Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most még úgy néz ki, hogy OK!
én pihentetem a gépet.
ha lesz időm, tán a derbipályára kinézek. hoznak ki derbis kocsikat...
Vasárnap egy kis dagonyázás valamerre?
én vagyok a kinevezett berántós
derbin én szoktam berántani a quadokat, meg túrán ha kell
betolunk !
ez trükfelvetel, valojban visszafele mentek, és forditva jcck le...
hello mester! Az msn még baszkódik, de holnap annak is cseszek valamit, oszt leszek, legalbb itt, hamn nem motorozhatok. ja a klxnek szétugrott a berugoja!
eltünt a sár. ilyen versenyt tudtak csinálni:
http://youtu.be/qzYODlDsNpY
ki az aki jön Jászberénybe (1 fő) szombat hajnalban indulunk:)
igen majd lesz akkor is itthon ilyen ha nem épp a gazdaság omlik össze :D itthon az lesz ilyen szinten akire rászakadt a bank ;) kinn meg nyomják őket ezerrel azért az a nagy kontinens ott 3 betűvel ott igen jó világ van , kicsinyországunkhoz képest és nem 340 a benzin :D...
Ezek nem hétvégi motorosok......
Lehet gyakorolni!
mert mentek árkon bokron tuskon meg mindenen keresztül
verseny kilöve .mert összejött a munka pedig jó lett volna
quadom hátsó tengelye csapágyas.
Peti quadjának a szabadedzésen nekimentek, és szétnyomták a jobb első felnijét.
jelenleg Máté frissen hegesztett gépe üzemképes csak, ja meg Marcié is mert kijavították a defektet.
milyen idők járnak a quadokon...
áá jobb is vlt péntek este meló szombat este meló két nap alatt 4óra alvás ... vasárnap csak a fejemből nzétem ki :D ellenben a kálvária sgt-n megéret a rendőrök fejét látni amikor ott álldogál 50karszallagos emberke :D
reggel indulunk, hajnalban, 4-5 között, időben kell odaérni, mert az ifik már 9.20-kor indulnak:)
este 9-10 között vagyunk itthon, benzinbe nem kell beszállni, ha tudsz kamerát hozzál:)
mond meg, hova menjünk reggel érted, ha jössz:) üdv
Sada, képzeld, leszakadt az ég.....íeram, meg azt is hogy bocsi.
Megtartották a versenyt mégis. A pálya felszárdt. A vrsení qrvajó volt, izgalmas. Én most józanodok, de kurvajó állok.
a quadojaink behaltak mg törtek. rendesen rajthoz se tudtunk álni. de ittunk, és nagyjából tetszett az egész nap.
bearanyozták a napunkat
versenyre szombat reggel indultok vagy pénteken?lehet elmennék ha beférek
Hali, a gátsori 25.-én lesz, ugy néz ki, hogy sokan leszünk, gőzerővel csinálják a pályát, lesz serleg ajándék, meg minden:)
Hattyas fel van tárcsázva éccaka jót tett neki ez a kis csapadék,délutánra hatalmas nyüzsgés várható..aki teheti jöjjön!
Gátsorra készülünk már nagyon mikor is lesz az a tesztmotorozás?
hogy nemtudtam én erről ?
hát, nemtudom, fürdeni már nem lehet, de novemberben viszem Ernőnek a pusztaszilt, akkor gyertek velem, ott alszunk Ernő haverjánál a Hársfa Hotelban és belevetjük magunkat az éjszakába:)
500 pustaszil kell, szolj faterodnak, köszi
ha jösz kecelre akkor gyere ide 10:30-11re...
(dózsa gy utca 20, üllés felöl ha jösz, akkor balra fordulj le, oszt már itt is vagy)
ugy látom a hátsó idom nem birta a terhelést