Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gátsori napra gyertek szombat délután, nem verseny lessz, hanem egy kis motorozás, ott a pályán, a rendezvény betétprogramja:)
utána kapunk kaját:)
tanákozhatunk itt nálam mórán, oszt megyünk együtt:)
ez még nem a botoros buli, de ott lesz tartva.
ezt bátyám szervezi, és japo autós buli lesz
ez a tanyátokon lesz vagy ez még nem az?
mi szombaton vagy vasárnap (esetleg szombat-vasárnap) bulit csaponk.
ásotthalmi strandon banzáj, sütögetés. aztán itthon folytatjuk ezt...
tanátam még egy maszk, meg gurtni csatot, az tudom,hogy Albié :)
hétvégén Gátsori napok, szombaton délután motoros bemutató jellegü motorozás, gyertek el, én is megyek családdal, már délelőtt oda megyünk, sör lez, pogram meg nemtudom, a motorozáson kivül:)
enduro jellegü a pálya, ugro 1 van benne, utána motorozunk az erdőben, Sada, meg aki tud jöjjön:)
hát ja ott magyarázta,hogy nem rúg ez akkorát vissza XD de a legjobba másik sovány csávókám volt aki elmagyarázta,hogy ha nincs benne power szelep akkor ez nem lehet olyan erős
fogkefe, fogkrém meglett. de a többi az ottmaradt. majd mék hozzád a képekkel, és akkor elhozom.
Jaszi még fájlalja a lábát, azt mondta a telefonon. papucsba nemkellett volna a tm-et berugni
mijez a 40kmes körzet? vagy milyen futó az ?
Sada, fent vannak a pultoscsajok iwiwen: Komendát Beáta, Viki
feltettem a galériát újra, kommentárral.

hiace lenne a legjobb gyomára, mert 3 személyes, hátul elférne a quad, duplaennyi cuccal, és a futón meg kényelmesen elférne 2-3 motor. a baj ott kezdődik hogy futót 40km-es körzetben húzhat csak
4 napra kéne. eljönnél velünk, és addig maradnál ameddig tudnál. illetve ki meddig tud.
biztos tudnánk több kocsival menni.
a mi kisbuszunk ideális lenne erre, de kellene bele taográf ha futóval megyünk.
hétvége kilőve, jövő hétvége kilőve.
3 hét múlva. annál hamarabb nemhinném, me foglaltak a hétvégék. motorozni se megyek
Hát mert azzal molesztáltál mindenkit a botoddal akkor a te kesztyűd lesz .

Sütögetést mikor akarod nálad? lehet lejönnek asszondták
én azóta nemtalálom a kesztyűm, maszkom, fogkefém, fogkrémem, meg még pár dolgot.
a nyárs botok szép lassan eltüntek. 5db-ot hoztam haza, de volt vagy 10
gyógyszer enyimé kesztyűű ha foxos az enyém de sztem az megvan : D
maradt a kocsiba egy kesztyű, meg gyógyszerek, kijé ?:)
beszéljétek meg, én leszervezem, de 1-2 napnál többre nemhiszem, hogy el tudok menni, de ti mehettek, ti már otthon vagytok ott:)
Mit szólnátok hozzá, ha augusztus 25-29-ig visszamennénk gyomára?
kaméleon fejű=olyan távolság van a szemei közt mint ahogy a füleiné is
de milyengyorsan futott :D de mára cső babinéni majd dobjad az e-mailbe a képek linkjééét vagy holnap msn én bealszok fárasztó volt hazafelé ez a felhőszakadás

csőbabinéni emogöörl
nem a lényeg hanem a fontos
bogyókat...billentyűket na
nem olyan egyszerű ez most ahogy tűnik
jelenleg a bogyókat keresem itt
nyársbotot támasztékként használtam(görcs fogdosta a jábam), azért azzal jártam. kaméleonfejű csaj felidegelt, ütni tudtam volna már. a másik csaj meg ki akarta venni a támasztékot a kezemből, mert azt hette bele akarom állítani a kaméleonba.
kaméleon nemtudja mi az a tisztelet az IDŐSEBBEK iránt, azt azé húzott fel.
kaméleon fejű a Ferinke (Főnökúrra), azt merte mondani hogy öreg