ejj nem jó ez az erdély =/ egyrekevesebben :)
azért a DRhez képest jól jártál vele bár nem tudom mennyit fogod használni hosszútúrára de teleszkópba tuti jobb mint a suzukájok
Csaba!
Ma hoztam el. ebben a pillanatban értem haza. Egyébként 2002-es 400EXC
Sada!
Nem tudom, hogy mikor megyek feléd, mert azért van rajta mit csinálni. Az erdélyi buli szerintem kimarad, mert nem áll össze a gép addig. Meg azért egy kicsit tesztelni is kellene, hogy mit bír.
Passz!
Itthon van Gábor, csak el van foglalva nagyon a lakásuk rendberakásával. Lassacskán majd költöznek, de addig is még sokmindent kell tenni-venni neki.
Szerintem csörgesd meg....
szégyeljétek el magatokat. mindenkit elcsalogattok a hegyekbe, oszt itt meg nemmarad senki. Marcival elég szép helyeket bejártunk a hétvégén. majd teszek fel képeket a túráról
sdi, Gáborral mivan? hívjam-e, vagy esetleg nyaralni van?
nekem féltávon megkellene ejteni egy szervizt az erdö közepén mert lassan olaj csere ,lánc csere.meg erre rákéne gyurni vazzee mert amilyen a kondim 100 km-r után meghalnák
Hát figyelj én a nehezekkel megyek direkt . a szöcskék bevállalnak én szeretnék nem a kórházba fetrengeni :D mert lehet bevállalnám de ha elbaszom az fájna :) sztem a nehezekkel te is tudsz jönni , SDI nem tudom most kihez verődik de sztem ő is jobban jár a nehezekkel :) ott mi fogunk úgy kinézni mintha "tudnánk"
a bombardier jetsky-k is rotaxok. apátfalván az egyik derbis mutatta
http://www.kepesmotor.hu/bajaj...
ez ami mostvolt ez megint ilyen bátyám által szervezett buli volt.
zene, sütögetés, ivás
azért a DRhez képest jól jártál vele bár nem tudom mennyit fogod használni hosszútúrára de teleszkópba tuti jobb mint a suzukájok
Csaba!
Ma hoztam el. ebben a pillanatban értem haza. Egyébként 2002-es 400EXC
Sada!
Nem tudom, hogy mikor megyek feléd, mert azért van rajta mit csinálni. Az erdélyi buli szerintem kimarad, mert nem áll össze a gép addig. Meg azért egy kicsit tesztelni is kellene, hogy mit bír.
Passz!
Itthon van Gábor, csak el van foglalva nagyon a lakásuk rendberakásával. Lassacskán majd költöznek, de addig is még sokmindent kell tenni-venni neki.
Szerintem csörgesd meg....
sdi, Gáborral mivan? hívjam-e, vagy esetleg nyaralni van?
.22930