Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, hogy hol tudom eladni ill. leadni a motoromat.Van egy suzuki 125ös rg gammám 2009 05ig van még rajta müszaki is 93'as, de nem használom nincs idöm rá amugy nagyon jo állapotban van meg rengeteget költöttem rá.Sajnos nincs idöm foglalkozni azzal, hogy hírdetgessem és akár áron alul is eladnám vagy odaadnám vmi kereskedönek vagy vkinek aki ilyen gépekkel foglalkozik, de nem ismerek senkit és ebben szeretnék segístséget kérni, hogy mit csináljak merre induljak, mert elég sürgös lenne a dolog.
elöre is köszi
Sziasztok van egy suzuki tsr 125 öm! Rengeteg 2t olajat kapott, nagyon füstölt! visszatekertünk az olajszivatyúnál mostmár nem füstöl, jobban megy mint eddig, de a motor nem akar 100 tól többet menni!Nagyon jó állapotban van neem csörög zörög, erős is de 100 tól nem megy többet! Elképzelhető hogy van benne valahol valamilyen folytás? mert többen arra gyanakodnak. Ha igen meg tudná mondani valaki hogy hol van benne és hogy hogy lehet kiszedni?
Köszönet: matokb
Tudjátok én már egyszer ezt felrakatam mikor megvettem de azóta vettem rá új Polisport kézvédőt,új Pirelli gumikat,fékbetétek elől-hátul,új üléshuzat nincs rajta sok matrica úgy hogy szerintem megéri ezt az árat
Skyro köcce a segítséget! elektronika megjavítva, szétszedtem és megcsináltam csekély 130 ezer lett volna ha ujat veszek bele. tartott is vagy fél óráig a javítás !
a fejtörés meg 3 napig!
hello!hát ez üzletelésből volt de amugy egy 10esbe adta volna ide!meg az a bibi hogy a dob balos nekem pedig jobbosként kel igyhát a felirat nem látszik meg nem tul designos de a hangja dzsukel lett.Még az első képen a gyári dobbal van.
Sziasztok!
Suzuki TSR 200-as motorhoz keresek első teleszkópot ( villát ). Ha valaki tudja, hogy hol vehetnék, illetve milyen áron van, kérem jelezze nekem. Bontott alkatrész is érdekelne.
igen a gyujtás elektronika purcant ki de nem így néz ki az enyémen. a motorom megy de a kék fehér szál a trafóra menne rá, mivel ez ki van iktatva tettek bele egy másik , egész pici elektronikát. ez viszont csak a gyujtást csinálja , a power szelep vezérlésében nem vesz részt. ezért kellene kicserélnem. http://www.pieces-suzuki.com/s...
ez a cdi elektronika kellene
Segítséget szeretnék kérni, hogy hol tudom eladni ill. leadni a motoromat.Van egy suzuki 125ös rg gammám 2009 05ig van még rajta müszaki is 93'as, de nem használom nincs idöm rá amugy nagyon jo állapotban van meg rengeteget költöttem rá.Sajnos nincs idöm foglalkozni azzal, hogy hírdetgessem és akár áron alul is eladnám vagy odaadnám vmi kereskedönek vagy vkinek aki ilyen gépekkel foglalkozik, de nem ismerek senkit és ebben szeretnék segístséget kérni, hogy mit csináljak merre induljak, mert elég sürgös lenne a dolog.
elöre is köszi