Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap Apátfalván roncsderbi, quadverseny.
http://www.gyorsroncsderbi.hu/...
még várjuk meg a fát reggel szólok , csabának oké? tracket szereztem gpshez.
most néztem egy köpönyeget meg met-et azért még a szerdát várjuk ki mert 3nap alatt 30mm csapadékot mond starjánra olynakor meg szopás a mátra ,de kikell várni elkezde esni lehet nem is fog
skypeon átküldöm holnap :D fórumra nem írom már ki :)
de ha dobsz e-mailt sada1988 kukac gmail.comra akkor átküldöm ott de taki is tudja a számomat ha az övét tudod
Hát a kiscsaj az erdőbe amikor pénteken még nem akartál arra menni mert azok rossz arcok voltak szerinted XD tudod amikor elmentem arra egy körre a végén .
neked hányan integettek?
Sada!
Milyen számon érlek el?
vagy max még salgótarján ott lehet pajtásokat is tudok szervezni bár egy ideje nem beszéltem velük
aug v égén. de SDI ti is jöhetnétek jó hel yaz is :D nyélgázon szeretik az üdülőövezetet :D meg integetnek a leányok
A rendszám nélküliek.....
tőlem szombaton ráérek ha minden igaz .
de mátrába eltévedünk mint a betyár hatvanból kéne menni onnan talán van egy trackem még takival amikor voltunk azt letudnánk követni.
és akkor kijön gyomára?
áááááááááá
Sada!
Hétvégén ha esetleg mennénk a Mátrába, lenne kedved csatlakozni?
Szombat reggel indulás, ottalvás, majd vasárnap este vissza.
Futón vinnénk a vasakat, és csak ott motoroznánk.
Úgy néz ki, hogy csaba meg én benne lennénk, de hárman csak jobb lenne...
Készülünk-e vissza gyomára?
Üdvözlet srácok,Vaterán van egy eladó Aprilia RX50-es motor eladó,itt szegeden van,nem tudja valaki esetleg ki árulja?
az mán nekem késö.akkor majd legközelebb
én 4 után tudok csak menni.de készülök
délután motorozik valaki?
kimarad sajnos légszűrőház tömítése leporlott a kezembe ... hétfőn valahogy pótoljuk bocival mert a gyári az elég borsos ár meg 3hét =/
ja, lehet dagonyázni is:)
gyertek a gátsori napokra motorozni, jó kis enduro pálya van, du. 4 körül lesz egy kis gurulás, 2x 15-20 perc, utána kaja:)
neved megvan már?