ezen nem kell parázni :D valaki hozzon egy bazi nagy láncot bármilyet ,) vettem ilyen riasztós tárcsafék zárat :D sík terepen 800méterig lehet hallani rádobjuk a láncra azt ha megrezzen akkor ez már riaszt :D
van 20*20cm-es szalonnánk. elviszem, viszek faragott botokat, és nyárson apránként megsütjök paprikával, hagymával, paradicsommal. és kortyoljuk mellé a heinekent
és merre motoroznánk? mert ahogy nézem ott nemzeti park még az isten is vagy van pálya? nem tünik rossz bulinak motorozás horgászás nekem van kitalálva
felfér, van bnagy futo, meg motorszállitó trailer, de tudok kérni auto trailert is oszt elviszem az összes motorot, ha kell:)
bár nemtudom, hogy huzhatom-e a kis furgonommal, majd utánajárok, de mindenképpen megoldom a szállitást:)
elhozhatod az asszonyt is, szobát meg lehet kivenni:)
a héten tudni kéne ki jön, kinek van futója, kocsija, hány motor lesz, és ha hiányzik valami, pl. futó, akkor jövőhéten ezeket pótoljuk, futót én is tudok, ha kell:)
az én autómba 2 esetleg 3 fő és 3 motor fér, mert zárt kis furgon:)
Tetszik a dolog.
Nem tudom, hogy az asszony szerint ráérek-e?
Ha igen akkor kocsival megyek. Futója ha van valakinek, azt szívesen veszem, és fel is tudunk dobni még 2 motort.
Szállás az kőházban jobb lenne....
igen, én is javaslom a futós megoldást, mert sokkal olcsóbb, ott tudunk motorozni eleget.:)
hozzám beférsz motorral együtt, le is fixszálhatjuk:)
indulás mórahalomról 23.-a 6.oo-kor:)
szegedről tesco parkolő a vásárhelyre vezető uti, 7.oo-kor:)
akinek nincs sátra, én viszek kettőt:)
ja, a pálya dij, (aki akarja) 1.500 ft. szombatra:)
aki szobát akar kivenni pontosan nemtudom, de pár ezer forint, nekünk olcsóbban adják:)
közvetlen vizparti, igy fürdésért se kell fizetni, van fejesugró torony is:)
az szóljon, aki nem lábon akar jönni, én 2 motort tudok vinni, ha jönnek az ásotthalmiak, ők is tudnak vinni kettőt biztosan:)
akik lábon akarnak, beszéljék meg egymás közt, és szóljanak, megmondom merre, hová kell jönni:) (vagy megyünk konvolyban)
aki autoval jön, a benzin kb. 6 ezer oda-vissza, azt összedobjuk:)
szállás csonakázás, pecázás ingyen van, a kaját érkezés után megbeszéljük mi legyen, összedobjuk a pénzt, kb 3 ezer a 3 napra, napi két böséges főtt kaja, a horgászoktól lehet venni halat is ócsón, vagy fogunk.:)
lehet, hogy nem iskerül 3 ezerbe, attól is függ, mit főzünk, bármit megcsinálok:)
ha csak pálya van, akkor azért kár elvinni..
vigyek lakatot?
bár nemtudom, hogy huzhatom-e a kis furgonommal, majd utánajárok, de mindenképpen megoldom a szállitást:)
2-3-4 személyes szobák vannak WC-vel zuhanyzóval, ez megvan:)
kőháznak utánna kellene járni.
a héten tudni kéne ki jön, kinek van futója, kocsija, hány motor lesz, és ha hiányzik valami, pl. futó, akkor jövőhéten ezeket pótoljuk, futót én is tudok, ha kell:)
az én autómba 2 esetleg 3 fő és 3 motor fér, mert zárt kis furgon:)
Nem tudom, hogy az asszony szerint ráérek-e?
Ha igen akkor kocsival megyek. Futója ha van valakinek, azt szívesen veszem, és fel is tudunk dobni még 2 motort.
Szállás az kőházban jobb lenne....
hozzám beférsz motorral együtt, le is fixszálhatjuk:)
indulás mórahalomról 23.-a 6.oo-kor:)
szegedről tesco parkolő a vásárhelyre vezető uti, 7.oo-kor:)
akinek nincs sátra, én viszek kettőt:)
aki szobát akar kivenni pontosan nemtudom, de pár ezer forint, nekünk olcsóbban adják:)
közvetlen vizparti, igy fürdésért se kell fizetni, van fejesugró torony is:)
akik lábon akarnak, beszéljék meg egymás közt, és szóljanak, megmondom merre, hová kell jönni:) (vagy megyünk konvolyban)
aki autoval jön, a benzin kb. 6 ezer oda-vissza, azt összedobjuk:)
szállás csonakázás, pecázás ingyen van, a kaját érkezés után megbeszéljük mi legyen, összedobjuk a pénzt, kb 3 ezer a 3 napra, napi két böséges főtt kaja, a horgászoktól lehet venni halat is ócsón, vagy fogunk.:)
lehet, hogy nem iskerül 3 ezerbe, attól is függ, mit főzünk, bármit megcsinálok:)