Szeva!
Nekem volna egy komplett teló kiflikkel együtt!
32 mm, de szerintem belemegy,mert én próba képpen beleraktam simóba.
és tárcsás. nézd meg a képet és ha érdekel akkor szólj.
Üdv: Nono.
akinek van eladó 30mm-es átmérőlyű tárcsafékes első teleszkóp ja az irjon
akinek van az irjon ere a cím re buldog94@citromail.hu vayg msn:buldogrw@hotmail.hu lehet fordított vagy sima csak legyen tárcsa fékes és 30mm átmérőlyű szár vagy a fordítotnál a felső rész
derbi rabasá hoz kéne
Sziasztok!
Nekem Ts 50-em van és keresek hozzá: hátsó lánckereket(nagyobbat), bal oldali idomot.
De nem találok semmit. tudnátok nekem segíteni? Köszi.
Hamiricsi! kijavítalak kicsit...Ha már a dugattyú kopik az már rég rossz...Ha jól van összerakva akkor csak a gyűrűk érnek a henger falához én úgy tudom...
Én már cseréltem kétszer is az egyik SKF volt, szétdarálta teljesen, azóta megint SKF van benne, de még idáig jó.:D Koyot szerettem volna, de az drága...
Nem akarlak megbántani de ha az a blokk 30e km után bontatlan akkor kb most kell megbontani!
Nem azt mondom hogy szar a motorod de egy iylen pörgős kétüteműnek ha gondos gazdija akar lenni valaki akkor 5ezrenként dugattyú csere és 10 max 15 ezrenként hajtókar csere.
Persze minden függ a használattól is de én nem nagyon hangoztatnám ezt a bontatlan blokkot!
A dugattyúcsere azért fontos mert ezek ha jól gondolom már alumínium hengeresek és azt nem lehet fúrni.Ott a dugattyú kopik és az elhasználódott dugattyú rengellenesen koptatja a hengert ami nem két forint sajnos. :-(
Az is igaz hogy szemre egy 5E km-es dugattyú olyan mint amit beleraksz újat de mégis cserélni kell.
Tényleg semmiféle rosszindulat nem volt a kis irományom fogalmazása közben a gondolataimban.
Bocs hogy beleszóltam a beszélgetésbe így tsr nélkül is.
üdv!
Az a baj a Tsr ből kevesebb van és drágább kevesett hoznak be külföldröl jó állapotban majdnem szalon állapotban mint a Dt-kből.A Tsr ek azok öninditósak ?Bár elnézve a 2 motort nemis teljesitményben inkább felépitésben maszivabnak tünik a Tsr.És ugyanabban az árban fiatalabb Dt ket lehet kapni.
csak crosst azt pörgeted orba szájba és nem 6-7 liter lesz hanem másfél tank
DT-t utcára találták ki TS-Rt is de inkább azzal mennék el terepezni! Crosspályát is bírja!
Alkatrész alíg kell hozzá! MONDJUK attól függ hogy hogyan használod...
Köszi hát ha szinte ugyanaz akkor lehet hogy a yamahára esik a választás mert ahoz sók alkatrész van.És az igaz hogy a Tsr hez ritka az alkatrészellátás ? Ha nem akkor milyen árakon van ugy viszonylatban más márkához?Ugy vagyok vele hogy nekem ez a motor inkább terepezni kell de ha olyan 6-7 litereket eszik akkor lehet célszerübb egy 125 ős cross mert kb az is ennyit eszik csak az legalább már megy is . Hát nemtudok dönteni.
Haveromnak volt DT-je és kb úgy ment mint az enyém szal sztem egykaptafák ezek kisebb eltérésekkel.
Nekem 100-on megeszi a 6-7litert úgy, hogy városba járkálok vele.:)
nonoka83@freemail.hu
Nekem volna egy komplett teló kiflikkel együtt!
32 mm, de szerintem belemegy,mert én próba képpen beleraktam simóba.
és tárcsás. nézd meg a képet és ha érdekel akkor szólj.
Üdv: Nono.
valaki le tudná írni a Suzuki TS-R! 125 ös lendkeréklehúzó adatait?
van egy eladó Suzuki TS125Xem elől tárcsás, Hibátlan állapotú:160ezerért ha érdekel atika199@freemail.hu vagy 06304514435
akinek van az irjon ere a cím re buldog94@citromail.hu vayg msn:buldogrw@hotmail.hu lehet fordított vagy sima csak legyen tárcsa fékes és 30mm átmérőlyű szár vagy a fordítotnál a felső rész
derbi rabasá hoz kéne
Nekem Ts 50-em van és keresek hozzá: hátsó lánckereket(nagyobbat), bal oldali idomot.
De nem találok semmit. tudnátok nekem segíteni? Köszi.
kene nekem egy suzuki tsr 200 ba hajtokar meg power tengely ezekt hol tudom beszerezni es kb mennyibe kerulnek
kosz
hali
Nem akarlak megbántani de ha az a blokk 30e km után bontatlan akkor kb most kell megbontani!
Nem azt mondom hogy szar a motorod de egy iylen pörgős kétüteműnek ha gondos gazdija akar lenni valaki akkor 5ezrenként dugattyú csere és 10 max 15 ezrenként hajtókar csere.
Persze minden függ a használattól is de én nem nagyon hangoztatnám ezt a bontatlan blokkot!
A dugattyúcsere azért fontos mert ezek ha jól gondolom már alumínium hengeresek és azt nem lehet fúrni.Ott a dugattyú kopik és az elhasználódott dugattyú rengellenesen koptatja a hengert ami nem két forint sajnos. :-(
Az is igaz hogy szemre egy 5E km-es dugattyú olyan mint amit beleraksz újat de mégis cserélni kell.
Tényleg semmiféle rosszindulat nem volt a kis irományom fogalmazása közben a gondolataimban.
Bocs hogy beleszóltam a beszélgetésbe így tsr nélkül is.
üdv!
És azt nemtudod hogy szám szerint kell-e kérni vagy bevinni és ugyan olyan méretüt?
tegnap előtt voltam én is megkérdezni!
200FT os kínaitól a 2000FT os SK (asszem a legjobb minőségű csapágy) ig mennek az árak
Valaki megtudná nekem mondani hogy hátsókerék csapágyat hol tudnák venni a tsr-em be?
Köszi
üdv
1994esnek adnak el 1989es motort (hátul még dobfékvan!)
nah meg a 40LE-s motorok
NEM DR felépítésűek!
DT-t utcára találták ki TS-Rt is de inkább azzal mennék el terepezni! Crosspályát is bírja!
Alkatrész alíg kell hozzá! MONDJUK attól függ hogy hogyan használod...
Nekem 100-on megeszi a 6-7litert úgy, hogy városba járkálok vele.:)