Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem! Elég jók lettek a bunkerben készült képek, a fényviszonyok ellenére is.
képeket láttad amiket feltettem?
Az még csak egy dolog, hogy szépen néztünk volna ki, de a szagunk is király lett volna!
Hazafelemenet kb. 50-60-nal, belegázoltam egy pocsolyába, de nem gondoltam, hogy sokkal mélyebb mint amilyen hosszú. Meg is lett az eredménye, az első kereket úgy megfogta, hogy majdnem átestem a kormányon.
Abban a pillanatban azt éreztem, hogy fürdés lesz.
gyári légszüröház de szerintem ott mehetett be a viz mert multkor is vizes volt a szivacs egy kicsit.de kibaszok vele becsinálom hogy még a levegö se mennye bele
persze megdicsértek mindig a hülyeség miért kell hajtani nem is voltunk sarasak. ha pár kört lenyomtunk volna abban vizes résszen, akkor szépen néztünk volna ki
Az gáz...
Bár nem tudom, hogy mennyire lehetséges.
amúgy elötte meséltem, azért vannak a szalagos drótok kihúzva az úton hogy ne nagyon ródeózzon senki a tanyánál. fater érzékenyebb erre mint a darázs csípésre (erdész mög vadász)...
ki akarnak tiltani innen az erdőből.
Mi történt?
Folytatódott a feketeleves.
Egy darabig énis pihentetem a környéken a motorozást
az se rossz de ha már Ak(tippelni tudok max most hány éves :) ) , akkor XT225 serrow ! sztem az kezdő enduronak állat , nem annyira vad mindt a 125DT és nem is zabál annyit :) meg rencccámos
Most egy Yamaha Dt 125-öst (2T) nézegetek neki..
Kiskölök ? XD enduro kéne neki mondtam én már régen is .
légszűrőházad a gyári neköd? mert KTMen tunningolják a "gazdák" azt akkor szokott beázni többször mint kéne.
elméletileg ha ülésig nem ér fel a víz akkor nem ázhat be.
Akkor gondolom, hogy otthon megdícsértek.
Én mikor hazaértem, illetve nem haza, hanem beugrottam apámékhoz,
Ezzel fogadott:
"Nem vagy normááááááális, hogy nézel ki? Mint egy disznó! Benőhetne már a fejed lágya!"
Közben a mostohaöcsém már fel is pattant a TTR-re, és akkor kaptam a következő adagot.
"Az kell nekem, hogy a kölköt is megbolondítsd, azt Ő is igy járjon haza!"
Én modtam neki, hogy a békát nem nehéz víznek ugrasztani.
nem kérdeztem meg .marad a gyári ezt is elég hallgatnom meg tegnap meghuzodott a térdem alig birok menni.darabig nem lesz motorozás.motor is beázott valahol alig akart menni.vihetem botondhoz.
amazt az 50k-s FMFet megkérdezted? amúgy most van kinn haver USAba kérdeztem de nem vállalja be,hogy egy kipuffot "becsempész" : D bár lehet be se férne a tatyójába :(
ez a gyári dobja, csak fekete meg akra matrica van rajta
valamelyőtök öszerugatta a füvet a tanyánknál.
fater ideges lett.
Nekem is bejött teljesen más volt új, bütykös gumikkal.
Legközelebb nyomhatunk nagyobb kört is.
csináltam pár jó képet
Csaba, amit te csináltál, majd msn-n küld át valamiko... kösz.
tetszett a gurulás, szerintem fasza volt csak rövid.
én nemnagyon tomboltam. csak nézelődtem.
hátulról néztem csak
ez nádzsón hóm méd :D akra matrica az üt azé
Csaba! Figyelmedbe ajánlom.

http://www.kepesmotor.hu/offro...
Fasza volt az Edda koncert ugye Lasi?:D
Ott tomboltunk az első sorba Xd