tényleg én meg valamikor kimegyek már a gyógyszereké : D anya most kérdezte,hogy azok hol vannak mert valami pont lkelett volna csak sikeresen lesántultam szombati partin =/
nem volt rossz.kár hogy nem volt quad verseny az is jó lett volna.pálya rendbe rakást gyorsabban is csinálhaták volna.de gondolom a tüzöltóautó mentés sok idöt felemésztett de nézö nem volt annyi mint tavaly.ti nyomhatatok volna egy versenyt 3 quadal
A rendőr, a gumi fajtájától függetlenül, bekaphasssssssa!
Erről a Trelleborg márkáról nem is hallottam.
Nem nagyon mentem még a vassal, mert nincs még rendberakva. (olaj, légszűrő, stb.)
A műszakit már megcsináltattam, és hétfőn átíratom. Utána bedobom a szerelőhöz.
Ha, rendbe lesz rakva, majd csapatunk....
alföldre hátulra mitas C10;) hidd el az homokba a legvadabb ;) úgy toll mint az állat meg oldaltartása is durva nem tudom mi tartozik már előre hozzá de az a fasza amin sok kis bütyök van összevissza
elöre vásárba vettem egy használtt FIM-es gumit pirelli ha jól emlékszem.hátsó az új METZELER 6 DAYS enduro guma FIM-ES. 17 pénz volt, és E betü is benne van és a rendör bekaphatja
Helló Srácok!
Augusztus 22.-én Kalocsán a Kaloringen pályanapot tartunk. Mindenkit szeretettel várunk, jó idő, hideg ásványvíz és a jó társaság garantált.
További infó az Eseménynaptárban. 06309548301
most kénytelen vagyok kihagyni, nemtom mi a ménkü van a htsó kerékkel, egyfolytában defektet kapok, most bszta szét az új belsőt, kiszakitotta a szelepet, jövöhéten beviszem szegedre, oszt uj külső belső.:)
szept 11 Jászberény, oda megyek, ha valaki jönni akar, eljöhet velem:)
Sada! Erre a kiradírozott részre most húztak fel egy óriás olajkutat a nap 24 órájában dolgoznak nagy örömünkre,érdekes dolog ez h miért kellet kisatírozni a térképen...Hegyekbe ki jön 27.-én?én már készülök épp tegnap raktam össze a gépet egyfeszt defektet kapok...
holnap, vagy holnapután átugrok vele:)
hát hallod, elismerésem a mórahalmiaknak. szerintem nagyon príma pálya volt, karbantartás meg minden. 5öst nekik
Erről a Trelleborg márkáról nem is hallottam.
Nem nagyon mentem még a vassal, mert nincs még rendberakva. (olaj, légszűrő, stb.)
A műszakit már megcsináltattam, és hétfőn átíratom. Utána bedobom a szerelőhöz.
Ha, rendbe lesz rakva, majd csapatunk....
Én is ma vettem előre egy Mitas EF06-ot, hátra egy Mitas C04-et.
Augusztus 22.-én Kalocsán a Kaloringen pályanapot tartunk. Mindenkit szeretettel várunk, jó idő, hideg ásványvíz és a jó társaság garantált.
További infó az Eseménynaptárban. 06309548301
meg a zenét amit kértem? maj hívlak sörre
szept 11 Jászberény, oda megyek, ha valaki jönni akar, eljöhet velem:)
2010 . Augusztus 20 14 óra Balogh Sarok
Útvonal : Tiszaföldvár - Kunszentmárton - Cserkeszőlő - Lakitelek - Cibakháza - Tiszaföldvár Érkezés : 16.30 penny parkolóba
Kiegészitő programok : 10.00-12.00 Motoros ügyességi verseny
17.00 tól Streetfighter Show : Gergely Sanyi
kanadai quad, ugye bombardier, de rotax blokkal, ami italy vagy mi