125 ős Yamaha dt vagy egy 125 ős Tsr a keményebb gép? nekem endurozásra kell melyik birja jóbban ? Ahogy én néztem a Tsr 5 lóerővel több mint a Dt sokat számit ? Tsr nek fogyasztása enduro életmóddal 100 on ?
Keresek Suzuki TS-R-hez gyári műszerfalat csak olyan érdekel amin minden működik vagy ha van külön fordulatszám mérő része meg Km/h része is jöhet. Gyújtáskapcsolóval együtt mégjobb lenne.:)
helllosztok!Eladásra került a suzuki tsr 125_ösöm meg lehet a dt 80-asom is ha vkit érd képet talál az adatlapomon de további info msnen:csongradid@hotmail.com egyébként 1997es a gép cserélném nagyobb enduro gépre 97estöl nem régibbre
heló
írjátok már meg véleményetek szerint mennyit ér a tsr-em? 94-es, 30ezer km, bontatlan blokk
Fel akarom dobni netre csak előtte kíváncsi lennék mennyiért érdemes! írányárral írjátok pls
Hello azt akarom kérdezni hogy mi van akkor mikor leveszem a könyököt és valami nagy valami csörög benne. Azt mondták hogy valami sip. És eszt hogy lehet megcsinálni, és hogy ez kihat e a motor teljesítményére. Előre is köszi.
Szia Saaa!
Ha könyv kell,akkor itt az apróban van eladó, minden típushoz. De tok egy oldalt,ahol van TSR-ről rajz. Itt: http://www.pieces-suzuki.com/s...
próbáld meg!
Üdv: Nono.
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni, hogy honnét tudék tsr200hoz szerelési könyvet beszerezni?Föként power szelepek beszerelése érdekelne!Elöre is köszönöm!
Nem nyitott ki a powerszelep ez már megoldódott ezért nem ment. most váltóolaj problémáim vannak. vettem bele repsol kétütemübe való váltóolajat de mintha híg lenne bele! meg olyan fura. Ti mit javasoltok?
Szeva!
Próbálok neked segíteni.
Elösször is! Számold meg, hogy hány fogas az első és hátsó lánckerék.
És nézd meg hogy mekkora a hátsó gumi mérete. De nem csak az kell,hogy 18"-os!
Ha ez megvan,akkor írd le nekem. Aztán majd meglátjuk,hogy mit lehet tenni!
OK?
Hi valaki tudna nekem segíteni hogy egy suzuki tsr 125 mennyi a gumi méretei? Most akarok venni egy tsr-t és a felújítását akarom kiszámolni hogy kb mennyibe lenne de nem toom a gumi méreteket . Sima gyári felniméretről van szó. Előre is kössz !
Hát előszőr is hírdetés mindneképpen!
Aztán hól laksz?
Ha a környékeden van motorkereskedés akkor lehet hogy beveszik ők, és akkor tudod a telefonba mondani hogy kerekedőnél van
125 ős Yamaha dt vagy egy 125 ős Tsr a keményebb gép? nekem endurozásra kell melyik birja jóbban ? Ahogy én néztem a Tsr 5 lóerővel több mint a Dt sokat számit ? Tsr nek fogyasztása enduro életmóddal 100 on ?