Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd késöbb csinálok szerintem nyár végén, me mindig van hétvégi programom. vagy majd névnapomkor
tényleg rotax durva ... azt van olyna ember aki azt szereli?
me ezek mint rotax blokkosok állítólag
a bombardier jetsky-k is rotaxok. apátfalván az egyik derbis mutatta
Rotax alapba sokat zabál , de ebbe mért lenne rotax?
hát azt magyaráztad te is csinálsz a tanyátokon :D azt kérdezem mikó lesz
rájöttem hogy ez lenne a nekemvaló. nincs v2, nincs automata váltó. hátha nemzabál. rotax
http://www.kepesmotor.hu/bajaj...
más bulira gondolsz v má nemtom lehet hívtalak.
ez ami mostvolt ez megint ilyen bátyám által szervezett buli volt.
zene, sütögetés, ivás
hát mé nem szóltál,hogy menjek a tanyabulira ?:D vagy szóltál csak kimaradt?
tanyabuli szombaton volt. most pénteken mórán buli, másnap derbi
milyen tanyabuli?
de akkor most pénteken lesz a tanyabuli pont 20án?
tettem fel jó képeket
ejj nem jó ez az erdély =/ egyrekevesebben :)
azért a DRhez képest jól jártál vele bár nem tudom mennyit fogod használni hosszútúrára de teleszkópba tuti jobb mint a suzukájok
Na akkor egyessével....

Csaba!
Ma hoztam el. ebben a pillanatban értem haza. Egyébként 2002-es 400EXC

Sada!
Nem tudom, hogy mikor megyek feléd, mert azért van rajta mit csinálni. Az erdélyi buli szerintem kimarad, mert nem áll össze a gép addig. Meg azért egy kicsit tesztelni is kellene, hogy mit bír.

Passz!
Itthon van Gábor, csak el van foglalva nagyon a lakásuk rendberakásával. Lassacskán majd költöznek, de addig is még sokmindent kell tenni-venni neki.
Szerintem csörgesd meg....
szégyeljétek el magatokat. mindenkit elcsalogattok a hegyekbe, oszt itt meg nemmarad senki. Marcival elég szép helyeket bejártunk a hétvégén. majd teszek fel képeket a túráról

sdi, Gáborral mivan? hívjam-e, vagy esetleg nyaralni van?
azt a radír helyén mivan/mivolt?
SDI amúgy nem gondolkozunk el azon,hoyg lehet futóval kéne a betonos részeken vinni a motorokat erdélyi partira?
nem halnál mert tudnád,hogy otthagyunk az erdő közepén XD Takival is ezért jó menni mert tudod,hogy simán otthagy és akkor erőtveszel magadon és mész
nekem féltávon megkellene ejteni egy szervizt az erdö közepén mert lassan olaj csere ,lánc csere.meg erre rákéne gyurni vazzee mert amilyen a kondim 100 km-r után meghalnák
800-900 . én is még emiatt filózok kicsit mert 20k benya =/ http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3378&session_id=w.ds06oG4
.22930
hány kilométer ez a tura?még gondolkozom rajta
Hát figyelj én a nehezekkel megyek direkt . a szöcskék bevállalnak én szeretnék nem a kórházba fetrengeni :D mert lehet bevállalnám de ha elbaszom az fájna :) sztem a nehezekkel te is tudsz jönni , SDI nem tudom most kihez verődik de sztem ő is jobban jár a nehezekkel :) ott mi fogunk úgy kinézni mintha "tudnánk"
http://maps.google.com/maps?f=... ezt nézd meg itt meg radíroztak :D
nem volna rossz . csak nem ilyen amatörnek való mint én tudom most mentek majd,és biztos jó buli lesz.
EXCvel mikor kerülsz erre egyet ? :D kíváncsi vagoyk már