Srácok! Ez a Renthal kormány volt a tsr-emen de le akarom cserélni, mert magas nekem de én az alacsonyabbat jobban szeretem
...Szal eladom 7000 Ftért ami sztem nem sok
Sztem ez rámegy quadra is ha esetleg arra kell vkinek!
Ja ÉS NEM VOLT ELHAJOLVA! (Mondjuk nehéz is lenne elhajlítani 1 renthalt )
Hello!Vki tudna segiteni hátsó teleszkóp ügyében mert csöpög az olaj és hiába csináltuk meg már megint rákezdett!meik motornak jó bele a teleszkópja?vagy vegyek bontóba eggyet hátha az jó lessz?(mert olvastam hogy másnak is volt gond az olajjal
Hali! tudnátok segíteni nekem?
Van egy 125-ös TSX-em, és féktárcsát kersek hozzá,akár újat is. A 91,92,93-as 125-ös dr-é is dettó ugyan az. Sehol nem találtam eddig, pedig már 1000 helyen érdeklődtem.
Előre is köszi!
Norbi.
http://rmcmotor.hu/ ---- webáruház(oldalt) ------ Polisport(középen) ------- Lámpamaszk és fejidom(középen) Itt az összes Polisport fejidom levan írva + az árak is...Szerintem egész pofás kis fejidomok vannak...
Sajnos linkelni nemtudtam csak így tudod ki böngészni....
KÖSZI
Akkor be vagyok ékelődve közétek
Amúgy én is arra gondoltam először h fekete legyen a váz és sárga idomok
de mostmár gyorsan kell határozni mert hnap vagy ma esetleg veszek idomot előre és akkor jó lenne tudni milyet :D
Sok sikert az érettségihez! :)
Amúgy szerintem legyen a váz fekete vagy szürke és az idomok eggyértelműen sárgák legyenek :)
mindjárt leszaladok és megmérem mekkora...
Köszi az infókat! Ha megméred azt megköszönöm! Érettségi után fújom a mocit sztetek milyen színű legyen a váz és milyenek az idomok? Lehet adni jó példákat.. A lényeg,h kicsinek tűnjön a motor mert sztem ez elég nagy testű és a színekkel ezt elég jól lehet leplezni...
szerintem belemegy de ha gondolod holnapra megmérhetem az átmérőjét... Amúgy szerintem a kipufogonál az első dob(rezó rész) nah azt hagyd úgy ahogy van.Max a hátsó dobot cseréld ki az még meg is éri...
Másik dob = jobb hang
a kipufogó az egy precíz dolog
szerintem úgy jó ahogy van (de vehetc rá Gianellit és akkor meg marad az eredeti 20.000 FT körül van)
[mondjuk nem külön tsr re KIFEJLESZTVE!]
a szelep az a power nyitó szelep
ki lehet nyitni teljsen de akkor alul erőtlen lesz
Csak azért érdekelne mert a crossokon sincs ilyen folytás......Vmi oka biztos van! Báttyám szerint van vmi szelep a hengerbe(vagy vmi ilyesmi)és ha nincs benne ez a kanyar,akkor az nem tesz neki jót! Ezzel mondjuk nem értek egyet,de ts-m még nem volt azért nem vitázok még nagyon.
Amúgy meg ha a hangja jobb lesz már megéri.. MUHAHA
kell?