az időpontot a pálya stb. miatt nem tudom változtatni, eldönteni ráérsz akár indulás előtt is:)
te tudod melyiket választod, de azért ez 3 nap olyan helyen, ahol még nem jártál, és minimális költségből megvan:)
olyan jó nekem. görögbe is, meg siófokra is hívtak nyaralni. mind a kettőt lemondtam a roncsderbi miatt!
ez a 3. lehetőségem egykis pihenésre. ez is roncsderbivel ütközik (meg lehet versenyeztem is volna)
gondolom az időpontot nem akarjátok már megváltoztatni (meg én miattam ne is változtassátok)
mennyi időm van eldönteni, hogy meiket választom?
23.-án , pénteken indulunk, vasárnap este már itthon vagyunk. Jöhetsz jármü nélkül is, nem fogsz unatkozni, van látnivaló, több szstrand, horgászhatsz, lovagolhatsz, csónakot is ingyen szoktunk kapni, a panzió mellett müvésztábor van, de készülj fel, hogy a helybéli horgászok házipálinkályát is meg kell kóstolni. Motor lesz, motorozhatsz is, elvinni meg akár én is eltudlak.
lehet akad benne 2 méteres is, de mégjobb ha hamarabb szólsz, mert 2 hete vittünk ki pár ezer csemetét a komposztraakásra (nem kelt el, egyébként meg foglalta a helyet).
azt mondja fater hogy november 1től ültessétek, amikor lentvan a levele.
még most is bevan durranva a karom. (csak hosszú az a pálya, nehéz is, meg nemis vagyok hozzászokva)
jövő hétvégén nekem lehet roncsderbi, meg ha rábeszélnek, versenyem is lesz. nemtudom szabaddátenni
Helo, van csemete. 3 méteres
azt tavasszal kellett volna vinni, most nembiztos h megmarad. nemszereti a nyári ültetést. de próba cseresznye. az árat nemtom.
Én is gratulálok, tedd magad szabaddá jövő hétvégére.
Nektek van pusztaszil facsemete ugye ? Kellene 120 darab a gyomai ujságiró havaromnak, aki a szállást intézi.Jövőhét csütörtökre kellene, átmegyek érte, ird az árát.üdv
telefont nem néztétek :D én mentem 16-18ig egy laza kört szeged körül az össze "pálya" használhatatlan a kecskésit úgy benőtte a növényzet ,hogy csuhaj 2szer kelett megfordulnom rajta mert olyan volt a sár ,hogy belement az eleje azt eltünt a fél kerék ...
aztán vígan átmentem hattyasi pályára úgyis visszament már a tisza :D úgy 50méterről fasza volt aztán cska néztem amikor keresztbe megyek egyenesen mert felvolt ázva az egész :S
Peti is rajthozállt, de ő is így mezőny végén végzett. nem a részvétel, hanem a fontos...
mi tettük látványossá a versenyt, az biztos
remélem készültek jó videók...
irigy vagyok egyrészt. lemaradtam a fasza motorozásról...
másrészt meg örülök. túlvagyok az első versenyemen
5. lettem
igaz öten voltunk csak a 250es kategóriában
nagyon fasza nap volt.
mai motorozás mai nap nagyon brutál volt 165km .ebböl 150km terep .volt minden dagonya,motor tolás, huzás,vonat dudálás és fasza motorozás fehér polóm feketévé változott
te tudod melyiket választod, de azért ez 3 nap olyan helyen, ahol még nem jártál, és minimális költségből megvan:)
ez a 3. lehetőségem egykis pihenésre. ez is roncsderbivel ütközik (meg lehet versenyeztem is volna)
gondolom az időpontot nem akarjátok már megváltoztatni (meg én miattam ne is változtassátok)
mennyi időm van eldönteni, hogy meiket választom?
én ha mennék, quad nélkül mennék.
azt mondja fater hogy november 1től ültessétek, amikor lentvan a levele.
jövő hétvégén nekem lehet roncsderbi, meg ha rábeszélnek, versenyem is lesz. nemtudom szabaddátenni
azt tavasszal kellett volna vinni, most nembiztos h megmarad. nemszereti a nyári ültetést. de próba cseresznye. az árat nemtom.
Nektek van pusztaszil facsemete ugye ? Kellene 120 darab a gyomai ujságiró havaromnak, aki a szállást intézi.Jövőhét csütörtökre kellene, átmegyek érte, ird az árát.üdv
aztán vígan átmentem hattyasi pályára úgyis visszament már a tisza :D úgy 50méterről fasza volt aztán cska néztem amikor keresztbe megyek egyenesen mert felvolt ázva az egész :S
mi tettük látványossá a versenyt, az biztos
remélem készültek jó videók...
másrészt meg örülök. túlvagyok az első versenyemen
5. lettem
igaz öten voltunk csak a 250es kategóriában
nagyon fasza nap volt.
Mi lenne, ha Domaszéken lenne a találka?