Zápor József kávézója.. Deák Ferenc utca, a Tisza szálló alatt. Kicsit retro a hely.. félbevágott zaporozsec meg riga van a falon, lenin kép meg még pár hasonló dolog
délután 5től van nyitva
2szer voltam ott lenn :D ellenben a koktélok nem rosszak ,de elárulok egy titkot szegeden tényleg a garabba a legolcsóbbak :D és nem occsó szeszes ;) ajánlom a kamikazeet meg a zombie koktélt utobbi 1000körül van ellenben utánna pihenés következik
na ja van fürdő csak valami 3ezer a jegy :D a körforglaom meg hajnal 2-3kor fasza :D sínekkel meg ledekkel vigyázni mert a sín csúszik az a geci ledes bigyó meg úgy tapad mint az állat
1: kb 10 perc a moszkvai körúttól a belváros gyalog, ha a városrész másik vége akkor meg kb 20-25 perc lehet
2: móravárosban viszonylag magas a \"norvégok\" aránya, tehát érdemes ennek tudatában tenni a dolgokat
3: Kálvária sgt majdnem teljes hossszában fel van bontva (behajtani is tilos több részére)
4: mivel egyetemváros szeged így minden ház aljában van kocsma a belvárosban..
5: a belvárosban parkolni drága, és viszonylag körülményes (érdemes a kiskörúton kívül parkolni)
Látnivalók: Dóm, belváros, Kárász utca, A várban (a múzeum mögött) szoktak érdekes kiállítások lenni, most nem tudom mi van ott. A vadaspark /állatkert nem csak magyarországi viszonylatban komoly
Basszus...
Tudtam, h valami nem klappol
Viszont az üdülési csekket, nem akarták máshol elfogadni, hívtunk több hotelt...
Köszönöm a gyors infó áradatot...
móraváros aka mordor :D onnan jönnek az orkok nagyrésze :) jó helyen találtál szállást .
Hát attól függ mit szeretnél van itt dizsi : sing sing , kevésbé dizsi egyetemista hely Jate, mellette ahol melózok a garaboncizas az metálos rokkeres , ezeke a nagyobbak meg még rakat kishely amik bezárnak kinyitnak randomra ... mono , retro , stbstb ja még szote de azt nem ajánlom :D
de látom ismered Foxyt ,) ő is volt itt pár napot nem tudom Pólya anno merre vitte körbe a városon tuti ő is tud infóka ,)
látványosság : Híd talán , mellette a nagy múzeum egyel odébb a szegedi "várrom" ami múzeum . Aztán kicsit beljebb a dóm tér ami nem tudom most ,hogy áll a szabadtéri játékok miatt .
Kárász sétáló utca egyik végén dugó tér zenélő szökőkúttal ami állítólag nagy dolog , másik végén széchenyi tér csomó szoborral meg virágokkal .
Ne haragudjatok, de egy nem ide illő kérdéssel fordulnék hozzátok!
A közeljövőben a városotokban fogok megszállni és érdekelne, hogy a Móraváros-i rész milyen messze van a központtól? Milyen a környék?
Belvárosban autóval parkolási viszonyok? Milyen nevezetességet érdemes megtekinteni? Esti szórakozási lehetőségek, Pubok, Bárok?
Mielőtt megkapnám a google a barátom szöveget, én is néztem térképen, rákerestem...de a személyes tapasztalat még is más, nyilván többet alapozok egy motoros véleményére, aki ott lakik és ismeri széltében-hosszában a cityt, mint egy webes felületre!
nekem is jobban tetszik gyári állapotban.de evvel az alufelni fasza spojlert lecsrélném mert addig volna rajta amig kimegyek a bajai útra az a nyomvályos út le is szakitaná de valoszinü még ott áll egy darabig
délután 5től van nyitva