Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

very kibaszott fucking danger
helló milyen volt a motoros kirándulás?
lepukkant a DRZ vagy mi ?
bummm
Sziasztok!
valaki tud valamit a ma (péntek) délután történ balesetről? a rakparton egy barátom elé kifordult egy autó, a srác túlélte bár a kezét műteni kell...
ha valaki valamit tud, az légyszi írja le, ide vagy akár privát üzenetbe...
köszönöm előre!
de rég jártam már erre...jó motorozást hétvégére én mostanság a robogót gyűröm eszeveszett módjára de amint lehetőségem adódik felülök a drz-re is...
jó utazást holnap.sok motorozást,meg sört és ha véletlen rossz idö lenne akkor még mindig ot van a két nagy csöcsü pultos jány azokról is lehet videót csinálni
a lényeg hogy jó csajok legyenek. nekem a mellméret nemszámít, csak kicsi ne legyen
hívd fel Ferit hogy hova kell mennünk. mert én már elfelejtettem hol is laksz pontosan. meg márcsak azért is hívd, hogy Ferinek meglegyen a számod
kamerát hozzatok, viszek gépet letőteni, de lehet bedobom a dvd irót is, azzal egyszerűbb, kábelt hozzatok, de én is viszek:)
várnak bennünket, szállás 1.500 péz/ fő egy éjszaka:)
állitólag két nagycsöcsű 20 éves pultos csaj vár bennünket, majd csapjuk a szelet nekik,( csókolom a drága szivüket nekik, sietünk ):)
használtaim vannak csak. vigyek állványt?
Albert kamera kazettát tudsz hozni? mert azom már nincs
én megyek pancsolok estig akkor tudunk beszélni feri rádcsörgök mert addig nem tom felvenni mert a megőrzőbe lesz. elraktam 1 fürdő cuccot 2váltás ruhát gondolom tusolni is lehet .
Albert GPS-t este feltöltöm rá a helyi trackeket hátha van valami fasza :) turistautak.hu lehet keresni tracket melyiekeket rakjam fel mert ugye sajna korlátolt a memóriája . viszek hozzá elemet .
kisfotó masinát most töltöm meg a fejkamerát . gyorskötözőt hozzatok akkor lehet fellehet fogatni vagy szikszallagot . riasztós zárat is beraktam . nagykamerát is töltöm bár az eléggé szétvan harcolva.
hát tőlem akkor hozzál állványt mert mondtam,hogy LCD kijelző az már nincs :D meg sztem a kisfotóst viszem mert kövhétre kő a nagy .D azt nem kéne meló előtt széttörni . hozzatok szigszalagot akkor fejkamerát is feltudjuk rakni
Sada hozz kamerát, mert én egyiket se tudom elvinni.
ma du. 5-6 közt leszek gép előtt, addig 06-70-241-7658, meg utána is ezen elértek:)
SADA, majd főlhivunk, hova menjünk érted, remélem Alb. tudja számod.Reggel mindjárt megbeszéljük, mi legyen a kaja. Valamilyen videokamerát hozzál, ha tudsz, fotomasinát azt viszek.
aki nem jön majd megbánnya:)
Petiék szülinapot ülnek , van akinek a motorja nem jó, van aki 1 napot érne rá, van aki lehet, hogy jön szombat vasárnapra, de motor nélkül, van aki megnősült, (oszt annyi), meg van máshol is most motoros rendezvény. Ne parázzatok, ez olyan hely, hogy 1-2 óra alatt minden üdülőtulaj a haverotok lesz, ugy fog tünni, mintha 1000 éve ismernétek egymást. Sört azt piszkosul kell ott inni, mert ezek ilyenek, Joe bácsi a tulaj, meg Hornok Ernő ujságiró cimborám, már vár bennünket, ő nagyobb név gyomán, mint a polg. mester.
3an buli? több sör jut 1főre.
Miksi Petiék nemjönnek? Meg a többi?
mit veszel ? :D

Albert ne féjjé : D 3an is buli :D majd Bocit meg megkérdezem meg hátha Tibikéék is összeszedik magukat bár lehet még a balaton sound veri az agyukat
na haggyátok már rá.
többen monták már vissza mint ahány jelentkező volt.
Sajnos nem jó a hétvége. Közbejött 1000 dolog. (Motorvásárlás is.. )
Sziasztok Srácok!
Július 25.-én pályamotorozást tartunk a Kaloringen, Kalocsán! Mindenkit szeretettel várunk, hideg víz és jó idő garantált!
További infó az Eseménynaptárban!
írni kéne egy listát Feri mikor tudlak hívni ? hányan lezünk ? te én albert az biztos cvsak,hogy ki mit hozzon . dobjál nekem e-mailt sada1988@gmail.com ,hogy mi legyen 1 spannifer van most itthon ami normális azt most vettem meg müanyagos kötelek de azok hosszú távra nem jók .
meg lekéne beszélni a szállást meg benyát mi mennyi
csak a vasárnapom szabad sajnos.remélem jó idö lesz rátok mert szombatra mondja a lehülést.meg esöt.de legalább lesz dagonya szemüveg plexijét kiakarom cserélni mert alig látok rajta át.hol tudok venni szegeden?