. Mindenesetre nagyon jó, és igénytelen gép.
2 hét múlva kecelring raptorkupa + roncsderbi.
Csaba, hogy állsz vele?
most hétvégén tervezzük hogy edzünk a derbipályán, ha helyre tudjuk rakni, és letudjuk vezetni a vizet. és remélem kecelen rajthoz tudunk állni. tervben van.
aki úgy gondolja hogy van ideje, jöjjön ki a derbi pályára azt mérje az időt, vagy álljon be közénk
Volt róla szó régebben mért mert nem gyártják már őket vagy valami szabványnak nem felelnek meg azt nyomják ki a raktárakat :S
hirtelen nem találom ahírt róla , de azért ilyen sok a müszakija is mert "legálba" nem nagyon lehetne. egy funkciós lámpa stb...
Hali Srácok!
Esetleg,ha valaki innen endurót keres megvételre,az enyémet lehet vinni!
Akár kedvező!hitelátválalásassal is!(ha már van olyan)
További szép napot nektek!
Szerda után ha minden tuti sikeresen meglesz minden vizsga .
Hát az a baj,hogy 75kilóra van a DR tervezve meg már idős is . én meg 100-105 vagyok mikor ,hogy .
Előre most akarok majd venni olajat 10es van benne állítólag úgy 15-20ast szeretnék bele rakni ,de a seggét féltem jobban mert egy lightosabb reppenésnél is feltudom koppantani :S
Van Mórán a tanyavilágban egy emberke, aki tud mindenféle rugót tekerni, a ktm berugórugóját letekerte valami 500 ft-ért. Én hamarabb néznék szét , lehet találsz bele utángyártott erősebb rugót. Az első telóba amúgy csak vastagabb olaj kellene, nem?
árulnak ugyanolyan áron 400as kawát is, csak az kevesebbet eszik. azis faszán néz ki
ezen a hétvégén meg edzés.
csak kérdés akkor meglesz-e még a quad
Csaba, hogy állsz vele?
most hétvégén tervezzük hogy edzünk a derbipályán, ha helyre tudjuk rakni, és letudjuk vezetni a vizet. és remélem kecelen rajthoz tudunk állni. tervben van.
aki úgy gondolja hogy van ideje, jöjjön ki a derbi pályára azt mérje az időt, vagy álljon be közénk
hirtelen nem találom ahírt róla , de azért ilyen sok a müszakija is mert "legálba" nem nagyon lehetne. egy funkciós lámpa stb...
Esetleg,ha valaki innen endurót keres megvételre,az enyémet lehet vinni!
Akár kedvező!hitelátválalásassal is!(ha már van olyan)
További szép napot nektek!
el is áztunk odaúton, ott is, meg hazaúton is.
+ Máténak eltört a hátulsó lengővilla csapja :S
Hát az a baj,hogy 75kilóra van a DR tervezve meg már idős is . én meg 100-105 vagyok mikor ,hogy .
Előre most akarok majd venni olajat 10es van benne állítólag úgy 15-20ast szeretnék bele rakni ,de a seggét féltem jobban mert egy lightosabb reppenésnél is feltudom koppantani :S