Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zápor József kávézója.. Deák Ferenc utca, a Tisza szálló alatt. Kicsit retro a hely.. félbevágott zaporozsec meg riga van a falon, lenin kép meg még pár hasonló dolog
délután 5től van nyitva
Nem az árat néztem, hanem a hely auráját
2szer voltam ott lenn :D ellenben a koktélok nem rosszak ,de elárulok egy titkot szegeden tényleg a garabba a legolcsóbbak :D és nem occsó szeszes ;) ajánlom a kamikazeet meg a zombie koktélt utobbi 1000körül van ellenben utánna pihenés következik
Fain...akkor jól kezdődik az utam... Kicsit lehangolódtam...
büdös van ... penész szag.
Colibri-ben járt már vki?
Danke
Kocsmába nem járok, diszkók nem érdekelnek, de biztos találok valami klassz helyet... konkrét ajánlata van valakinek esetleg?
igaz az állatkert az tényleg fasza: ) 3-4órát legalább rá kell szánni !
és hétvégén halászlé fesztivál a rakparton
na ja van fürdő csak valami 3ezer a jegy :D a körforglaom meg hajnal 2-3kor fasza :D sínekkel meg ledekkel vigyázni mert a sín csúszik az a geci ledes bigyó meg úgy tapad mint az állat
kihagytad az AQUA POLIST az új hiper szuper fürdöt ,meg a csodálatos fény árban úszó lámpás körforgalmat móraváros a bantu niggerek hazája
1: kb 10 perc a moszkvai körúttól a belváros gyalog, ha a városrész másik vége akkor meg kb 20-25 perc lehet
2: móravárosban viszonylag magas a \"norvégok\" aránya, tehát érdemes ennek tudatában tenni a dolgokat
3: Kálvária sgt majdnem teljes hossszában fel van bontva (behajtani is tilos több részére)
4: mivel egyetemváros szeged így minden ház aljában van kocsma a belvárosban..
5: a belvárosban parkolni drága, és viszonylag körülményes (érdemes a kiskörúton kívül parkolni)

Látnivalók: Dóm, belváros, Kárász utca, A várban (a múzeum mögött) szoktak érdekes kiállítások lenni, most nem tudom mi van ott. A vadaspark /állatkert nem csak magyarországi viszonylatban komoly
Basszus...
Tudtam, h valami nem klappol
Viszont az üdülési csekket, nem akarták máshol elfogadni, hívtunk több hotelt...
Köszönöm a gyors infó áradatot...
ja belvárosban autóval jó drágán max fél-egy órát ... már ha találsz helyet :) de a körúton kívül lehet parkolni onnan 15perc gyalog a belváros .
móraváros aka mordor :D onnan jönnek az orkok nagyrésze :) jó helyen találtál szállást .

Hát attól függ mit szeretnél van itt dizsi : sing sing , kevésbé dizsi egyetemista hely Jate, mellette ahol melózok a garaboncizas az metálos rokkeres , ezeke a nagyobbak meg még rakat kishely amik bezárnak kinyitnak randomra ... mono , retro , stbstb ja még szote de azt nem ajánlom :D

de látom ismered Foxyt ,) ő is volt itt pár napot nem tudom Pólya anno merre vitte körbe a városon tuti ő is tud infóka ,)

látványosság : Híd talán , mellette a nagy múzeum egyel odébb a szegedi "várrom" ami múzeum . Aztán kicsit beljebb a dóm tér ami nem tudom most ,hogy áll a szabadtéri játékok miatt .

Kárász sétáló utca egyik végén dugó tér zenélő szökőkúttal ami állítólag nagy dolog , másik végén széchenyi tér csomó szoborral meg virágokkal .

valamit tuti kihagytam
Sziasztok szegedi huligánok!

Ne haragudjatok, de egy nem ide illő kérdéssel fordulnék hozzátok!
A közeljövőben a városotokban fogok megszállni és érdekelne, hogy a Móraváros-i rész milyen messze van a központtól? Milyen a környék?
Belvárosban autóval parkolási viszonyok? Milyen nevezetességet érdemes megtekinteni? Esti szórakozási lehetőségek, Pubok, Bárok?
Mielőtt megkapnám a google a barátom szöveget, én is néztem térképen, rákerestem...de a személyes tapasztalat még is más, nyilván többet alapozok egy motoros véleményére, aki ott lakik és ismeri széltében-hosszában a cityt, mint egy webes felületre!

Várom válaszaitokat!

Üdv:
eli
természetvédő
tatárok?
nincs benne kövesúti rész, meg végülis kicsit egyszerübb.
Marci azt mondja nagyon óvatosnak kell lennünk, mert sokmindenre képesek a tatárok...
ez tiszta útvonalnak tűnik, ha netán megint arratévednénk...
http://maps.google.com/maps/ms...
nekem is jobban tetszik gyári állapotban.de evvel az alufelni fasza spojlert lecsrélném mert addig volna rajta amig kimegyek a bajai útra az a nyomvályos út le is szakitaná de valoszinü még ott áll egy darabig
a tuning motyók árát próbálják visszahozni.
egyébként szerintem ez az autó natúran sokkal szebb.
link szerinted menyit ér valojábban ez az autó mert soknak találom az árát de kibaszott jól néz ki