15-ös van elöl. asszem 52-es hátul, mondjuk a hásó az fix fogszámu! nincs rá más, csak az 52-es.
5-6 liter nem sok egy ilyen, power nélkül is így pörgő géptől! Szerintem!
Mondjuk a sebesség a gumi mérettől is függ! nekem asszem 90/100-as van rajt.
Meg persze 70kg-vagyok! azért az is számít! Van egy Yamaha YZ-125 power-es 89-es cross gépem, Na az, ha téped neki,akkor barátok között is beveri a 10 litert! Úgyhogy én nem panaszkodom a TS-re!
Hát! Ez tutira egy TSX-125!
Power nincs. 89-es,mert késöbbi,az dobfékes lenne! Tudomásom szerint 27 LE-s.
110km/h a vége? Nekem a legnagyobb fogaskerék van elöl és így megy 120-130.
Nagyon kis hálás gép! Az enyém kb 6 éve van nálam. Én el nem adom!
A 160e, viszonylag reális ár! Főleg,hogy szezon van! Milyen adatra vagy még kíváncsi?
Ha nem zörög,meg folyik belőle semmi, akkor sztem ér 160e-t!
Nem tudsz ezekhez bontott cuccot?
sztem neked van igazad,akivel cserértem azt mondta először h 1994-es de az meg lehetetlen ! itt van egy kép róla,én olyan 160.000-re gondoltam,valami műszaki adatot nem tudsz hogy pontosan hány lóerős,mert akitől vettem az mindent összehordott azt mondta h 33 Le,power szelep de amugy a vége 110km/h ugyhogy még elég jól megy és kurva jól pörög is
Hát tibice!
Elösször is! Nekem gyanús ez a 91-es TSX! Tudomásom szerint nincs TSX 89 után. Nem akarlak ijesztgetni! Lehet,hogy én tom rosszul. Abbol indulok ki,hogy sokan azt hiszik,hogy a TSX-jük pl: TSR!
Nekem is van egy TSX-125-ösöm, ami 89-es. A képen ez van. Ha ilyen a tied is,akkor nem 91-es!
De a TSX, ha tip-top,akkor sem ér 180-200-nál többet! tegyél fel képet,és akkor jobban tudunk segíteni neked. Ha van kérdésed,akkor írj nyugodtan!
Üdv: Nono!
Van egy 1991es Suzuki TSX-em,125/50es,most cseréltem rajta láncot meg lánckerket,teleszkópharmónikát,első fékbetétet összesen 30000ft értékben.Mennyibe tudnám én ezt most igy eladni kb ?
Hát nonoka 83 ez passz-piros, mert fogalmam sincs a mérteiről. Venni akarok egy ts 125 r-t és a hírdető a hátsóteleszkópot említette hibaként, hogy nem csillapít már rendesen és gondoltam utánnanézek, hogy milyen ára van egy ilyennek mielőtt megvenném. De fogalmam sincs a méreteiről.
Érdeklődnék, hogy valaki tud-e egy körülbelüli árat mondani nekem Suzuki Ts 125 r-hez való hátsó teleszkópról, mert neten keresgéltem de nem találtam árakat. Ha valaki tudja kb. mennyibe mennek ezek újonnan, vagy tud egy weboldalt ahol ezt meg lehete nézni akkor megköszönném .Csaóóó!
TS-R kategóriájába tartozik a Kawasaki KMX, Yamaha DT, Honda MTX, (Sry ha valamilyen típust kihagytam) mivel ezek kevésbé térnek el egymástól műszakilag így ezeken a motorokon már nem az számít hogy melyik milyen erős hanem az hogy ki ül a kormánynál (áttétellel lehet játszani persze)
Ez az én véleményem
Ha tudtok tegyetek már be egy linket, amin a ts 125-nek a kapcsolási rajza van... thx