Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

turistautak.hu zooomoljál rá azt széttudsz nézni ;)
ne nyaffogj nem kell 10kmes körzetbe motorozni lehet messzebb is menni :D a nemzeti park nyugatra van keletre szabad a tér :)
van értelme így elvinni a quadot?
ha csak pálya van, akkor azért kár elvinni..
ezen nem kell parázni :D valaki hozzon egy bazi nagy láncot bármilyet ,) vettem ilyen riasztós tárcsafék zárat :D sík terepen 800méterig lehet hallani rádobjuk a láncra azt ha megrezzen akkor ez már riaszt :D
ja ezt néztem,hopgy a park az közel van nagyon ésszel kell menni mert megbasszák a seggünk : )
van 20*20cm-es szalonnánk. elviszem, viszek faragott botokat, és nyárson apránként megsütjök paprikával, hagymával, paradicsommal. és kortyoljuk mellé a heinekent
és merre motoroznánk? mert ahogy nézem ott nemzeti park még az isten is vagy van pálya? nem tünik rossz bulinak motorozás horgászás nekem van kitalálva
a motorok ott vannak mellettünk, hozhatsz lakatot, de még sose zártuk le, aránylag zárt helyen van, a vizen meg senki nem tudja átvinni:)
vasárnapi akciónkról pár röpke kép.
Albert megoldotta :D
motorokat hol tárolnánk?
vigyek lakatot?
felfér, van bnagy futo, meg motorszállitó trailer, de tudok kérni auto trailert is oszt elviszem az összes motorot, ha kell:)
bár nemtudom, hogy huzhatom-e a kis furgonommal, majd utánajárok, de mindenképpen megoldom a szállitást:)
felfér a quad meg a 2 motor ?
ok akkor közlöm az ithoniakkal
oké, Albert ha jön, érte megyek, te meg szegeden beszálsz:)
2-3-4 személyes szobák vannak WC-vel zuhanyzóval, ez megvan:)
ha jöttök még jobb : ) Feri én sztem szegeden szállnék be .
kőháznak utánna kellene járni.
elhozhatod az asszonyt is, szobát meg lehet kivenni:)
a héten tudni kéne ki jön, kinek van futója, kocsija, hány motor lesz, és ha hiányzik valami, pl. futó, akkor jövőhéten ezeket pótoljuk, futót én is tudok, ha kell:)
az én autómba 2 esetleg 3 fő és 3 motor fér, mert zárt kis furgon:)
Tetszik a dolog.
Nem tudom, hogy az asszony szerint ráérek-e?
Ha igen akkor kocsival megyek. Futója ha van valakinek, azt szívesen veszem, és fel is tudunk dobni még 2 motort.
Szállás az kőházban jobb lenne....
igen, én is javaslom a futós megoldást, mert sokkal olcsóbb, ott tudunk motorozni eleget.:)
hozzám beférsz motorral együtt, le is fixszálhatjuk:)
indulás mórahalomról 23.-a 6.oo-kor:)
szegedről tesco parkolő a vásárhelyre vezető uti, 7.oo-kor:)
akinek nincs sátra, én viszek kettőt:)
ja, a pálya dij, (aki akarja) 1.500 ft. szombatra:)
aki szobát akar kivenni pontosan nemtudom, de pár ezer forint, nekünk olcsóbban adják:)
közvetlen vizparti, igy fürdésért se kell fizetni, van fejesugró torony is:)
de ha nem férek fel akkor meg lábon csapat összejön 3-4fő akkor azokkal is felmehetek . eltévedni csak elfogunk :D
Feri ha felférek hozzád és nem lesz lábon csapat akkor én csatlakoznék. mert lábon többre jönne ki az tuti
az szóljon, aki nem lábon akar jönni, én 2 motort tudok vinni, ha jönnek az ásotthalmiak, ők is tudnak vinni kettőt biztosan:)
akik lábon akarnak, beszéljék meg egymás közt, és szóljanak, megmondom merre, hová kell jönni:) (vagy megyünk konvolyban)
aki autoval jön, a benzin kb. 6 ezer oda-vissza, azt összedobjuk:)
szállás csonakázás, pecázás ingyen van, a kaját érkezés után megbeszéljük mi legyen, összedobjuk a pénzt, kb 3 ezer a 3 napra, napi két böséges főtt kaja, a horgászoktól lehet venni halat is ócsón, vagy fogunk.:)
lehet, hogy nem iskerül 3 ezerbe, attól is függ, mit főzünk, bármit megcsinálok:)