Hali kppet majd csak festés után tennék fel, de sajnálom félreérthetően írtam, nem most adnám el mert ugye mociknak télen nicsn áruk... csak érdekelne mit is ér...
Na ne má h 1 kilót ér :S 97 es most fogom festeni jó lánc, lánkerék új olaj(repsol)új első telósimering,BONTATLAN BLOKK!Polisport kézvédő...NEM azt kérdeztem te emnnyiért vennél...hanem h kb mennyit érhet.....kérlek reális árat mondj ha vágod a "tarifákat".
Van 1 200 as TSr em úgy gondoltam nyáron megválok tőle! Nem vagyok tisztába mennyibe mennek az ienek mert nagy a szórás valaki tudna mondani 1 reális árat?
Alkatrész ügyileg van hozzá minden!
(Pinkmotors)
Nekem a motor felújítás (szimeringek, tömítések, fúrás, dugó, hajtókar, powerszelep kitisztítása, kicentizés, főtengely felújítás, pár dolog az anyacégen keresztül jött az volt 8000 FT (szimgeringek, tömítés) ez mind volt 75.000 FT (szerelő nélküli ár)
1 héten belül meg volt minden! (az anyacéges azis 1 hét volt)
bocs bekellene mutatkoznom. Nemrég lettem TSR 200 tulaj, eddig pozitív tapasztalataim vannak, csak egy pár apróság hiányzik.
Az topik indulásától végig olvastam az eszmecseréket, és máris sok jó számomra új dolgot tudhattam meg. Esetleg ha valaki tudna egy első lánckerék védőt megköszönném.
Te mindig olyan vicces vagy , de most az 1x komolyan gondoltam, hogy eladom ráadásul elég jó áron ha valakit érdekel... nem tökáletes de amennyiért odaadom a hülyének is megéri :)
Tessék megvenni mert ennél sokkal többet ér!