a pályárol nem tudok sajnos semmit, lehet hogy én is beleestem azok táborába, akiket a polg. mester a Nógrádi megszivatott:)
Ugy döntöttem nem várok tovább, vettem egy tanyát a határszélen földel együtt, és ott csinálok másikat. Sajnos nem vagyok senkinek a seggevége, és igy nehezebb bármit is elérni. Gyomára én és páran innen biztos megyünk, meg szegedröl is 1-2 mtoros, meg talán, ha Peti ráér bordánybol, ők már tudják mit jelent ez a túra, mert voltak ott pár éve, és azt mondták, hogy ilyen nincs és mégis van.Az élmény garantált. Ettől függetlenül aug. elején elmehetünk akár Ácsra is, vagy Tokodra is, az is fajin. A gyomai túra nem nagy összeg, visont fullos a hely a környezet a helybéli horgászok, üdülő tulajok.A mezőturi főiskolának ott a nyári tábora tele van csajokkal, de azokkal majd én foglalkozok, ti csak motorozzatok, hehehehe. AKI jönni akar, jelezze. tel.: 06-70-241-7658 üdv
onnan már kecel sincs messze.
ma is kint edzettünk este 9 utánig.
addig addig, hogy majdnem elpereceltem. mindig másik kerék érte a földet nagyon durva akció volt, aztán meg mégdurvább reakció . kár hogy nemlett felvéve
most nagy döntés elött állok veletek menjek vagy menyek kecelre albertnek szurkolni merre menntek? vagy csak ugy toronyiránt. szombat este választ adok hogy döntötem
Csaba!
Vasárnap megyek Dekával motorozni + még egy haverral.
Ha van kedved csatlakozz hozzánk. 10 körül indulnánk, és estig nyomnánk. Egyébként bárki jöhet ha van kedve.
A találka a rúzsai pályán lenne.
ha nem kell csempét raknom akkor mehetünk , de én fotó masinát offroad nem szívesen vsizek vagy csak ha kurva lightosan megyünk mert könnyen szétveri magát.
Szeretnénk.
Peti, én, meg ha rátudjuk beszélni, Máté is indul.
Jólenne ha lenne párótok ott. Egyedül úgyse bírnám betolni a raptort
viccet félretéve sörrel, energiaitallal várom azt aki odatalál kecelre!
Takinak megvan még valahol a videó ... az még a kezdetekben volt talán még youtubeon sincs :D
majd írok neki,hogy linkelje ki az 20on pár perc de benne van a szenvedés meg amikor egy szikla átszakítja benerobi drjének a váltó felöli deknijét őt vontatni kellett onnan és egyéb fincsák : D
legutóbb amikor a DR es tali volt hasonló szitu volt csak fölfelé : D jön szembe valami orosz csoda járgány de az alvás 1méterre volt legalább a földtő lmegpakolva fával velünk szembe ő lefelée mi fölfelé :D azt mondják,hogy ott nem megy fel senki az biztos . de mi felmegyünk : D na a csúcshoz közel úgy 40méterre aztán csak megfordultunk keresztbe kasul fák a mátra ráadásul csupa szikláss brrr na én ott fáradtam le ... az első DR taliról meg ne is beszéljünk ahol szószerint többet toltuk a motorokat mint amennyit mentünk ... volt egy "szakadék" rész ahol kézzel adogattok le őket :D
Hegyezésbe az a jó ,hog ymindig történik valami :D bár azért én még döglött lovat nem láttma de ahoyg elnéztem eddig taki se
Az az igazság, hogy mielőtt beleszaladtunk abba a bizonyos katlanba, akkor már csak 18 km-re volt légvonalban az autó.
Taki megkérdezte, hogy átvágunk-e a hegyen a fák között.
Én kis tudatlan első bálozó bevállaltam. Be is legeltem.....
Hidd el, nekem is megfordult a fejemben, hogy ott hagyom a picsába.
Úgy voltam vele, hogy arra ép eszű ember nem jár,és majd másnap kötéllel hárman, négyen kihúzzuk.
De Taki kitartása na meg segítsége révén kijutottunk.
Egyedül szerintem feladtam volna.
Mórán mondjuk túl szép is lett volna :( De azt sajnálom,hogy kibasztak veled,hogy bezáratták a tied pedig az jó pálya volt.