Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pusi itt csak a mindenki csak a saját mociját tartja nagyra! Én azt sem! Azért adom el 130ért!
Tessék megvenni mert ennél sokkal többet ér!
Csak h tudjam.....97 es TS 200 R be dugó gyűrű szokásos....vi fíl?valaki aki vágja?Dugó gyűrű tűgörgö
Hali kppet majd csak festés után tennék fel, de sajnálom félreérthetően írtam, nem most adnám el mert ugye mociknak télen nicsn áruk... csak érdekelne mit is ér...
Csáó!Én most akarok egy tsr 200 ast venni!Lehetőleg jó állapotban!F3k3t3Ló lécci küldj képet! megnézném a mocit! akinek van 200 asa irjon
ha télleg bontatlan a blokk akkor hát....biztos cserés már
Na ne má h 1 kilót ér :S 97 es most fogom festeni jó lánc, lánkerék új olaj(repsol)új első telósimering,BONTATLAN BLOKK!Polisport kézvédő...NEM azt kérdeztem te emnnyiért vennél...hanem h kb mennyit érhet.....kérlek reális árat mondj ha vágod a "tarifákat".
valójában nem neked küldtem
fenn van hasznaltauto.hu a hirdetes
100.000?
kép van róla?
Hali all

Van 1 200 as TSr em úgy gondoltam nyáron megválok tőle! Nem vagyok tisztába mennyibe mennek az ienek mert nagy a szórás valaki tudna mondani 1 reális árat?

THX
latom sürün latogatjak a forumot:D
hali!
ha erdekel vki van egy elado tsr 200 am. 110.000 ft ér adom. dugonzni kell! amugy jo allapotban van ha erdekel tudok kepet kuldeni.
csao
! HELLOOO!

TSR 125-be szükségem lenne Power szelepre...... Légyszi segítsetek!

ÜDV
ZSOLI
de én legalább motort csináltam belőle
75000 javítás vááá! 125-ért odaadom a gépem!
MI van senki nem akar itt olcsón motrot venni?!?!?!?!?!?!
Köszi !
Alkatrész ügyileg van hozzá minden!
(Pinkmotors)
Nekem a motor felújítás (szimeringek, tömítések, fúrás, dugó, hajtókar, powerszelep kitisztítása, kicentizés, főtengely felújítás, pár dolog az anyacégen keresztül jött az volt 8000 FT (szimgeringek, tömítés) ez mind volt 75.000 FT (szerelő nélküli ár)
1 héten belül meg volt minden! (az anyacéges azis 1 hét volt)
Helló!
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Ezekhez a motrokhoz milyen az alkatrész ellátás?
És milyen árba vannak?
bocs bekellene mutatkoznom. Nemrég lettem TSR 200 tulaj, eddig pozitív tapasztalataim vannak, csak egy pár apróság hiányzik.
Az topik indulásától végig olvastam az eszmecseréket, és máris sok jó számomra új dolgot tudhattam meg. Esetleg ha valaki tudna egy első lánckerék védőt megköszönném.
tud valaki első lánckerék védőt?
Te mindig olyan vicces vagy , de most az 1x komolyan gondoltam, hogy eladom ráadásul elég jó áron ha valakit érdekel... nem tökáletes de amennyiért odaadom a hülyének is megéri :)
10.000?
Oda adod a motort cserébe csinálok neked ilyen szép karbon mintás idomot!
helo tudna valaki egy tsr-hez első lánckerék védőt?
Kinek kell a gépem? Occsssó! Mondj 1 árat és viheted :D