HALI ! Gurtni van, a szállás biztonságos, mert a szobák egy épületben vannak a vendéglővel, mindig van ott valaki, késő estig nyitva van. Elmegyünk dorozsma fele, majd mondod, hol találkozunk.A többiekről mit tudsz jönnek-e? Innen lehet, hogy csak én megyek, mindenkinek van valami nyűgje.
Orgoványi Motor, Quad, Terepjáró találkozó. A részvétel ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak! Ügyességi pálya, sárdagasztás (SARASOK) , autótaposás, sörivó, blokkhajító, borszívóverseny. Büfé, egész napos motorozási lehetőség kijelölt pályán (2000m)
Várunk minden enduros (SM),quados, fórumos kollégát, kolléganőt
holnap töltök telóra azt rádírok de sztem lehet csak a kis fotó masinát viszem vagy mennyire biztonságosak ezek a házikók ? mert a nagyot azé féltem.
Spannifer az mennyi van? enyémek elhányodtak itthon ... azt most vettem obiba de elég kis kurha =/
ja meg dorozsma felé eltudtok kanyarodni szerinted? fater látott most valamit a tvbe ,hogy 2 motor leégett egy futón azt kitalálta,hogy meleg blokkol ne rakjuk fel mert kigyulladnak.
Sziasztok Srácok!
Július 25.-én pályamotorozást tartunk a Kaloringen, Kalocsán! Mindenkit szeretettel várunk, hideg víz és jó idő garantált!
További infó az Eseménynaptárban!
Halihó emberek!
Holnaptól talán kész a gépem!Valamelyik késő délután lehetne csapatni egyet a környéken!Én mindenesetre benne vagyok!Minél többen annál jobb!Egyedül szar,meg hát tuti eltévednék a fődeken,ööö mellett...
Ma délután majd hívlak.
Tudok vinni botot, meg szalonnát nyárson sütni. Ha van aki kiül velem a partra, viszek pecabotot is.
Szőnyogriasztót, fákját és szúnyogriasztó olajat hozzá.
Esetleg ha tud valaki hordozható magnót hozhatna. Lehet jó lenne este a muzsika tábortűznél, vagy pedig Sada gitároz én meg közben nyársbottal dobolok a hátán
Hali ! Akik jönnek a gyomai motoros táborba, minél hamarabb szervezzék az utazásukat, ki, kivel, mivel jön, nehogy valakinek ne maradjon hely futón, ill. kocsiba. A szoba igény is kellene, kinek kell szoba, én sátorozok az biztos. Aki horgászni akar, hozzon botot, engedély nem kell. Akinek esetleg van otthon fákja, vagy mécses, az hozzon viszek szunyogriasztó olajat bele. Videokamera, fényképező, fejkam, akinek van, én lehet viszek gépet letölteni az anyagot, mert lesz mit bőven. Akinek nem jut hely kocsiba, vagy futóra, az szoljon időben. tel: 06-70-241-7658
nyugodtak lehettek, van helye mindennek be lehet zárni a cuccokat, ha több szoba kell, van még szállás, csak akkor külön lesz a csapat:)
aszem itt 5-6 szoba van, de lahet, hogy azóta bővitették:)
töltéstől félek. emlékszel, nállad 2szer is majdnem beborultam?
horgászutakon nemnagyon férek el. öttömösi horgásztónál mentem már quaddal, de éppen hogy csak elfért lépésben...
ja, még ásottrol is jönnek talán, 1-2 fő, meg még mórárol, ha kész lesz a motra, ugyhogy szolhatsz még bárkinek:)
ha vlen nem válaszolok 1-2 napig a megadott tel. számon hivjatok, mert szarakodik a szgépem már megint, hogy a ménkű vágna bele:)
Szegedről még talán 3-an, SAnyi a boltból SZücsi, Viktor, Vszinü, MIksi Peti, egyenlőre nem vagyunk sokan, bárki jöhet, akár csak bulizni, este nagy élet szokott lenni, a sátorhely korlátlan, mert csak nekünk adják ki a panzio kertjében. A helybéli üdülőtulajok, horgászok szeretik a motorosokat este jönnek bámészkodni, beszélgetni. A körös ártérben való motorozás eddig nem volt probléma, be lehet menni a gyomai szabadstrandig, városközpontig motorral, jungelen keresztül, csak nem szabad órákig 1 helyben motorozni.A töltés másik oldalán meg dülöutak vannak, ott Albert is tud pockolni, a horgászcsapásokon nemhiszem, hogy elférne.
lesz ott minden jó: sp, tabáni istván, gáspár laci...
node lesz kiss ramóna, fürdő szépe, meg ihm koncert is
jön valaki?
Orgoványi Motor, Quad, Terepjáró találkozó. A részvétel ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak! Ügyességi pálya, sárdagasztás (SARASOK) , autótaposás, sörivó, blokkhajító, borszívóverseny. Büfé, egész napos motorozási lehetőség kijelölt pályán (2000m)
Várunk minden enduros (SM),quados, fórumos kollégát, kolléganőt
Spannifer az mennyi van? enyémek elhányodtak itthon ... azt most vettem obiba de elég kis kurha =/
ja meg dorozsma felé eltudtok kanyarodni szerinted? fater látott most valamit a tvbe ,hogy 2 motor leégett egy futón azt kitalálta,hogy meleg blokkol ne rakjuk fel mert kigyulladnak.
Július 25.-én pályamotorozást tartunk a Kaloringen, Kalocsán! Mindenkit szeretettel várunk, hideg víz és jó idő garantált!
További infó az Eseménynaptárban!
Holnaptól talán kész a gépem!Valamelyik késő délután lehetne csapatni egyet a környéken!Én mindenesetre benne vagyok!Minél többen annál jobb!Egyedül szar,meg hát tuti eltévednék a fődeken,ööö mellett...
Tudok vinni botot, meg szalonnát nyárson sütni. Ha van aki kiül velem a partra, viszek pecabotot is.
Szőnyogriasztót, fákját és szúnyogriasztó olajat hozzá.
Esetleg ha tud valaki hordozható magnót hozhatna. Lehet jó lenne este a muzsika tábortűznél, vagy pedig Sada gitároz én meg közben nyársbottal dobolok a hátán
30 fok körüli a víz, ami tiszta, és nemis büdös. és nincs beugróóó
elmék gyomára, hazase jövök
költözök. internet nuku
aszem itt 5-6 szoba van, de lahet, hogy azóta bővitették:)
horgászutakon nemnagyon férek el. öttömösi horgásztónál mentem már quaddal, de éppen hogy csak elfért lépésben...
ha vlen nem válaszolok 1-2 napig a megadott tel. számon hivjatok, mert szarakodik a szgépem már megint, hogy a ménkű vágna bele:)