ha isten is úgy akarja, és nem b@szik ki velünk, akkor Petivel megyünk kecelre quadulni.
jöhetnél fotózni. meg szurkolni. meg persze más is jöhet, pontosabban nem jöhet, hanem jöjjön!
A hátsó Mitas EF07 15e volt. Az hiszem, hogy már nem ennyibe kerül, hanem 16-17e. Az első kerékre a hozzá megfelelő mintájú kb 13e.
Nekem az első az nem tudom, hogy milyen márka. Azt Mórahalmon a vásárban vette nekem deka 3000 pénzért.
Tegnap voltunk romániában motorozni. Király volt.
már a földes út is kátyúsodik nem semmi milyen lukak vannak abba nem kellene bele hajtani mert perec lesz a vége én most nem megyek mert a lábam még nincs rendben.
Kedves Szegedi Kollégák!
van kedve valakinek átmenni a szomszédba motoros találkozóra 16-án: http://sportmotor.hu/motoros_v...
csak a szokásos szalonnasútés, gitár a tűz körül stb....
ha valaki kedvet kapott az írjon vissza mert csapatban akarunk menni, csak hogy viccesebb legyen
Ha gyoma, akkor juli. 23 az indulás, rendszámosok lábon. a csomagokat eltudom vinni, plusz 2 motort, mert zárt furgonnal, utánfutóval megyek, lájtosan 2-2 fél óra az út. üdv
Sztok! Az ácsi kirándulás annyiban változott, hogy ott rendezik juli. 25.-én motocross KEK-et, ami azt jelenti, hogy akkor nem mehetünk, sőt előző héten se, mert akkor már pályazár van. Vagy utána való héten, vagy választunk másik helyszint, vagy mennyünk gyomára? Mehetnénk tokodra vagy más pályára is ami jó, csak a tisztálkodás azokon nem megoldott, szobát kéne kivenni, de én a sátorozást támogatom, (több marad sörre). A gyomai már kipróbált fsza vizpart mellett, ingyen csónak peca stb. Beszéljétek meg egymással, oszt lefixszáljuk az időpontot, akkor szólok én is azoknak akik vszinű, hogy jönnének. üdv.
hagyd meg a ttr-t!
én is meghagyom háznál a trx-et. mert bevált, jól bírja a strapát, kényelmes, keveset fogyaszt (ami ilyen üzemanyag áraknál nem elhanyagolható).
annyi a hátránya hogy lassú. ha száguldozni akarok, majd beülök a ladába
nagyon meghuzodott alig birtam ráállni.jó motor az nagyon meg fasza a hangja DRZ-T vennél helyette?sajna ez benne van hogy bele nyul az ember aztán költhet rá.én autóval jártam igy eszi az olajat mint állat megkellene csináltatni
Ezek szerint meg kellett, hogy nézze orvos is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lesérültél.
Tuti, hogy a karbiddal van baj! Egy takarítás biztos rendbehozza.
Deka ma feltette a kocsimra a vonóhorgot. A jövő héten vizsgáztatom, és akkor semmi akadálya, hogy futóval vigyük a motorokat Ácsra.
Ma jeletkezett egy érdeklődő a TTR-re, de nem tudom, hogy mit tegyek. Ebben az árban ilyen állapotú, és ilyen jól használható motort nem fogok kapni ha eladom. Sajnálnám ha meg kellene tőle válnom. Ez már bevállt. Lehet, hogy következőnek valami rontást fognék ki.
Jobbulást a lábadnak...
dolgozom, de nem az igazi még. 2 hetet mondot az orvos mire helyre jön.probáltam ma motorozni az udvarba, elég érdekes volt,nem akart hajlani a lábom ahogy kell motorral is van valmi hirtelen gázadásra lefullad.lehet karbi takaritás kell eszközölnöm.
jöhetnél fotózni. meg szurkolni. meg persze más is jöhet, pontosabban nem jöhet, hanem jöjjön!
Nekem az első az nem tudom, hogy milyen márka. Azt Mórahalmon a vásárban vette nekem deka 3000 pénzért.
Tegnap voltunk romániában motorozni. Király volt.
Ernő, Pisti, Gábor, kinéztek erre?
már csak azért is kimentem a pályára
teszek fel minnyá képeket
lehet nemtudunk edzeni rajta
van kedve valakinek átmenni a szomszédba motoros találkozóra 16-án:
http://sportmotor.hu/motoros_v...
csak a szokásos szalonnasútés, gitár a tűz körül stb....
ha valaki kedvet kapott az írjon vissza mert csapatban akarunk menni, csak hogy viccesebb legyen
http://www.sportmotor.hu/motor...
rájöttem hogy egyenlőre elég ez nekem. ha a 700assal mennék versenyre, az nekem nemlenne egy életbiztosítás...
Nekem meg meglett minden vizsga köv héten betolom Bocihoz a gépet a teleszkóp rendbe rakásra aztán gooo
Kategóriák:
Quad:
Gyerek (junior)
400 cm3 alatti
400 cm3 fölötti
Roncsderbi:
Széria Gép osztály
2 Gép osztály
1 Gép osztály
Szuper Futam
Női és Szerelő futam
Belépési Díj:1000.ft-
Nevezési Díj:9000.ft-
A versenyzőketnek jár 2 tányér meleg étel.
Ezen kivül Sörsátor--fagyi,lángos,Sok sok Étel Ital
én is meghagyom háznál a trx-et. mert bevált, jól bírja a strapát, kényelmes, keveset fogyaszt (ami ilyen üzemanyag áraknál nem elhanyagolható).
annyi a hátránya hogy lassú. ha száguldozni akarok, majd beülök a ladába
Tuti, hogy a karbiddal van baj! Egy takarítás biztos rendbehozza.
Deka ma feltette a kocsimra a vonóhorgot. A jövő héten vizsgáztatom, és akkor semmi akadálya, hogy futóval vigyük a motorokat Ácsra.
Ma jeletkezett egy érdeklődő a TTR-re, de nem tudom, hogy mit tegyek. Ebben az árban ilyen állapotú, és ilyen jól használható motort nem fogok kapni ha eladom. Sajnálnám ha meg kellene tőle válnom. Ez már bevállt. Lehet, hogy következőnek valami rontást fognék ki.
Jobbulást a lábadnak...