Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó srácok. megvállnék szeretett motoromtól, nagyobb vétele miatt. ha vki érdekel írjon msn-re:barany@citromail.hu vagy nézze , meg a hirdetést. suzuki tsr125, gyönyörű szép állapotban, 1997 évjárat. olajat, tömítéskészletet, tükröket adok hozzá.
tudnál segíteni skyro milyen láncot ajánlasz a ts200r-re (típus szerint)
Igen nekem is ez lesz szerintem a problémám pár még nem szedtem szét de végül is csak az érdekelt hogy egyforma-e mert így biztos hogy találok hozzá alkatrész Még egyszer köszi a segítséget most pedig szerintem menjél egyet csapatni mert állat jó idő van
használattól meg gazdától függ
sokan panaszkodnak hogy a power "elhasználódik"
de nekem nemvolt (még?) ilyen bajom
Zsír ez jó hír ;-P Köszi szépen az infót és mik a tapasztalatok megbízható szerkezetek?
rgnek úgy tudom ugyan az a blokkja mint a ts-rnek
elektromos a powere amúgy ha jók az információim
Sziasztok a TSR-eken mechanikus a power vagy elektromos mint pl a DT? Mert most került hozzám egy RG és ennek szét ment az elektro motorja és jo lenne tudnom hogy jo -e hozzá a TSR-é mert amugy az RMX-em az mechanikus.........
halihó srácok. megvállnék szeretett motoromtól, nagyobb vétele miatt. ha vki érdekel írjon msn-re:barany@citromail.hu vagy nézze , meg a hirdetést. suzuki tsr125, gyönyörű szép állapotban, 1997 évjárat. olajat, tömítéskészletet, tökröket adok hozzá
NA ez a TSR összetartás!:) passzos színek....:) Nagyon letaláltuk Brian6:)
Szeressük egymást gyerekek! :)
Hali mindenki...Rm 125 néhány blokkalkatrész illetve gyujtáselktronika eladó..
Eéadnám a mocimat.1993 as,12000 van benne.260.000Ft Bővebb info kell akkor nézd meg a hirdetésekbevagy írj:lovas.n@citromail.hu.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Hali! Nekem az rajta volt mikor vettem. Ilyesmit még nem kellett beszereznem hozzá úgyhogy annyira nem tudok tanácsot adni.
Akkor viszont nem tudok segíteni, mert 30-kmre lakom, és csak 7végén vagyok otthon.
De próbálj google képkeresővel képeket keresni, hátha azon is sokmindent meg lehet figyelni.
Hello azért érdekelne mert meg szeretném nézni, összehasonlítani az enyémmel. pár dolgot megnézni hogy annak hogy is kellene lenni eredetileg. Na meg a mi neked van és nekem nincs az a láncvédő amire nekem viszont szükségem lenne. Hol tudok olyat beszerezni?
Hali!
Nekem van egy ilyenem.
http://kepesmotor.hu/suzuki/i?...
Igaz én nyiregy környékén lakom, de attól függ mért érdekel.
helló!
Már lefogalalózták a mocit!
hi! még ezen a héten kéne a gép!ugyhogy siess!50 esként oda tudod adni?
Értem ok! Most a bolt 250 be áll! De ha valami változik akkor szólok de 210 véleményem szerint elég karcsú(lehet elfogult vagyok)
Hello! Ha valakinek nyíregyházán van Suzuki Tsr vagy Ts 125 X az írjon! Szivesen összefutnék vele!
hi! 210 be elvinném akármikor! tel számot adj meg! vagy irj: a tordae@freemail.hu ra! ne boltolj senkivel várj meg engem!
Táton lakom elektronika index nincs tompi refi van de a tompiszál elöl kivan égve fékláma van.
hali!

Úgy nézki h már boltolok valakivel de amúgy a kilóméter órát leszedtem (sztem csúnya) de megvan nincs hozz spirál szal nem működik de sztem niscn baja dugó csere nem rég még "járatós".
csáó! engem érdekel a tsr! dugó csere mikor volt? km er óra minden mükszik? hol laksz?
Hello! Tud valaki Suzuki Tsr 125-höz kapcsolási rajzot? linkeljetek lécci vagy küldjétek el: bolali@citromail.hu
Előre is köszi