Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki tudja folytatni?
mikor indultok?
*sütni
motorozás közben ha megéheznénk, kitaláltuk Mátéval, beugrunk a tanyánkra nyárson sürni. (szalonna, paprikával, hagymával, paradicsommal)
na?
vasárnap lehet énis kerülök.
mórahalmi derbipályán akartunk csapatni, meg Ferihez átnézni
remélem nem esik holnap.merre megyünk csapatni?van amikor az én tököm is tele van a váltogatásal de áz már csak ilyen:)
Nem megyek, mert 700km-ből kb. 300 beton.. Meg esőt is mondanak. Na nem mintha az zavarna, de egy kiadós szarráázás után szeretem a kádban, forróvízben végezni. Úgy emlékszem , hogy a sátramban ilyen nem volt tehát kihagyom.
Nagyon jót csapattam ma. kb. 70-80 km-t és zsír volt. Kicsit gyengébb mint a 450-es, de jól motorozható. Kezes, könnyű, és pontos. Sokkal jobb mint a TTR, bár az más kategória. Egy kicsit szokatlan volt, hogy sokat kellett dobálni fel-le a sebességeket.
Azért a TTR nyomatékát azt hiányolom...
Még Sadával is összefutottam a kert végében. Beszélgettünk egy pár szót, azután mentünk a dolgunkra.
Ja, a vasárnap jó lehet..
holnap románia?ha nem akkor vasárnap mehetünk egyet és milyen a gép tetszik? jobb mint a yamaha?
Kész a új vas! Csapatás délután?
kimarad nem merem bevállalni . fosok,hogy kimegy akkor is a térdem szombaton kiment és még nem nyúltak vissza a szallagok hegy közepén meg beszarna akkor esélyem se lenne lejönni.
majd az erdélyi tura lenyomi a lázad
itthon áll a bál, meg még fog is. egyenlőre annyi biztosat tudok csak mondani hogy itt ülök, semmi mást
hagyma az is voot aztán tekertem ki a térdem :D hát veszélyes életet élek

de az volt,hogy dután ment a ventilltátor én meg bealudtam azt jól széthűtött azt mára jött ki =/

lehet lesz nálunk is majd szept első 1-2hetében sütés majd tájékoztatlak te ,hogy állsz a partyval? mert lassan hideg lesz.
holnap hozza a póstás elvileg
té mög' gyógyuljá.
else hiszem. ekkora egy állat mint te, azt mindig beteg...

mindennap egy hagyma, az orvost távol tartjaO22]
kamnerával mi a pálya? één meg esek szét egyre jobban ... 39,5fokos láz ...
azt csak mondja...
aztán majd elválna az...
nem adja oda mert alkudozokal nem foglalkozik
nézd meg a hátteret vagy nepper vagy rászakadt a bank ...
ebből 2 verziós van aki leszarja a pénzt mert annyi van mint az állat annál belehet KPba alkudni ...
a másik az azé se adja el mert van léeg :D
Most még nem!
Majd fél év múlva..
sör jó lett volna. mit hagytam ki...
sadával összebeszélünk, azt átmegyünk
hallottam többször is, meg ki is mentem, csak addigra elmentetek, szomszéd gyerekek is voltak, meg főztem is közben, azé bejöhettetek volna, volt hideg söröm is,:)
ki tudja hogyan kell arhiválni a fotókat a gépen, mert sokszor szarakodik, attol félek, hogy 1- szer vége, oszt eltünnek a fotóim:)
én odafele lelassítottam. talán megis álltam.
mátéval nagygázzal jöttünk, gondoltam ha meghallja valaki a hangot, meghogy ott megállunk, valaki úgyis kinéz. de nemvolt mozgás, azt így továbbmentünk. telómon meg nemvolt pénz.
nemsürgős annyira. azért nefáradj.
vasárnap majd elnézek arra v még nemtudom.

derbiről 9-10 órától már látható videó youtubeon.