Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mondjuk te "keveset" mész ott nem számít de ha évi 9-10ezret mész ott már eléggé számít az a pár liter .

amúgy a csopper nem hiszem,hogy sokat enne azok alacsonyfordulatosak ált.
biztos eszik rendesen. gondolom úgy mint Mátéé. csak az málészájú, és olajat is eszik...
nembaj ha kicsivel többet eszik a kawa, tanyára járkálni jóaz. túrázni meg kannával mék azt csókolom.
nehogymán én ilyenen spóroljak amikor muter az 1100assal dönget a kurv@életbe...
Amúgy majd leveszed a nyitottat róla ha 10litert fog zabálni : D
Ezért nem csípem annyira a nagy dögöket mert ugyanolyna terepen ugynannál a tempónál többet kajolnak .

a DR350 eszik 4-5litert a DRZ400 is ekörül - ezek ha jól vannak belőve.
EXC450be is láttam már olyat ami 5-5,5el elment , meg egy olyan 520ast ami 4,4eliterrel .

De az ezeknél nagyobbak 6liter alatt nem esznek , pl RXV550 úgy,hogy 2000km se volt benne 9litert evett ! a DRből öntöttünk át bele .
sztem az gecisok .
nem bíznám ennyire el...
olcsón lehet bármihez bármit szerezni , quadba annyiba vagy jobb,hogy a sportmocik kipuffja rámegy mert azok hosszúak de ott van hely neki azokat meg filléreké hozzád vágják ..
700asnak eleve van hangja is. hameg kipu kell rá, az nem olcsóság.
trxbe visszateszem a fojtást, csak eltünt a tömítése...
700ason tök mindegy :D azon a gyárival jobban jársz mert nyitottal lefognak lőni :) meg sztem a TRX is azé zabál annyit mert full nyitott nem ?
gondolkoztam ezen a kipu dolgon...
ha netán összejönne a kawa, azon nmnagyon kéne kiput variálni
a Leo-t 35ezeré vettem 2éve ... úgy,hogy 2órát volt akkor motoron és rendszer volt :D az más dolog,hogy DRZre való volt és muszáj volt szétvagdalni :(

Kikell fogni az ilyeneket nagyon.

De most hirtelen végnézve az aprót :
http://www.kepesmotor.hu/offro... én a helyedbe őt venném ha 450re való ,

ez meg egy az egybe az amilyet én vettem :
http://www.kepesmotor.hu/offro...
leo vince x3 újonnan 94 e ft.régebben kérdeztem.majd figyelek hátha lesz kedvemre való.áprilisban volt nála a motorom szervizen.
még nincs, de intézkedem:)
azé mondom :) motorozz.hu-n is figyeld az adokveszeket lehet találsz ott is márkásat occsón ,de ha meg új kő max segítek az USAba ,de sztem itthon is találsz :)
de itthon újat semmikép

Bocihoz hordod még ? mert ha kipuff csere akkor karbi utánállítás se árt,hogy ne zabáljon többet.
rugok tartik egyben a rendszert.hang miatt gondolkodom másikban,erö az már majdnem sok is. igy se birok a ménesel néha
msn-re vegyél már fel
A tulajdonos bemegy az okmányirodába (viszi magával a személyes iratait, és a rendszámot) bejelenti, hogy elveszett. Abban a pillanatban kitöltetnek vele egy nyilatkozatot, hogy elveszítette, és adnak egy csekket (6000,-Ft )amit a szegedi okmányirodában be is lehet fizetni. Ezután a befizetett csekkel vissza kell menni az ügyintézőhöz, és kiállítják az új forgalmmit(A rendszám azért kell, hogy a cimkeszámot le tudják ellenőrizni...)
neked az EXC-n a kipuff már rugós ugye ? mert sztem akkor kipuffba simán jól jársz egy sliponnal is .
Most néztem ,hogy az "új" EXCken már kivehetős kipuff van úgy emlékszem a tied még egybe volt .
de a rendszer is csak pár lovat adna hozzá de gondolom te a hangját akarod röffenteni nem még 5pcait a 55mellé
ezekse normálisak.de azért jót röhögtem rajta
nem kutya
Üdv mindenkinek!
Meg tudja nekem valaki mondani elvesztett forgalmit hogy lehet pótolni?
Okmány iroda oké de mennyi idő rendszámot törzskönyvet vinni kell és még más valamit esetleg?
Jha és menyi péz lehet?
Előre is köszi.
hát még nem látlak , sada1988 at vetted fel ? na majd megjelensz akkor
Felvettelek...
Az is jó ugyanaz a nevem ott mint itt .
lehet addigra quadom se lesz
Én inkább a Skype-ot használom.