Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még 1-2 ...
MOTROM! Vélemény? ELADÓ! Adatokat már leírtam!
csácsá!engem érdekel a 200 as ts-r képet tegyél fel róla!minél hamarabb
Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Jah sztem az SKF boltba se lesz akkor vagy nemtom.. HA vki tud ilyet szóljon PLS !
Írtam a Pinkmotorsnak, a kuplonghoz csapágy ügybe, a válasz az volt h nincs nekik ilyen...
Eladó suzuki tsr 125!1997-es,arrow dob,uj fékbetét,uj dugó (wössner 30.000 Ft)Megbízható motorral!Kép az adatlapomon!tel:20/416-03-15
msn:csongradid@hotmail.com
köszi köszi, de honnan fogom én azt tudni h milyen kell bele pontosan mert nem nagyon volt enyémbe semmi...
Dorogon a temető után!
SKF!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaj még GYÁRILAG ajánlott új gyertya is van a gépezetbe!(6000magyar forintos!)
naaaaaaaaaa most ezt mér nem akarja?
Jaaaaaaaaaaaaaa kép...:
Na hali!

Eladó 1 97 es frissen festett TSR 200 as, új fékbetétek(e-h),elsőteló felújítva(szimering+Repsol oil),új Wösner dugó,gyűrű,csapsz.,pazzaz kormány,50százalékos gumik,blokkban friss oil(Repsol),Polisport kézvédő,fékekbe új olaj(4dot),lénckerekek 2 hónapja volt cserélve. Ár: 250e FT. (25 ös YZ elbúúúúúúúúúúújhat!):)
Kössz LÓ! :)
Múgy komolyan, de tényleg simsonok mennek 100 körül, 130-at 1 tsr-ért?!?!?! Hasonlítsátok össze légyszíves! Aztán beszélgethetünk árról! És én egyáltalán nem tartom sokra a motromat mint 1esek! :)

ÉS SKYRO PLS SEGÍTS! LINKELJ 1 oldalt ahol be tok szerezni a kuplunkhoz "nyomó" csapágyat! pls (vagy mondj 1 helyet a közelbe!
TSR 125 höz tud valaki Power szelepet?

Légyszi segítsetek
KM spirál?
ha nincsen akkor én leszedném a tartóját is
Sziasztok Eladnám Suzuki Tsr 125-öm.Új léshuzat van rajta,új telóharisnya,új Polisport kézvédő,új Pirelli gumik elöl-hátul,új D.I.D lánc ja és persze az összes gyári cucca(index,tárcsavédő stb)Svájci papirok.1992,12000 km penge kis gép de szerintem ezt ti is tudjátok ha valakit érdekel írjon lovas.n@citromail.hu
szevasz! Engem akkor érdekel ! vegyélfel msn re és megdumájjuk! kép?
szevasz!Nekem müködő képes kell!
en is eladoom a tsr 200 mocitmat fenn van a hasznaltauto.hu oldalon 110.000 ft ért
Eztet aztán megmondottad! ÉS VEGYÉTEK MEG A MOTORJÁT!ESZTÉTIKUS SZÉP 96 os TSR KEZDŐ MOTORNAK POMPÁS!
150 180?hm...? 25ösök 2 felett mennek....mondok árat 250!:)
ugy értettem 150 180 közöttt mennek ! de te mondj egy árat és meglátom!
csácsá!télen nincs áruk ez hülyeség! nézd meg a neten mennyibe mennek 150 180 között mondj egy árat küldj képet és megmondodm hogy jó e nekem! de irjatok mert kéne egy 200 as!
Azért ezt jó meg aszontam