Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos csak 1 napra, szombatra, mert akkor van az ob., az nekem fontosabb, már van 7 pontom, el akarom kerülni az utolsó helyezést, igy is sok balszerencsém volt, legutóbb elgörbült a kormánytartó csavar, előtte defektet kaptam a rajt előtt, most felszivom magam és végigmegyek, ha leáll a motor akkor is:)

a 2 napos sokba kerül, azért 1-2-re elszeretnék menni:)
té mög?
nagy kawával ment valaki az utcánkban. té vótá?
múltkor gyorsan leléceltetek, pedig volt itthon sör, meg javításra szoruló karosszériát is mutattam volna, meg 1-2 motrot.
de ti siettetek...
nekem is az idöhiány a nagy problémám:)bár mutkor kerültem egyet a nagy esö után és meg lett az eredménye melhártyagyuladás bakonynánán jó verseny lesz lesz sár biztos:) két napra mentek?
jó endurós idő, csak idő nincs rá:)
nem soká lesz tócsa megint mondja az esöt meg a hideget
ugy volna ésszerü hogy heti öt nap motorozás és egy nap munka.el tudnám viselni
igen, mindenki motorozik. Egész felszáradtak a zákányszéki tócsák...
Mi ez a inaktivitás?
Mindenki dolgozik, vagy mindenki motorozik?
Üllési falunapon volt valaki?

http://youtu.be/CgzmhsmRAos
Koszi szépen.
2 hét múlva lesz Zsombón falunap, meg motorozás a faluba. Ott ihatunk rá egyet.
Majd tervezek az erdei viskónál sütögetést, sörözgetést. Csak ahhoz is egyeztetni kell majd időpontot.
Hát halljátok mesterurak, még nemtom ez a túra hogy jön nekem össze. Az időpont jó (roncsderbivel nem ütközik )

Itt tartunk, roncsderbi. Voltunk Kecskeméten vasárnap. Durva egy verseny volt. majd teszek fel róla videót.
ja, valami motrot abszorváljál a kirándulásra :)
Drakulálok az éreccccségihez, mikor iszunk rá egy málnaszörpöt ?

( kerül amibe kerül )
Először is gratula
Másodszor pedig gyorsan olvass utána, hogy miről maradtál le az elmúlt napokban, és véleményezd!
Mehetünk úgy is, hogy mindenki futóval viszi a vasat.
Oszlik a költség, és kényelmesebb is.
Szevasztok.
El voltam tűnve egy időre.
Megvan az érettségi.
Mosmá hamarabb tudok tervezni motorozást.
szóljatok akinek tudtok, én is tudok 1-2 -3 főt, aki szinte biztos, hogy jön:)

( nagy csapat, nagy élvezet )
Osztom Csaba véleményét.
Eddig hárman vagyunk. Még valaki?
Hétvégén Bakonynána. Én Ácsot választanám, mert ritkán mén a homokháton futó kistérségi motoros paraszt hegyes vidékre, de válasszatok ti. Én biztos kocsival megyek, mert lehet, hogy elviszem a nagyobbik gyerököm.Egy héttel korábbi időpont is jó nekem.
Nekem teljesen midegy, hogy hova megyünk. Rendszámom is van, és töltésjárásim is. Egyébként csak 4000 pénz.
Szerintem mindenféleképp kellene egy autós is, hogy a cuccokat vigye, mert sátorral bográccsal, bográcstartóval, és fél disznóval nehéz lépni, ha a rend éber őrei rákérdeznek, hogy hovááá az út?
Na meg azért a szerszámoknak is kell a hely.
Korábbi időpont is esetleg lehetséges lenne?
amúgy igen szükség van rá éves ára 5000 pénz ;) de hidd el elég ritkán jön terepjáró szembe ... akkor max leugratunk azt go tovább , amúgy szerintem a rendszámnélküliek is bevállalhatják minimál aszfalt érintés van.

De szerintem ha már ilyen messzire akarunk menni mint ács akkor lehet hatvanba is futóval aztán egy kemény mátrázás ;) Taki vezetne .
Vagy ugyanez arad körül ... bár oda nem biztos,hogy szívesen kivisz minket .

Gyománál nem harapnak nagyon a nemzeti park miatt? de az is jó hely lehet .

Esetleg sexhardban nem gondolkozunk ? bár ott konkrétan pályát nem tudok de nagyon jók állítólag a dombságok ,) meg rendszámnélkül is vállalható mert a hídnál nincs város .
idö pont az jó nekem.töltésen való közlekedéshez ugytudom töltés engedélyre van szükség.én ácsot választom mert szép helynek néz ki és biztos élvezetes ott motorozni.sör, kaja ,jó idö legyen többi részlet kérdés hétvégén bakonynánán lesz verseny?
Gyomaiendrődi, vagy Ácsi túra sztem juli 30 péntek és vasárnap jönnénk vissza, aki rendszámos jöhet lábon, gyomára a töltésen CSongrádig, ott át a hidon a 3-as körös töltésén végig, KB. lájtosan, 2-2,5 óra. ki rendszám nélkül jön,mint én is auto, plusz futó, én az egyémen kivül 2 motort tudok vinni. GYomán a campingért nem kell fizetni, az Ácsit fel kell hivnom, mennyi a sátorhely a pályánál. Ácsra nemtudok csak műutat, (autopálya). A kaját összedobjuk, és ott főzünk, (én szivesen főzök). A gyomai tura, az sokkal kevesebbe kerül, de döntsétek el, hogy melyik legyen. üdv.
biztos van olcsóbb is, de pestről nem látom a kertbe kirakott Zimmer Frei táblákat az van amit neten tudok intézni. és ha mondjuk csak pénteken megyek le, már esélytelen h bármennyiért kapjak szállást.
Kicsit húzósak az árak, ahhoz képest, hogy Adáról van szó.
Siófokon kerül ennyibe egy éjszaka egy főre egy jó minőségű szálláshelyen........
2 ágyas szoba 4400 huf/fő/éj + 500 a reggeli ha kell.