Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megtaláltam a hibát a gépemen. az elektronika az ülés alatt kipurcant! ha van valakinek eladó az szóljon.
hm... nincsen ötletem sajnos
nézzél körbe a power körül hátha van ott valami...
és az a kékfehér drót belemegy az ülés alatti elekronikába! attól félek hogy az miatt nem müxik a power szelep
sajna nam lettem előrébb a tank alatt találtam két drótot , egyik a vizgombára ment de a másiknak nincs helye sehol kék fehér drót és kis puha átlátszó gumi van a csuszócsatlakozóján. nincs ötleted hova mehet?
ennyi kapcsolási rajz van csak!
power szelep elektronikájáról is kérnék egyet
nyisd meg nagyítsál rá és úgy mentsd le!
ez nem jött össze!
itt nem látom rendesen, ha meg lementem akkor semmit nem látok belőle!
oks
berakim ide hogy mindenkinek elérhető legyen a kapcsolási rajz pillanat
hali! igazándiból nem találtam amire kíváncsi lennék. van pár szabad vezetékem amit jó lenne kiderítenem hogy hova megy . a power szelep elektronikája kifogástalan csak szerintem sok a lógó vezeték. ezért szívesen venném a segítséged vagy esetleg másét is . egy manuál esetleg egy elektromoság rajza jól jönne . előre is köszi. schophen@zelkanet.hu a mailom
itt a ts-r 200ról csak 1993-ig vannak adatok...Nekem meg 95ös...Ja és a fejidomon is látszik hogy a 93-ason az a fejidom van mint a tiéden...
Mi kellene neked?
nekem van service könyem
ha a következő linken nem találod meg amit keresel akkor írjál
Az enyémhez is néztem és mindegyik pénzes :@ :@ :@
Az oldal nem működik, vagy lehet én vok pehhes , de ha van vkinek a gépén az elküldhetné a tomcsiboy@freemail.hu-ra. Előre is köszi
http://torrentz.ws/search/1992...
Ott van több szerviz manual is.
kapcsolási rajz engem is érdekelne! ugyhogy várjuk a linket
hiányos a mehanikai része de addíg nem kerítek bele amíg a bówdent nem huzkodja nekem rendesen
nem jó! nem müködik az elektronikája, kellene egy másik bele, bár lehet hogy megpróbálom aksival is, de szerintem aksi nélkül is kellene hogy superáljon. ha valakinek van ötlete , esetleg alkatrésze segítsen.