Nem megyek, mert 700km-ből kb. 300 beton.. Meg esőt is mondanak. Na nem mintha az zavarna, de egy kiadós szarráázás után szeretem a kádban, forróvízben végezni. Úgy emlékszem , hogy a sátramban ilyen nem volt tehát kihagyom.
Nagyon jót csapattam ma. kb. 70-80 km-t és zsír volt. Kicsit gyengébb mint a 450-es, de jól motorozható. Kezes, könnyű, és pontos. Sokkal jobb mint a TTR, bár az más kategória. Egy kicsit szokatlan volt, hogy sokat kellett dobálni fel-le a sebességeket.
Azért a TTR nyomatékát azt hiányolom...
Még Sadával is összefutottam a kert végében. Beszélgettünk egy pár szót, azután mentünk a dolgunkra.
Ja, a vasárnap jó lehet..
kimarad nem merem bevállalni . fosok,hogy kimegy akkor is a térdem szombaton kiment és még nem nyúltak vissza a szallagok hegy közepén meg beszarna akkor esélyem se lenne lejönni.
nézd meg a hátteret vagy nepper vagy rászakadt a bank ...
ebből 2 verziós van aki leszarja a pénzt mert annyi van mint az állat annál belehet KPba alkudni ...
a másik az azé se adja el mert van léeg :D
hallottam többször is, meg ki is mentem, csak addigra elmentetek, szomszéd gyerekek is voltak, meg főztem is közben, azé bejöhettetek volna, volt hideg söröm is,:)
ki tudja hogyan kell arhiválni a fotókat a gépen, mert sokszor szarakodik, attol félek, hogy 1- szer vége, oszt eltünnek a fotóim:)
én odafele lelassítottam. talán megis álltam.
mátéval nagygázzal jöttünk, gondoltam ha meghallja valaki a hangot, meghogy ott megállunk, valaki úgyis kinéz. de nemvolt mozgás, azt így továbbmentünk. telómon meg nemvolt pénz.
nemsürgős annyira. azért nefáradj.
vasárnap majd elnézek arra v még nemtudom.
na?
mórahalmi derbipályán akartunk csapatni, meg Ferihez átnézni
Nagyon jót csapattam ma. kb. 70-80 km-t és zsír volt. Kicsit gyengébb mint a 450-es, de jól motorozható. Kezes, könnyű, és pontos. Sokkal jobb mint a TTR, bár az más kategória. Egy kicsit szokatlan volt, hogy sokat kellett dobálni fel-le a sebességeket.
Azért a TTR nyomatékát azt hiányolom...
Még Sadával is összefutottam a kert végében. Beszélgettünk egy pár szót, azután mentünk a dolgunkra.
Ja, a vasárnap jó lehet..
de az volt,hogy dután ment a ventilltátor én meg bealudtam azt jól széthűtött azt mára jött ki =/
lehet lesz nálunk is majd szept első 1-2hetében sütés majd tájékoztatlak te ,hogy állsz a partyval? mert lassan hideg lesz.
té mög' gyógyuljá.
else hiszem. ekkora egy állat mint te, azt mindig beteg...
mindennap egy hagyma, az orvost távol tartjaO22]
aztán majd elválna az...
ebből 2 verziós van aki leszarja a pénzt mert annyi van mint az állat annál belehet KPba alkudni ...
a másik az azé se adja el mert van léeg :D
Majd fél év múlva..
http://www.kepesmotor.hu/honda...
http://youtu.be/O3cb_VGKDl4
sadával összebeszélünk, azt átmegyünk
ki tudja hogyan kell arhiválni a fotókat a gépen, mert sokszor szarakodik, attol félek, hogy 1- szer vége, oszt eltünnek a fotóim:)
mátéval nagygázzal jöttünk, gondoltam ha meghallja valaki a hangot, meghogy ott megállunk, valaki úgyis kinéz. de nemvolt mozgás, azt így továbbmentünk. telómon meg nemvolt pénz.
nemsürgős annyira. azért nefáradj.
vasárnap majd elnézek arra v még nemtudom.
derbiről 9-10 órától már látható videó youtubeon.