én ács-ra szavazom.idö pont akkor melyik lesz?mert nekem mindegy csak ne esenn az esö sátor tábor lesz?brutál lehetett a tegnapi verseny elmentem volna nézönek ha nem ballagáson vagyok?sikerült végig csinálni?leg közelebb hol lesz?
Hello, versenyen voltam, az asszony dógozott helyettem, de mostmán itthon vagyok, kár érte. Gondókozzatok hova mennyünk motoros hétvégére. Brutál túlélő só volt a verseny.
felraktam az ülésre egy nagy faládát, és azt megpakoltam. legalább 20-30 téglát vittem el (60méterre kellett vinni). azé csak másabb mint ha kézbe vinném 5össével.
én 2 hete nem ültem a quadon, csak pár napja egy fél órára amíg a téglát elhordtam vele a kapubejárónktól
Csaba, jó ha holnap 1kor tali a derbi pályánál?
ha rámszakad a bank én is veszek egy 450est :D bár lehet a pici súlyomhoz jobb lenne az 520 . csak ez még odébb van mert azért nem 2 forint meg itthon szerintem elég para a KTM vásárlás =/
Mondjuk te nagoyn jót kifogtál de csomóan nagyon belenyúlnak =/
Hello Feri, vittem nektek kajszibarackot, csak nemjött ki senki. Telefonon se tudtalak elérni.
Szétnéztem, de semmi tálat nemláttam az udvarban, amibe áttehettem volna a barackot. Fűbe leteszem, akkor meg szétveri az eső (eső meg közeledett)
Nyuszi módon elfutottam az eső elöl, és hoztam magammal vissza a barackot
jaja, én voltam arra asszem kedden, de hajt valami fúrcsa vágy, hogy adott idő alatt minél több km-et tegyek meg. És nem álldogálni szoktam. Meg amióta baba van, nem akkor csinálok azt amikor akarok...
én lehet vasárnap elmék dagonyázni két hete nem quadoztam
délelött 2 zákányszéki ismerőst, rokont megkell látogatnom, utánna viszont egész du 3-4óráig ráérek
Van még idő eldönteni, időpontot, beszéljétek meg. üdv