Az még csak egy dolog, hogy szépen néztünk volna ki, de a szagunk is király lett volna!
Hazafelemenet kb. 50-60-nal, belegázoltam egy pocsolyába, de nem gondoltam, hogy sokkal mélyebb mint amilyen hosszú. Meg is lett az eredménye, az első kereket úgy megfogta, hogy majdnem átestem a kormányon.
Abban a pillanatban azt éreztem, hogy fürdés lesz.
gyári légszüröház de szerintem ott mehetett be a viz mert multkor is vizes volt a szivacs egy kicsit.de kibaszok vele becsinálom hogy még a levegö se mennye bele
persze megdicsértek mindig a hülyeség miért kell hajtani nem is voltunk sarasak. ha pár kört lenyomtunk volna abban vizes résszen, akkor szépen néztünk volna ki
amúgy elötte meséltem, azért vannak a szalagos drótok kihúzva az úton hogy ne nagyon ródeózzon senki a tanyánál. fater érzékenyebb erre mint a darázs csípésre (erdész mög vadász)...
az se rossz de ha már Ak(tippelni tudok max most hány éves :) ) , akkor XT225 serrow ! sztem az kezdő enduronak állat , nem annyira vad mindt a 125DT és nem is zabál annyit :) meg rencccámos
légszűrőházad a gyári neköd? mert KTMen tunningolják a "gazdák" azt akkor szokott beázni többször mint kéne.
elméletileg ha ülésig nem ér fel a víz akkor nem ázhat be.
Akkor gondolom, hogy otthon megdícsértek.
Én mikor hazaértem, illetve nem haza, hanem beugrottam apámékhoz,
Ezzel fogadott:
"Nem vagy normááááááális, hogy nézel ki? Mint egy disznó! Benőhetne már a fejed lágya!"
Közben a mostohaöcsém már fel is pattant a TTR-re, és akkor kaptam a következő adagot.
"Az kell nekem, hogy a kölköt is megbolondítsd, azt Ő is igy járjon haza!"
Én modtam neki, hogy a békát nem nehéz víznek ugrasztani.
nem kérdeztem meg .marad a gyári ezt is elég hallgatnom meg tegnap meghuzodott a térdem alig birok menni.darabig nem lesz motorozás.motor is beázott valahol alig akart menni.vihetem botondhoz.
amazt az 50k-s FMFet megkérdezted? amúgy most van kinn haver USAba kérdeztem de nem vállalja be,hogy egy kipuffot "becsempész" : D bár lehet be se férne a tatyójába :(
Hazafelemenet kb. 50-60-nal, belegázoltam egy pocsolyába, de nem gondoltam, hogy sokkal mélyebb mint amilyen hosszú. Meg is lett az eredménye, az első kereket úgy megfogta, hogy majdnem átestem a kormányon.
Abban a pillanatban azt éreztem, hogy fürdés lesz.
Bár nem tudom, hogy mennyire lehetséges.
Egy darabig énis pihentetem a környéken a motorozást
elméletileg ha ülésig nem ér fel a víz akkor nem ázhat be.
Én mikor hazaértem, illetve nem haza, hanem beugrottam apámékhoz,
Ezzel fogadott:
"Nem vagy normááááááális, hogy nézel ki? Mint egy disznó! Benőhetne már a fejed lágya!"
Közben a mostohaöcsém már fel is pattant a TTR-re, és akkor kaptam a következő adagot.
"Az kell nekem, hogy a kölköt is megbolondítsd, azt Ő is igy járjon haza!"
Én modtam neki, hogy a békát nem nehéz víznek ugrasztani.
fater ideges lett.
Legközelebb nyomhatunk nagyobb kört is.
Csaba, amit te csináltál, majd msn-n küld át valamiko... kösz.
tetszett a gurulás, szerintem fasza volt csak rövid.
hátulról néztem csak
http://www.kepesmotor.hu/offro...
Ott tomboltunk az első sorba Xd