Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, napközben otthon vagyok:)
tényleg én meg valamikor kimegyek már a gyógyszereké : D anya most kérdezte,hogy azok hol vannak mert valami pont lkelett volna csak sikeresen lesántultam szombati partin =/
vártalak, otthon voltam a gyerökökkel, a roncsderbire nem tudtam kimenni:)
holnap, vagy holnapután átugrok vele:)
nem volt rossz.kár hogy nem volt quad verseny az is jó lett volna.pálya rendbe rakást gyorsabban is csinálhaták volna.de gondolom a tüzöltóautó mentés sok idöt felemésztett de nézö nem volt annyi mint tavaly.ti nyomhatatok volna egy versenyt 3 quadal
hogy tetszett a verseny?
hát hallod, elismerésem a mórahalmiaknak. szerintem nagyon príma pálya volt, karbantartás meg minden. 5öst nekik
máshol is ilyen vontatotan megy a pálya karbantartás szinte elröl szólt a verseny hogy huzgálták a tüzoltó autot
A rendőr, a gumi fajtájától függetlenül, bekaphasssssssa!
Erről a Trelleborg márkáról nem is hallottam.
Nem nagyon mentem még a vassal, mert nincs még rendberakva. (olaj, légszűrő, stb.)
A műszakit már megcsináltattam, és hétfőn átíratom. Utána bedobom a szerelőhöz.
Ha, rendbe lesz rakva, majd csapatunk....
EF06 azaz a random bütykös az terepen fasza viszont betonon ne fékezz mert úgy elcsúszik =/
alföldre hátulra mitas C10;) hidd el az homokba a legvadabb ;) úgy toll mint az állat meg oldaltartása is durva nem tudom mi tartozik már előre hozzá de az a fasza amin sok kis bütyök van összevissza
enduro gumi ezt is néztem mert elég olcsonak tünik de menyit bir az kérdéses motor hogy üzemel?hétvégén csapatás?
elöre vásárba vettem egy használtt FIM-es gumit pirelli ha jól emlékszem.hátsó az új METZELER 6 DAYS enduro guma FIM-ES. 17 pénz volt, és E betü is benne van és a rendör bekaphatja
Milyen külsőt?
Én is ma vettem előre egy Mitas EF06-ot, hátra egy Mitas C04-et.
oda elmegyek ha elviszel .én is ma vettem külsöt borsos áron
Helló Srácok!
Augusztus 22.-én Kalocsán a Kaloringen pályanapot tartunk. Mindenkit szeretettel várunk, jó idő, hideg ásványvíz és a jó társaság garantált.
További infó az Eseménynaptárban. 06309548301
nemsoká kimegyünk a ruzsai bika tóhoz (derbi pálya melletti tó) fürdeni. ha van kedve valakinek csatlakoznia, készítse a törölközőjét és gooo
ja. az is lehet ő is fogott egy rendsodró drót darabot, mint Marci...
külsőt forgasd meg mágnes alatt , lehet valamit benyelt a gumi.
hétvégén a mórahalmi nagy banzájon át tudom venni a cuccaim?
meg a zenét amit kértem? maj hívlak sörre
most kénytelen vagyok kihagyni, nemtom mi a ménkü van a htsó kerékkel, egyfolytában defektet kapok, most bszta szét az új belsőt, kiszakitotta a szelepet, jövöhéten beviszem szegedre, oszt uj külső belső.:)
szept 11 Jászberény, oda megyek, ha valaki jönni akar, eljöhet velem:)
szombaton mentek enduro versenyre?
azé nem is örökéletűek
Tiszazugi Motoros Túra és Felvonulás .
2010 . Augusztus 20 14 óra Balogh Sarok

Útvonal : Tiszaföldvár - Kunszentmárton - Cserkeszőlő - Lakitelek - Cibakháza - Tiszaföldvár Érkezés : 16.30 penny parkolóba

Kiegészitő programok : 10.00-12.00 Motoros ügyességi verseny
17.00 tól Streetfighter Show : Gergely Sanyi
az összes gokart is rotax blokkos
Sada! Erre a kiradírozott részre most húztak fel egy óriás olajkutat a nap 24 órájában dolgoznak nagy örömünkre,érdekes dolog ez h miért kellet kisatírozni a térképen...Hegyekbe ki jön 27.-én?én már készülök épp tegnap raktam össze a gépet egyfeszt defektet kapok...
me nemjók a rotaxok? én nemhallottam még sok panaszt.
kanadai quad, ugye bombardier, de rotax blokkal, ami italy vagy mi